Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Всичко за електрическите автомобили
slatanic написа:Нямам идея.Нито съм търсил нито съм карал.
Както казах насочил съм се към ново магазинско 4х4 бензиново седанче с гоолям багажник.
Ама нищо не ми пречи да мина на ток принципно.
Имам и гараж и двор,а до края на годината би трябвало и трифазен ток.
Малко не съм убеден,че искам да съм на ток,но безпроблемността не е малък фактор.
Важното е да е в бюджета и да събира багажа на женското съсловие като се ходи някъде.
Да има кой да го прави като клекне и след 5 години да не е струва 5лв.
Според мен модел у ще ти пасне супер, но за тия пари няма да е нова от магазина, а на 1-2 години примерно. Има поне 2 банки които дават много добри условия на заем за покупка на ел автомобил без да искат да е нов. Според мен тоя вариант е по-добър от лизингите дори на новите, защото колата си се пише на твое име и тях от тук натам вече не ги интересува нищо. Нито в застраховки ти се мешат, нито ги интересува продаваш ли я тая кола. Ако решиш да я махнеш можеш даже да не погасяваш заема към тях, а просто да продължиш да си плащаш вноската.
Между другото скоро като отворят представителството на тесла новите коли ще могат да се взимат с техния лизинг който е с доста добри условия също.
Re: Всичко за електрическите автомобили
msi200 написа:Бензин в момента има Шкода Октавия: "бензин, 2,0 TSI / 150 kW / 204 к.c., 7DSG, 4x4 " за под 34к евро. От това по-добро не вярвам да има за тия пари.
Ааа такова де.Ама за 40+ като го нагласиш да е спортлайн и с правилните екстри на поръчка,а не налична бройка.
А иначе теслЪта кога се очаква да се появи в България с официален сервиз?
Не че ми трябва такъв,но предпочитам да има кой да ги прави тия коли отколкото да няма.
Принципно с моето каране 5 пъти в годината извън София съм си само за електричка,но още съм в размисли.