Насилствено отнемане на две български деца против волята им
Модератор: Общи модератори
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Дори изключих телевизора не можах да издържа кадрите 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Няма какво, да се добави повечеvlad0 написа:Всички предполагате и се обосновавате само на едната страна. Медала има две страни!
Дано дечицата бързо забравят за случилото се и водят нормален живот каквото се полага на всяко дете!!!

- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Че дечицата, за нещастие, никога няма да забравят случката съм сигурен. Дано бързо преодолеят шока и продължат напред. Не ме интересува кой от родителите е прав, това няма значение в случая. Не трябваше да стане по този начин. И си мисля дали тази сладка държавна службица, призвана да пази правата на децата ни, и в частност конкретни нейни служители не трябва да си загубят столчетата и бюрцата за това, че с мързела и нехайството си допуснаха този фарс да се случи. Това би било добра превантивна мярка и за другите мърди, които до пенсия се крият зад едно стъкло, правейки се, че вършат нещо.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Да ти еба и скапаната държава и мизерния продажен народец. Народец, защото не сме нещо калпаво и мижаво. И полицайчета, защото полицай са ония в щатите. И педерастични адвокатчета...... Късно видях темата, иначе щях да мина 200 километра и да отида в София на протеста. Но не пред посолството трябваше да е протеста а пред парламента и министерския съвет и президентството. А що ония от закрила на детето не направиха по една свирка на полския посланник. Може и мнението ми да е крайно, може и модераторите да го изтрият, но ние не сме държава, не сме и нация, педерастчета сме и мижави душици. На времето само нашите сестри в Либия ги арестуваха. Само нашите цигани не си плащат тока и не лежат за кражби. Само ние се нагъзихме на руснаците и след като ни го вкараха с газа още сме в позиция баба бере гъби.
vlad0 написа:тъй като всички говорят за отнемане ...
аз да попитам:
Кой от двамата ТЪПАЦИ/съпрузите/ лишава, първи, другия родител от децата му ???
Всички предполагате и се обосновавате само на едната страна. Всеки уж му е гадно как дърпали децата, а после ама да вземем детето от майката и да го върнем на бащата. Медала има две страни!
Тоя баща и тая майка да вземат да се скрият, че са надробили тази история на децата си!! В името на децата си трябваше това да се случи по начин който е добър за дечицата, а не за тях двамата. Пак казвам, че те в момента водят само и единствено лична битка!
Дано дечицата бързо забравят за случилото се и водят нормален живот каквото се полага на всяко дете!!!
Владо,приятелю.Имам само един въпрос към теб.-Имаш ли деца?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Изключително грозно БГ реалити
Ясно е, че полицаите събират парсата, но не забравяйте, че те действат не въз основа на собствените си убеждения кой е крив и кой прав, а съдействат да се приложи решението на "компетентните" органи, които не са пред камерите и юмруците и не си цапат нежните ръчички;полицията изпълнява техните разпореждания кое как трябва да стане 

Никой не мое ма връне на селу!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ето за това си трайте и гледайте останалите новини защото подобните новини 95% са за отвличане на вниманието от наистина важните.

- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
Нищо не става от тая септична яма на име България,тва не е нормална страна.За 2 мин спряно движение получихме повече псувни отколкото цялото правителство за 4 години. А сега ще ни изкарат пияни, дрогирани, незнам си кви лумпени са си търсили повод да вандалстват, и са главния проблем на държавата.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Кристъл , Демиров .... -
Забравете закона и съда , че точно те държат престъпниците на свобода ....Закона бил закон - чиновнически реплики, телешки погледи .... полицаите спазвали нареждания ....- Евала за мисленето ! То и за това Ставийски е законно на свобода ....
Еми като си тъпанар ,ще изпълняваш тъпанарски нареждания !
Колега го каза - това е кръвен данък - то и той е бил законен някога и затова вече се говори, че е било турско присъствие а не робство - всичко е било законно за някои ..... да са роби ...
Дори и законно това си беше чисто физическо насилие над деца !
Забравете закона и съда , че точно те държат престъпниците на свобода ....Закона бил закон - чиновнически реплики, телешки погледи .... полицаите спазвали нареждания ....- Евала за мисленето ! То и за това Ставийски е законно на свобода ....
Еми като си тъпанар ,ще изпълняваш тъпанарски нареждания !
Колега го каза - това е кръвен данък - то и той е бил законен някога и затова вече се говори, че е било турско присъствие а не робство - всичко е било законно за някои ..... да са роби ...
Дори и законно това си беше чисто физическо насилие над деца !
Spit-Fire написа:Много сте интересни бе. Я да дойдат да дърпат твойто дете като щафета салам и да си го подават един на друг ти настроена ли ще си да говориш мирно ?
Ако някой дръпне, влачи и тормози някой от племениците ми така, жив ще го одера! Ако трябва, и ще го отлежа!
Жал ми стана за децата. Какви са отношенията между майката и бащата не знам. Може би, по съдебен ред, ако бе доказал бащата, че се дрогира мръсницата, или че е алкохоличка, би спечелил. Но, което и да е правосъдие да вземете, винаги поставят бариери и много трудно бащата получава правата. Не знам защо, но от 100 случаи, преко сили 5 са в полза на бащата. А, ако сравним двете ни съдебни системи и развитието на един съдебен процес у нас и респективно в Полша, съм сигурна, че при всички случаи, полякинята пак щеше да спечели. Освен, ако не се намери наистина умен прокурор, адвокат и свестна съдебна комисия, която да отсъди в полза на бащата, правата да отглежда децата. И като жена, ме гони една интуиция.
Няма жена, долна или не, която да не каже... "тоя, няма да ми вземе децата" И тая се е борила до кръв, да докаже, че тя ги е раждала.
И наистина, според мен е мръсница. Защото, едно е да го родиш, друго е да го отгледаш с внимание и обгрижване и да го обичаш това дете, респективно деца. Не вярвам, че бащата е настроил децата. Не забравяйте, че децата... са най-чистите създания. Те копират, но ВИНАГИ казват истината, и това, което са чули, но и това което са почувствали и усетили сами.
Дечицата са още малки, което говори, че не са манипулирани. Имам четирима племенници... още не са се научили да лъжат, както нас... възрастните. Да, послъгват по детски, но в кофти ситуация са изключително откровени.
Ако "обичат мама", нямаше да викат "помощ, таткоооо..."... дори и стресирани да са. И това, което ми направи огромно впечатление... говореха на чист български. Какво да си помисли човек? Че майка им се е занимавала с тях и знаят полски? Да бе!

Тъпото е, че у нас... журналята работят на парче. Ето, сега това е сензация и го пишат, за да вземат хонорара. До седмица, няма да има ред по случая. Ще има нови събития и нещата ще потънат в забвение... и няма да можем дори да разберем, как бихме могли да подкрепим бащата, за да върне децата у нас. За добро или за лошо... никой не заслужава такава съдба. Видях, в темата, че това било Полша, и условията били по-добри. Абе, бих предпочела, да живея скромно, но с най-обичания родител.
Последна промяна Eva* на 29 Май 2009, 22:08, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
VesoPesa написа:А аз само да попитам кой беше днес пред посолството?
Аз познати лица не видях към 18:15
Аз бях,но не познавам никой от форума с изключение на някои от пловдив.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
need4speed написа:VesoPesa написа:А аз само да попитам кой беше днес пред посолството?
Аз познати лица не видях към 18:15
Аз бях,но не познавам никой от форума с изключение на някои от пловдив.
само аз и колегата ли сме били?