Останаха ли вярни жени ?
Модератор: Общи модератори
Re: Останаха ли вярни жени ?
enigma написа:...Жена ми няма шанс да отпусне бюджет ...
Нямаш ли си отделен такъв?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Сигурно са на обща стопанска сметка , за всеки разход му искат касова бележка . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:Сигурно са на обща стопанска сметка , за всеки разход му искат касова бележка .
Плюс предварително одобрение
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Jordana написа:Сигурно са на обща стопанска сметка , за всеки разход му искат касова бележка .
Плюс предварително одобрение
Чак предварително одобрение не, но от опит знам, че ако има одит и излезе нещо от сорта на “чистачки за Боинг 777” ще бера ядове
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:p.s. Къде ги намираш тия жени бре
Кои?
Superexstatic написа:Това ще е интересна история
Интересна е, но не е приятна...
BMW_POWER написа:Мъжете са два типа. Едните си признават, че са под чехъл, а другите си мислят, че не са под чехъл.
Тия лафчета ги измислят такива като теб да се самоуспокояват
Както педерастите измислят лафове като "ако мразиш педерасти, значи си скрит педераст", за да те атакуват на подсъзнателно ниво и да не казваш, че ги мразиш
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.