Нектарий:Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Нектарий:Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!
Бившият игумен на Гложенския манастир е с психични отклонения и редовно ме биеше, това заяви в интервю за Дарик вторият йеромонах в манастира Нектарий, който седем години е работил с йеромонах Панкратий. Той остава Ефимерий (свещеник) в светата обител, която вече е с охрана от частна фирма, цивилно лице пази манастира.
Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.
„Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър”, каза Нектарий.
Той не крие, че се страхува от йеромонах Панкратий.
„Същата вечер си тръгнах, защото чух, че разрязва с ъглошлайф катинара на стаята ми, за да го смени. Извиках му, че съм тук, за да не го прави. Той отвърна – какво като си тук, ей сега идвам при тебе. Паднах на земята и започнах да се моля да не ме бие. Той каза: „Какво да не те бия, ти си за пребиване бе и продължава кьотек!”, разказа още Нектарий.
Йеромонах Нектарий призна, че е пушил трева, както се твърди в интернет-форумите. „Не съм привикнал към това вещество, взимал съм от приятели, понякога и съм отказвал”, добави той. По думите му консумацията на марихуана трябва да се узакони, но това да става само на определени места. „Ако се забрани марихуаната, трябва да се забранят и алкохолът и цигарите”, посочи още Нектарий.
Източник: ДАРИК
Единият монах биел другия, а той пък за утеха, чисто по монашески дърпал тревица...ебаси безумието... Не мога да кажа, че съм от най-праведните православни християни, много грехове не са ми чужди, ама мисля, че това минава всякакви граници...И това са само нещата, които са излезли над повърхността...представям си колко неща има, които никога няма да бъдат разказани...
Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.
„Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър”, каза Нектарий.
Той не крие, че се страхува от йеромонах Панкратий.
„Същата вечер си тръгнах, защото чух, че разрязва с ъглошлайф катинара на стаята ми, за да го смени. Извиках му, че съм тук, за да не го прави. Той отвърна – какво като си тук, ей сега идвам при тебе. Паднах на земята и започнах да се моля да не ме бие. Той каза: „Какво да не те бия, ти си за пребиване бе и продължава кьотек!”, разказа още Нектарий.
Йеромонах Нектарий призна, че е пушил трева, както се твърди в интернет-форумите. „Не съм привикнал към това вещество, взимал съм от приятели, понякога и съм отказвал”, добави той. По думите му консумацията на марихуана трябва да се узакони, но това да става само на определени места. „Ако се забрани марихуаната, трябва да се забранят и алкохолът и цигарите”, посочи още Нектарий.
Източник: ДАРИК
Единият монах биел другия, а той пък за утеха, чисто по монашески дърпал тревица...ебаси безумието... Не мога да кажа, че съм от най-праведните православни християни, много грехове не са ми чужди, ама мисля, че това минава всякакви граници...И това са само нещата, които са излезли над повърхността...представям си колко неща има, които никога няма да бъдат разказани...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Тоя бати името Нектарий
Единия пуши трева,другия се нашмърка дойде му повера и го запука.Тоталната лудница било в тая църква

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ебати и отеца "Нектарий"!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Трябва да се прекръсти на отец Тревоманий
баси лудака мине ми службата скрие се в стаичката си пусне си Боб Марли и започва да свива

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
Те всичките попове, свещенници и прочие са ебати откачалките.
До преди няколко години имах Поп съсед направо нямам думи вкараше ли няколко ракии и почваше да се кара и бие с жена си,след това слизаше и доизливаше яда си на вартбурга (мн издръжлива кола никога не се оплака :П)
А това лято правят курбан на село минавам покрай колата на "попа" и поглеждам вътре и кво да видя
табелка със снимката му и надпис "Частен детектив" ама на снимката се изпъчил с расото
До преди няколко години имах Поп съсед направо нямам думи вкараше ли няколко ракии и почваше да се кара и бие с жена си,след това слизаше и доизливаше яда си на вартбурга (мн издръжлива кола никога не се оплака :П)
А това лято правят курбан на село минавам покрай колата на "попа" и поглеждам вътре и кво да видя

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2