Моля за съвет..пред голяма дилема съм
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Моля за съвет..пред голяма дилема съм
Здравейте на всички съфорумци,днес ми излязоха резултатите от ВИНС-а и там съм приет Икономика на индустрията,но преди 1 ден ми излязоха резултатите и от Бургас-Асен Златаров където съм приет маркетинг.Къде според вас ще е по-добре да отида като имате напредвид,че града за мен няма особенно значение,не съм много на ти с математиката и съм пред ужасна дилема...

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Моля за съвет..пред голяма дилема съм
S1z3 написа:Здравейте на всички съфорумци,днес ми излязоха резултатите от ВИНС-а и там съм приет Икономика на индустрията,но преди 1 ден ми излязоха резултатите и от Бургас-Асен Златаров където съм приет маркетинг.Къде според вас ще е по-добре да отида като имате напредвид,че града за мен няма особенно значение,не съм много на ти с математиката и съм пред ужасна дилема...![]()
![]()
![]()
колега аз съм в софия в унсс икономика на индустрията и да ти кажа не се оплаквам по три дни в седмицата сме на лекции и упрaжнения, домашни като в техническия няма, може да освобождаваме изпити, абе голям кеф, студентски град си е студентски град!!! ако искаш пиши лс да ме питаш разни работи
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
© написа:В Бургас свободния ли се казва така?
За мен има три университета за икономика София, Варна и Свищов ..
Не този е държавно ВУЗ

8.32
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Колега, аз съм от Бургас и си харесвам града. Но имам много роднини във Варна и отделно завърших ТУ-Варна.
Без да се замисляш повече записвай ВИНС-а - не знам как е сега ВХТИ-то в Бургас, но до преди няколко години беше абсолютна трагедия, а предполагам, че освен диплома искаш да имаш и все някакви знания. Освен за учене сега ти е и времето за живот, а във Варна все още възможностите за разпускане са повече. А и славата на девойките от ВИНС-а се носи от много години
Не вярвам и в Бургас да съжаляваш, че си се записал, а като гледам и ще ти е по-близо, но комбинацията Варна + ВИНС е по-добра от Бургас + ВХТИ.
Без да се замисляш повече записвай ВИНС-а - не знам как е сега ВХТИ-то в Бургас, но до преди няколко години беше абсолютна трагедия, а предполагам, че освен диплома искаш да имаш и все някакви знания. Освен за учене сега ти е и времето за живот, а във Варна все още възможностите за разпускане са повече. А и славата на девойките от ВИНС-а се носи от много години

Не вярвам и в Бургас да съжаляваш, че си се записал, а като гледам и ще ти е по-близо, но комбинацията Варна + ВИНС е по-добра от Бургас + ВХТИ.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Много в важно ти самия какво искаш, къде смяташ да се реализираш след това. Надали някой тук може да ти отговори на тези въпроси. Ако те интересуват само купони, жени и пиене, то това е друг въпрос. Ще се скъсаш да чукаш и пиеш докато си студент, но после ако нямаш знания ще работиш ниско платена работа и секса, алкохола и кефа ще са ти трудно достъпни. Ако искаш наистина да се образоваш и да постигнеш нещо в живота си след това, няма значение къде ще учиш. Избери това, което ти е на сърцето и просто дай всичко от себе си за да ти влезе нещо в главата. Разбира се, купоните също са важни, но не трябва да са водещи. След 10 години ще разбереш, че като имаш достатъчно в джоба и всичко става много по-лесно.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
speeder88 написа:колега аз съм в софия в унсс икономика на индустрията и да ти кажа не се оплаквам по три дни в седмицата сме на лекции и упрaжнения, домашни като в техническия няма, може да освобождаваме изпити, абе голям кеф, студентски град си е студентски град!!! ако искаш пиши лс да ме питаш разни работи
Става въпрос за Варна икономическия не за УНСС...А иначе до сега говорих с госпожата ми по история..и чесно казано тя ми каза следното:Едно е Варна и град и университет..Съвсем друго е Бургас.Подготовката и реализацията която ще ти даде Варна е много повече отколкото на тази в Бургас.А иначе в Бругас Асен Златаров НЕ Е ЧАСТНИЯ а е държавен...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
S1z3 написа:не съм много на ти с математиката
Ей това е достатъчен повод да не ходиш у Влизаш Излизаш Нищо не Ставаш. Иначе ако ще ходиш във Варна драсни едно Л.С. да ти покажа университета.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2