трябва ми човек в щатите за доставка на станции...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

трябва ми човек в щатите за доставка на станции...

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 12:11

търся някой колега да помогне от щатите да изпрати този модел станции....
http://www.uniden.com/products/productd ... 28%20Miles
станциите са забранени в бг ,но аз ще се оправя на пощата на митницата...!!!
давам парите на човек в българия,който се разберем с колегата от щатите и да ми ги прати по пощата,като естествено плащам и всички разноски за доставката+ 15% отгоре на цената за "ядовете" .
ако ми прати два или три комплекта -още по-добре ще стане...!!!
напътете ме към някой ,дето нема да ме метне да дам парите и да гледам станции на картинка....!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 12:14

не пречи и ако не е същият модел ,но да е поне с тези характеристики или по-добри!!! искам нещо надеждно и да действа с голям обхват!!!
има и по-добри модели -ако човека намери-казва колко струват и ги зимам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 01 Авг 2008, 13:12

Аз ше ти свърша работа ама може би ще дойдат септември.

Ако не намериш някой да ти ги донесе по-скоро драсни едно ЛС.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 01 Авг 2008, 16:10

Ами тези станции са съвместими с 22 каналните на моторола както и със всички 22 канални станции на други производители .
Тук в БГ се продават другия стандарт който мисля беше със 7 канала и от опит мога да ти кажа че те са по добри от колкото тия ;)
Всеки път като тръгнем на някъде в колона си тръгваме с станциите и си бъбрим по пътя което е супер забавно и доста улесняващо екстремното шофиране в места със нулева видимост и винаги се оказва че тези от нас които са със 7 канални АЕГ или други там марки се чуват по надалече и по качествено от тези които ползваме Посочената от теб марка или мотороли на 22 каналния стандарт ;)
Единственият плюс който намерих в тази марка е че да речем с едно зареждане изкарахме пътя до събора в Калояново а и целия събор не сме спряли да плямпаме а другите овяхнаха още на първия ден ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 01 Авг 2008, 16:16

Skisa, ако ги има в Ибей, аз ще ти ги поръчам веднага.

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 16:25

тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -и със сигурност са адски мощни и добри!!! аз имам униден модел с ниска мощност и съм доволен но мята до 3км!!! на мен ми трябва мощна станция-а тези са такива но не се продават в европа. стандарта е забранен,както и май мощността!!!
не занм дали се продават в и-бей!! не знам как да проверя!!хич ме нема в онлайн търговията!ако можеш да провериш и да ги поръчаш да дойдат ще бъда благодарен!!и да додат един комплект повече -няма да ги върна! с колегата ja се договорих вече и ще чакам и от него ,но ако и ти можеш-зимам ги!!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 01 Авг 2008, 16:28

SKISA написа:тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -и със сигурност са адски мощни и добри!!! аз имам униден модел с ниска мощност и съм доволен но мята до 3км!!! на мен ми трябва мощна станция-а тези са такива но не се продават в европа. стандарта е забранен,както и май мощността!!!
не занм дали се продават в и-бей!! не знам как да проверя!!хич ме нема в онлайн търговията!ако можеш да провериш и да ги поръчаш да дойдат ще бъда благодарен!!и да додат един комплект повече -няма да ги върна! с колегата ja се договорих вече и ще чакам и от него ,но ако и ти можеш-зимам ги!!!!
0895759529 ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Re: ..

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 16:37

bavareca_86 написа:
SKISA написа:тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -и със сигурност са адски мощни и добри!!! аз имам униден модел с ниска мощност и съм доволен но мята до 3км!!! на мен ми трябва мощна станция-а тези са такива но не се продават в европа. стандарта е забранен,както и май мощността!!!
0895759529 ;)

е дигни де.....! ;) дзвъним!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 01 Авг 2008, 16:46

:mhihi:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 01 Авг 2008, 16:51

SKISA написа:тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -.......................

За рейнджа си прав моитее също са от слабите до 3 мили ама то няма и 1 км реално та тия 28 мили ако изкарат 5 км пак ще е харби
Незнам просто им нямам вяра но като те гледам как си се надъхал надали ще се откажеш ;)
Поне после може да споделиш на практика кое колко е реалити ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 16:57

вече имаме опит-познат от друг форум е ползвал в щатите и каза че са гипс!!!бетон!!! не може да каже точно за 28те мили ма на 15-20 си метат като нищо!!! а в планината при пряка видимост си фърлят и повече с бууст -бутона!!!
и моят униден-забраих модела - си пише до 5км и на три фаща със сигурност! в коли по пътя от германия ги засичахме и то по завои не на право и си фърлят...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Авг 2008, 17:43

Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 17:47

не знам как....
никога не съм си поръчвал онлайн
нямам представа от пинизите и клопките.
изобщо дали доставят до бг...!??
помагайте ,хора!
имам кредитна карта ма те нали са некви не знам си кви и на знам дали става с нея...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Авг 2008, 17:51

регистрираш се в paypal и после смело.
гледаш коефициента на търговеца, на този е ок и поръчваш ;)
линка е с включена такса за доставка до тук.
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 17:54

регистрираш се в пейпал ми вучи като : регистрираш се раурай....!!!
профан съм бе-не нам как!! дай линк за тоя пейпал,кви са тия коефиценти,тва търг ли е,как го гледам ,как го следа....
ебаси

:lol:

Следваща

Назад към Извън Темата