СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 15 Ное 2023, 0:27

Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех :help:

Как така не я взе? :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 15 Ное 2023, 0:37

drifty написа:
Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех :help:

Ами вредна е. Заради орехите в нея. Разбалансирвали омегите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Ное 2023, 6:36

drifty написа:

Ми не мога да ям такова сладко :oops: Чревоугодничеството ми ме ухапа по задника и от месец и половина съм на стриктно кето, че имам да “боря” някои неща.

Можех да я взема за милото вкъщи ама целия труд и инат дето положих последните 45 дни ще отидат в кофата щото няма как да спя спокойно като в другата стая има баклава :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 15 Ное 2023, 7:33

За това ѝ седиш на главата, докато не изяде и последното парче. И после си лягате щастливи!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 15 Ное 2023, 7:52

Можеше да я вземеш за нас :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Ное 2023, 7:54

Щеше да е трудна логистиката, пък и да не ви вдигам захарта :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 15 Ное 2023, 9:36

Don_Diego написа:
drifty написа:

Ми не мога да ям такова сладко :oops: Чревоугодничеството ми ме ухапа по задника и от месец и половина съм на стриктно кето, че имам да “боря” някои неща.

Можех да я взема за милото вкъщи ама целия труд и инат дето положих последните 45 дни ще отидат в кофата щото няма как да спя спокойно като в другата стая има баклава :mhihi:

Това че броиш времето което си на кето не е добър знак :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 15 Ное 2023, 9:41

Don_Diego написа:
drifty написа:

... щото няма как да спя спокойно като в другата стая има баклава :mhihi:

:mrgreen:

Преди няколко месеца бях командировка на мъгливия албион. Местните колеги ми препоръчаха разни крафт уискита. Взех 3 бутилки.
Стояха си доста време у нас и преди седмици ходих на гости в един приятел, ценител. Да пием уиски и да пушим пури.

Взех с мен 3-те бутилки да дегустираме и той да ме учи. Отивам в тях и той: може ли да си толкова кофти пич майна. Що донесе и 3-те.

Лош човек си ти. :lol:

Нали знаеш, че не мога да спя, като знам че в хола имам хубаво уиски. Ся няма да мигна 2-3 дни, докато не ги издъня :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2023, 10:29

Имам профил у фацебука и ей така разглеждам , каквото предложи тази платформа.
Обаче, напоследък ми прави впечатление, че се засилват значително публикациите за ...плоската земя!
Че дори хора, които в профилите са си написали, че имат някакво сносно образование и като цяло уж са нормални, яростно защитават тезата, че земята е плоска.
Онзи ден се срещам с един човек, дето е сериозен човек, отговорен , че дори без той да има желание го направиха домоуправител и като така, човека взе сериозно нещата в свои ръце и за няма и 2-3 месеца направи входа , дето отговаря образцов със всички необходими неща.
Човек здраво стъпил на земята...
Та подех темата за полската земя и самият той изрази скептицизъм, че земята е кръгла.
Има ли хора тук, които мислят, че земята е плоска?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Ное 2023, 10:44

Фейсбук ти показва неща, сходни на тези, които следиш. Както и постовете от приятелите ти. На моята стена не забелязвам плоскоземци, нито ме заливат подобни дискусии, статии и публикации.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Ное 2023, 10:57

Това е за темата истина или измислица. :mhihi: Може би посещаваш други места където има пропаганда от всякакъв тип и това би включвало плоска земя. Аз не познавам нито един реален човек, който да мисли така или поне не ми го е казвал. Но скоро някой, някъде питаше, дали не беше даже в нашия форум(скоро, скоро, близките две години)от къде сме знаели, че снимките от космоса, които НАСА би предоставя на Земята са истински и от къде знаем, че реално е с такава форма, цвят и т.н.
:mhihi: В което нали има някаква логика, но не и как Земята не е кръгла. Тя реално не е идеално кълбо, ама нали, не говорим това. :mhihi: Явно хората трябва да тръгнат от БГ посока Япония, да минат през САЩ, да минат цяла Европа после(океаните малко зор ще са :mhihi: )и като се върнат пак тук ще си кажат, че не е била плоска. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2023, 11:04

TNT написа:Фейсбук ти показва неща, сходни на тези, които следиш. Както и постовете от приятелите ти. На моята стена не забелязвам плоскоземци, нито ме заливат подобни дискусии, статии и публикации.

Разбира се, това не е вярно поради една причина (както и разбира се опита за тънък намек на нещо си)
И тя е... че профила ми там не е истински, нямам приятели там, нямам интереси, които съм написал, освен, че следя няколко групи на БМВ, имоти, хумористични групи (което често при имотите често се получават хумористични неща) и други подобни.
Но не и тези неща и групи, които излизат и за които казвам.
Но махаме на страни тези неща и не се хващаме непременно за фейсбук. Въпроса остава, примера с тази социална медия е само пример.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Ное 2023, 11:16

Не е нужно да си в група. Стига само като разглеждаш нещо и става както с ю туб. Но да речем, че не е така. Аз сериозно искам да си поговоря с някой плоскоземец, да чуя реалните доводи. :roll:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Ное 2023, 12:20

Доста екзотики са на пътя в София днес :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Ное 2023, 12:22

Криза. Миналия месец за ден видях 3 Ферарита, даже не беше в центъра :dunno: То вече екзотика ли е :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата