Меркантилни ли са мъжете?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TouchAndGo
- Потребител
-
Меркантилни ли са мъжете?
Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:
Вие кога за последно забихте маце в лада?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
повечето забиваме мацета, дори и без лади? това лошо ли е? или пък е хубаво? 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
someone написа:Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?

я запо4ни ти пък да видим,пове4ето ми мацки са без кола,аз не карам нищо особенно,не сам богат,работя на заплата и не сам имал няко заради парите,просто засхтото ги нямам в излишак,ти кво ше кажеш маце а

няма любов ве4е,си4ко е пари в шибаната ни даржава и то защото е бедна,не те познаавам ама едва ли си от тея дет ше се ка4и в трабант и ще се задоволява в кварталното кафе на по сок4е

баси вие жените кво ли не правите да си хванете мъж с пари,в4ера в биад един пи4 с 4 мацки на една маса,той пие бира мацките друго,не видях,на наща маса 2 бутилки уиски и веднага се лепнаха при мн и двама приатели,а оня остана сам,е тва кво е,нормално ли е,баси по тая тема имам толкова да пиша 4е един ден няма да ми стигне
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Nikito_nn написа:щот не те е удрял токEvelin Cotsev написа:то е нормално глада е по силен от тока![]()
![]()
Абе мен ме е удрял и не мога да преценя кое е по-силно

- TouchAndGo
- Потребител
-
someone написа:Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?
С лада не са ме забивали (като изключим разни мазни катаджии), но пък съм имала гаджета пешеходци. Като се влюбиш, изобщо не те интересува с колко коня е. И на тротинетка да е, все тая.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
TouchAndGo написа:someone написа:Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?
С лада не са ме забивали (като изключим разни мазни катаджии), но пък съм имала гаджета пешеходци. Като се влюбиш, изобщо не те интересува с колко коня е. И на тротинетка да е, все тая.
И с какво това съждение се променя в зависимост от пола, че не схващам разликата?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
TouchAndGo написа:someone написа:Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?
А SLK-то си го купи с пари от закуски, нали

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
е мойта ходи пеш .. няма книжка 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: Меркантилни ли са мъжете?
TouchAndGo написа:Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Доста смешен въпрос. 99% от жените в луксозни коли са в тях само по волята на благодетеля им от мъжки пол. За да забиеш такава жена има само едно простичко условие - да имаш повече от въпросния благодетел. Иначе няма да си рискува щастието и любовта
А за нас, мъжете, най-важно е да го мушнем, а пък колите и парите гледаме после. Факт.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Anthony_J написа:А за нас, мъжете, най-важно е да го мушнем, а пък колите и парите гледаме после. Факт.
Не мисля, че може да се формулира по-точно.
- TouchAndGo
- Потребител
-
А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване
.В такива ситуации се старая да шофирам
Toчно защото съм от няколко месеца с новата кола и мога да видя разликата. Преди това бях с BMW и беше горе-долу нормално. Сега определено състезателите са повече, но аз си давам газ и не се занимавам.
Не се заглеждам по други мъже. Виж, по коли се заглеждам. Даже единствената катастрофа, която имам от преди няколко години е защото се загледах по един джип.
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4