Поддръжка на ЧЗ 75 В- катинар моля

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Поддръжка на ЧЗ 75 В- катинар моля

Мнение от ktv » 30 Юли 2008, 11:44

Понеже във форума за оръжие я ми отговори някой близките 100 години, я не :mhihi: , реших да питам тук. От заглавието на темата си личи какво искам да науча за моя пистолет, който ми е първи. Бих желал да науча всичко необходимо за него, за да ми служи безотказно и по- дълго време. Освен описание на реда за непълно разглобяване, ми е необходима и схема на същото за онагледяване. Благодаря предварително!
Последна промяна ktv на 03 Авг 2008, 22:12, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Юли 2008, 12:23

питай Иво Босев ( The_boss)
много е вероятно той да има доста информация по тая тема
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 30 Юли 2008, 15:12

Кой форум за оръжие гледаш ? Пробвай във този... иначе по важното е читавите патрони, навярно не стреляш по 20 пъти на ден че да трябва толкова често да го чистиш. Разглобяването е... елементарно, кажи речи, но пък схема... един господ знае къде има - те трябва да ти дадат като го купуваш - ти от къде го взе ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Юли 2008, 16:22

на черно :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 30 Юли 2008, 16:42

:mhihi:....и със заличени номера :mhihi: . Взех го секънд хенд, ама освен един пълнител- нищо друго към него :( . Благодаря, ще питам Иво!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Юли 2008, 20:46

Първо - поздрави за избора. Имам и такова чудо и съм страшно доволен. След няколко стотин изстреляни патрона мога само да го хваля - няма силен откат, точен е и стреля много мазно (стига да не пробваш с арсеналските патрони, че ще го батисаш). Поддръжката е като на всяко друго оръжие - чистене, смазване (ако няма да гърмиш често) и далече от влага.
П.С. Идеята не е лоша, но вместо схема на разглобяване, мисля да го разглобя снимайки, за да се онагледи. Очаквайте скоро...
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Юли 2008, 21:32

ЕТО ЕДНО ФИЛМЧЕ Мисля, че ще ти свърши работа.

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 30 Юли 2008, 21:47

Благодаря много на колегата за клипчето! Питал съм тук- там за инфо по въпроса, ама клипчето ще ми свърши доста добра работа!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Юли 2008, 22:29

Първо честито.Форума е този http://thegunman-bg.com/forum/ А повече за ЧЗ и често срещани проблеми тук http://talks.guns.ru/forummessage/4/000427.html
По принцип ЧЗ-то не ме кефи с малки изключения CZ-75 Champion,CZ-75 Standart IPSC и CZ-75 Modified IPSC.Но всеки си има вкус. Имам двама трима колеги с ЧЗ-75 и казват ,че са много доволни..Аз имам служебен макаров и личен Глок 17,и Глока ще го заменя за друга марка когато сменя и марката на колата :mhihi:
А това дано ти е от полза

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и това http://www.pishtov.com/CZ/cz_75_instr.pdf
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 30 Юли 2008, 23:33

иууууу че хубав патлак... харесва ми бих искал и аз :D

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Юли 2008, 23:59

Евала за клипчето, отпада нуждата от всякакви други снимки... единственото, което не се вижда добре е, че преди да натисне с пълнителя, трябва да нагласи двата белега (на затвора и ложата) да съвпаднат.

П.С. Пак ще повторя - недей да стреляш с патрони Arsenal. Те са правени за износ в Близкия Изток и по-специално за израелските Узи-та. След като изстреляш един пълнител, като разглобиш пистолета, ще видиш, че все едно е пълен с пясък. Да не говорим, че пистолета не се удържа при стрелба, отката е като при Магнум .357. Тука ги предпочитат за Глог-а (който се затруднява с отвесната стрелба с други патрони)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Юли 2008, 0:13

Vlados написа:Евала за клипчето, отпада нуждата от всякакви други снимки... единственото, което не се вижда добре е, че преди да натисне с пълнителя, трябва да нагласи двата белега (на затвора и ложата) да съвпаднат.

П.С. Пак ще повторя - недей да стреляш с патрони Arsenal. Те са правени за износ в Близкия Изток и по-специално за израелските Узи-та. След като изстреляш един пълнител, като разглобиш пистолета, ще видиш, че все едно е пълен с пясък. Да не говорим, че пистолета не се удържа при стрелба, отката е като при Магнум .357. Тука ги предпочитат за Глог-а (който се затруднява с отвесната стрелба с други патрони)

Точно това e една от причините да не ми харесва,се едно разглабяш ТТ.Глокчето пере секакви патрони :mhihi: а тва за отвесната стрелба са пълни глупости.В оръжейните форуми има доста написано за това.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Юли 2008, 0:19

Vlados написа:Тука ги предпочитат за Глог-а (който се затруднява с отвесната стрелба с други патрони)

какво е "глог" и "отвесна стрелба"?
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Юли 2008, 0:23

alx написа:
Vlados написа:Тука ги предпочитат за Глог-а (който се затруднява с отвесната стрелба с други патрони)

какво е "глог" и "отвесна стрелба"?

Ето това е Глок :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Юли 2008, 9:23

а ето това е бмв-м пауър с доработка за нюрбургринг от шницер,хартге и алпина едновременно....!!!! :mhihi: :mhihi:
http://i24.photobucket.com/albums/c2/Da ... t-full.jpg

иначе секи пищов гърми и върши работа...!!но както и при колите си има пищови и пищови...!!
/мамка му некомпетентен съм да кача снимката в поста///

Следваща

Назад към Извън Темата