4-ти GSM Оператор???
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
4-ти GSM Оператор???
Днес в 10:00 в НДК се отваря документацията на участниците! Сред кандидатите са:
ТрансТелеком
Макс Телеком
Космо България Мобайл
Тюрксел
т.н.
ТрансТелеком
Макс Телеком
Космо България Мобайл
Тюрксел
т.н.
///M Club Member
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Търгът не се е състоял.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
///vlado написа:А ве ,ти сега това кажи.3 телефона ми стигат вече няма къде да ги дяна
Е те стигат и 1 телефон с 2 сим карти!Пък и още по-добре че има нов оператор при което ще паднат цените на разговорите ни!
Прочетете е това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=422
Аз лично съм замислил да си сложа телефон с кабел в колата и да изхвърля всякакви гсм-и. Нищо толкова спешно няма, което да е по-важно от здравето ни.
Аз лично съм замислил да си сложа телефон с кабел в колата и да изхвърля всякакви гсм-и. Нищо толкова спешно няма, което да е по-важно от здравето ни.
ja написа:Прочетете е това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=422
Ммм незнам с какво се занимаваш колега

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Навсякъде важи правилото - колкото повече конкуренция, толкова по-добре.
В България обаче е обратното. Обществена тайна е, че м/у мобилните оператори в България съществува картелно споразумение, и цените се държат изкуствено високи. Айде - поне разговорите м/у телефони в една мрежа е евтино, благодарение на различните програми за безплатни минути. Но разговорите МЕЖДУ различните мрежи са изкуствено завишени, и от там идват големите печалби на нашите оператори. Затова само в България хората ходят с по 2-3 ГСМ-а. В този смисъл - 4-и оператор с нищо няма да промени цените, само ще трябва да си пълним джобовете с още телефони

В България обаче е обратното. Обществена тайна е, че м/у мобилните оператори в България съществува картелно споразумение, и цените се държат изкуствено високи. Айде - поне разговорите м/у телефони в една мрежа е евтино, благодарение на различните програми за безплатни минути. Но разговорите МЕЖДУ различните мрежи са изкуствено завишени, и от там идват големите печалби на нашите оператори. Затова само в България хората ходят с по 2-3 ГСМ-а. В този смисъл - 4-и оператор с нищо няма да промени цените, само ще трябва да си пълним джобовете с още телефони

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ама то има ли някой толкова заблуден, който вярва, че поредният оператор ще доведе до сваляне на цените
Ако броим понижение с 2 стотинки за сериозно- да, полза ще има
Ако ще и 10 ГСМ оператора да има, все е тая- ще ходим с 10 тел. в джоба...

///vlado написа:ja написа:Прочетете е това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=422
Ммм незнам с какво се занимаваш колегаПо време на път,да може.Даже е готино.Един колега си има такъв оригинален в голфа и е доста удобно.Ама примерно ако сутрин пътуваш до работата и после заебаваш автомобила си на паркинг
Ами в офиса има телефон у нас също има телефон с кабел.
Незнам дали си заслужава да робувам на мобилната комуникация. Сметките не са важни в случая, по-важно е дали има смисъл да се облъчваш нонстоп при положение, че който и да те търси в момента ще може да те намери след малко.
Идея е това не съм опитвал без мобилен, но няколко пъти съм го забравял за по цял ден и се чувствам добре някак си

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1