СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
От доста време не бях карал Гега броне…бях забравил колко са гадни
Вчера пък бях с последната 400d…возията е от новия век ама тя не може да мръдне милата
Хубавата страна е, че вече няколко дни новите кадетки ме гледат все костюмиран с различна Гега и започват да ме гледат като пушечно месо

Вчера пък бях с последната 400d…возията е от новия век ама тя не може да мръдне милата

Хубавата страна е, че вече няколко дни новите кадетки ме гледат все костюмиран с различна Гега и започват да ме гледат като пушечно месо

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ivanski_2 написа:Ей вчера стоя и си мисля колко здрав излезна Опеля от както го купих му въртнах 5 000 км аз после го оставих на стария собственик той му врътна 4 000, и нищо му няма и както си го мисля го изкарвам от гаража и виждам това …. Баси късмета![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
В бмв форум сме все пак, тука да има някой със сух гараж е все едно да има девственици в ало.бг

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
ivanski_2 написа:Ей вчера стоя и си мисля колко здрав излезна Опеля от както го купих му въртнах 5 000 км аз после го оставих на стария собственик той му врътна 4 000, и нищо му няма и както си го мисля го изкарвам от гаража и виждам това …. Баси късмета![]()
При моята Инсигния капеше масло от масления филтър, беше завит накриво

Така че спокойно, може да е дреболия.

… а аз реших, че от благодарност ти е направил подарък обувки…
… и това не е теч- просто си маркира територията или… подпиква от кеф че си е в къщи…
… и това не е теч- просто си маркира територията или… подпиква от кеф че си е в къщи…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ей опасни сте

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Ей опасни сте![]()
Я качи снимки от близък план (ако ти стиска) на опЕл-ото, та да видиш какво ще му се случи

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Вчера изпаднах в потрес. От известно време едни лапета носят боклуци от кофите за боклук и ги стоварат около клиниката ни, което е мждублоково пространство. На няколко пъти чиста аз, комшии тея се си носят и си правят уж къща ама то си баш сметище става. И вчера ги видях и им казах да изхвърлят боклука, че иначе ще кажа на майките им. И ти да видиш: след 20 мин. идва майката на война. Защо съм се карал на децата там не било частно и всеки можел да си прави каквото иска. И от такива ситуации ти става ясно внезапно и изведнъж защо днешната младеж е на това ниво

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:alx, ти, като си на гости пърдиш ли?
Питам, щото и тука е същата работа
Т'ва е едно от кофтито неща, като си хванеш нова приятелка - пак трябва да се учиш да пърдиш безшумно ...

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
carmanf1 написа:BMW_POWER написа:alx, ти, като си на гости пърдиш ли?
Питам, щото и тука е същата работа
Т'ва е едно от кофтито неща, като си хванеш нова приятелка - пак трябва да се учиш да пърдиш безшумно ...
Дааа бе да! Хубав човек лоши работи в себе си не държи! Пускам си го и не ми дреме!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Adovet, ужас.
Иначе по темата, учете се от братята американци, на бая места там е някак некултурно ако се оригнеш тихо или пръднеш тихо, трябва с се звучно, предполагам защото иначе е лицемерно и все едно не уважаваш мнението на другите, че могат свободно да го правят.
Или поне така съм чувал, не претендирам за истинност, колегите от там ще кажат.
Иначе по темата, учете се от братята американци, на бая места там е някак некултурно ако се оригнеш тихо или пръднеш тихо, трябва с се звучно, предполагам защото иначе е лицемерно и все едно не уважаваш мнението на другите, че могат свободно да го правят.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:Adovet, ужас.
грешно си чул... не е прилично където и да си. но има американци (рядко, но съм ги срещал) които могат да пръднат доста гръмко и да няма реакция от тяхна страна камо ли да се извинят или нещо...

... но като цяло не е прието...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
За едни 80% от северно мексиканците (където съм аз) е нормално да де оригне силно. Казва едно "сори" и всичко е ОК.
alx написа:... но като цяло не е прието...
Не е, но причините са различни с БГ. В щатите, ще е признак на добро възпитание и с цел да не дразниш околните, при нас е да не се изложиш и страх и срам са в основата. Пръдналия вместо да каже "сори", вика не съм аз

Spunky написа:alx написа:... но като цяло не е прието...
Не е, но причините са различни с БГ. В щатите, ще е признак на добро възпитание и с цел да не дразниш околните, при нас е да не се изложиш и страх и срам са в основата. Пръдналия вместо да каже "сори", вика не съм аз
Самата истина. Не се бях замислял над такива екзистенциални въпроси ама- факт. Но мисля, че това важи за повечето сфери на живота в двете държави.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила