Коли от Германия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Коли от Германия

Мнение от Ravel1860 » 24 Авг 2008, 2:13

Здравейти, колеги. Значи имам една оферта за Е36 от Германия, обаче не съм много запознат с процедурите. Транзитни номера, цени...чух че имало някакви еко такси или нещо подобно. Ако може някой по-запознат да ми напише какви ще са страничните разходи и такси ще съм му много благодарен :roll: :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от radosi » 24 Авг 2008, 12:38

Значи процедурата е следната
отиваш плашташ колата взимаш талоните отиваш в общината за номера там даваш около 40-50Е отиваш за табели там даваш 30-40Е (червени за експорт). Трябва да си вземеш и застраховка от nondos.com - 45Е, ако нямаш време за евтини застраховки порачка и доставка по интернет си купуваш от там дето взимаш табелите. 15 дена е минимума и е около 90-110Е. Вращаш се в обшината да ти врачат всичко. Отиваш до колата слагаш номерата и вече си мобилен.
За цените на бензина гледаш в aral.de - 1.5E на литар. Гледай да имаш кредитна карта VISA за пътя много е удобно.
За гориво приготви 250Е в зависимост от стила на каране :P
За венетки - Австрия 9Е, Унгария 7Е, Сърбия 23Е (такси), България манифест 8Е, 2Е дезинфекция, венетка.
Много важно е в сърбия да си вземеш билета в белград иначе гориш 50Е.
!!! не купувай кола от автокаща или от турчин или италянец живеещ в германия ;)
Кола по снимка не се избира ... ако не ти хареса като отидеш придвиди си време и пари за обикаляне. Влакчетата им са прилично скапи (има 35Е билет за 5 човека за сабота и неделя за цялата страна) иначе цената е около 10-15Е на 100 км :)
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Потребител
Аватар
Кара: 318ti
Мечтае да кара: 344ti

Мнение от BaHko1 » 24 Авг 2008, 12:42

брат предлагам ти да качиш колицата на едно автовозче. ще ти излезе същите пари докарването пък няма да се занимаваш с транзитни номера , застраховки и сичките там глупости. пък избора на автомобил си е твои ;)
успех :mhihi:
…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!

Потребител
Аватар

kupuvane na kola

Мнение от danpro » 16 Окт 2008, 10:19

radosi написа:Значи процедурата е следната
отиваш плашташ колата взимаш талоните отиваш в общината за номера там даваш около 40-50Е отиваш за табели там даваш 30-40Е (червени за експорт). Трябва да си вземеш и застраховка от nondos.com - 45Е, ако нямаш време за евтини застраховки порачка и доставка по интернет си купуваш от там дето взимаш табелите. 15 дена е минимума и е около 90-110Е. Вращаш се в обшината да ти врачат всичко. Отиваш до колата слагаш номерата и вече си мобилен.
За цените на бензина гледаш в aral.de - 1.5E на литар. Гледай да имаш кредитна карта VISA за пътя много е удобно.
За гориво приготви 250Е в зависимост от стила на каране :P
За венетки - Австрия 9Е, Унгария 7Е, Сърбия 23Е (такси), България манифест 8Е, 2Е дезинфекция, венетка.
Много важно е в сърбия да си вземеш билета в белград иначе гориш 50Е.
!!! не купувай кола от автокаща или от турчин или италянец живеещ в германия ;)
Кола по снимка не се избира ... ако не ти хареса като отидеш придвиди си време и пари за обикаляне. Влакчетата им са прилично скапи (има 35Е билет за 5 човека за сабота и неделя за цялата страна) иначе цената е около 10-15Е на 100 км :)

Колега коментара Ви е много добър, но ако добавите и от къде да се купуват коли (не не купувай кола от автокаща или от турчин или италянец живеещ в германия) ще бъде наистина върха. :D.
Можете ли да бъдете по-конкретен (например автокъща от германец, обява във вестник -евентуално име на вестника и т.н.)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 16 Окт 2008, 12:55

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от radosi » 23 Ное 2008, 4:23

само германец - частно лице. Всичко друго е все едно купуваш италианска кола :)
Да е нямало междинни собственици поляци, италианци, турци или поляци или такива с немски паспорти.

mobile.de - autoscout24.de
това е достатачно. ;)

успех
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 23 Ное 2008, 13:00

маааа и ако немски не говориш :mhihi: :mhihi: :help: :mhihi: мааа и тази кола кола как ще я намериш от германец не от турчин не ми е ясно ма караи ма като е карана от германец да не мислиш че там нема турски сервизи едва ли некои ще даде за е36 1500 евро за ремонти там това е без пари за сервиз :mhihi: :mhihi:
1 сявки авто къщи са на турци албанци и пр
2 всички обяви от вестници ако са оферти вече са заминали
3 треа ти там кола да обикаляш и то яко всеки друг отваря мобиле де и взима наи евтината и не се занимава повече
4 една от колите тази дето си обикалял и тази дето си купил ако сговняса по пътя :help: :help:
5 сърбия 130 евро сръбска застраховка магистралите са 30 евра дето са ти наи малкия проблем ако те спрът сърби даи 50 евро кажи брато аиде традиция и си бегаи хич не спори кои прав кои крив че ще отидете на 150 евро :mhihi:
така че добре помисли толкова ще се набуташ че свет ще ти се извиие освен ако не си ценител и ти е все през ку.а 2-3000евро късмет от мен

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Ное 2008, 13:12

Там се ходи за кола само с кола ,добър немски и предвидени няколко дни за търсене ;)
Ако знаеш къде да търсиш ,има читави коли,но иначе рискуваш.
Ако не си ходил ,ще платиш колата поне двойно от колкото струва :mhihi:
А да и чевените номера барабар със застраховката са около 90Е всиччко нагоре е печалба за тоя дето ти ги прави :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 23 Ное 2008, 19:24

Качи си я на автовиз или камионче - не се занимавай с глупости. Само обикаляници, само губене на време и пари. Пък и не знаеш каква кола ще вземеш. Ако те остави някъде на пътя ще се чудиш какво да правиш и ще ти излезе двойно някакъв евентуален ремонт или извозване.

Назад към Извън Темата