Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания

Това изображение отговаря най-точно за филма . Утре ще пиша подробно, че стана много късно . С две думи - отивайте на кино
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Гледах го....филма е ......УОУУУУУУ.....баси зрелището!Бяхме на първи ред,по средата,направо се разцепихме,зрелище отвсякъде,и звука.....на няколко пъти пода на залата вибрираше със 3 по рихтер сигурно.Абе който си пада по тоя жанр задължително трябва да го гледа,Ридли Скот все пак!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
А има ли много гадости във филма - в смисъл елиенчета да излизат от коремите на хората и подобни, че хич не ги обичам такива, или поне не на кино на огромен екран
?!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
МИТАКА1654 написа:Гледах го....филма е ......УОУУУУУУ.....баси зрелището!Бяхме на първи ред,по средата,направо се разцепихме,зрелище отвсякъде,и звука.....на няколко пъти пода на залата вибрираше със 3 по рихтер сигурно.Абе който си пада по тоя жанр задължително трябва да го гледа,Ридли Скот все пак!!!
Абе наистина когато излитеше един от корабите цялата зала трепереше , дори седалките . Дали защото сме се наплашили но наистина се усещаше като 3 по рихтер
Филма си е точно като отделна продукция с елемнти от Пришълеца . Пускам малко спойлер но - НЯМА пришълци . Който иска да гледа трепане на гущери ще се разочарова . Атмосферата е много добра , но все пак е малко прекалено светло . Не може да се сравни с началото на Алиен , ам като цяло филма е доста по-добър , ефектен и динамичен от оригинала . Не знам какви са тия приказки за сценарий - сценария е перфектен , сигурно щот не е розовичък като Аватар-а и зарад тва има разочаровани . Всичко минава толкова бързо - накрая всеки иска ощеее , но няма как - дано има продъжения .
Актьорите са си доста добри . Чарлииз Терон е невероятна . Някаква неземна красота на фона на пустош , дивеч и уроди
Лична оценка - 7,5/10
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Един от най-добрите на Никълас Кейдж.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
acho.rs написа:Не знам какви са тия приказки за сценарий - сценария е перфектен , сигурно щот не е розовичък като Аватар-а и зарад тва има разочаровани .
Мразя такива заяждания, но ще ти отговоря.
КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ ФИЛМА ДА НЕ ЧЕТЕ НАДОЛУ ! ! !
Адски неясно е защо тази цивилизация ни е създала, и след това идва да ни унищожи. Също така изобщо не е ясно какво се е объркало, та всички ( без 1 ) са умрели, какво се е случило та тези кораби толкова време стоят погребани? Защо робота зарази доктора? Като цяло, айде не "дупки в сценария", но изключително много въпроси, на които филма не отговаря. Съмнявам се да отговорят на всичко във втората част ( която 100% ще има и 100% пак ще ходя да гледам на кино ) Иначе като усещане, атмосфера и тн. филма беше невероятен, спор няма
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Не се заяждам с тебе а с тези които казват , че сценария НЕ струва , а не че има дупки . И да - има дупки , защото е заложено продължение
На другите въпросия няма да отговарям , защото някой ще се искуши да прочете и ще си развали кефа от филма 
PS: ма паркинга на Арена след полунощ имаше 20 коли от които 6 бяха Е46ци
Хич не е масова кола тва БМВ
PS: ма паркинга на Арена след полунощ имаше 20 коли от които 6 бяха Е46ци
Eй,зарибихте ме да ходя да го гледам тоя Прометей на кинце.По тоя повод като един нефен на 3D да питам-има ли няква сериозна разлика между IMAX 3D и 3Dто в Арена и съответно кое е по-добро?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мъже в черно 3 става. Не беше каквото очаквах, но става за гледане.
П.П. Пак ме заболя главата от тва 3D
Да си ебат майката алчна 
П.П. Пак ме заболя главата от тва 3D
Да си ебат майката алчна 
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Около 15% от хората чувастват дискомфорт от гледането на 3Д . Аз пък не бих отишъл на кино ако филма не е 3Д ... Всъщност все повече се замислям за киното - умрели цветове , черното сивее , трагични 24 кадъра в секунда . Ам като се замисля че сносна система с хубав ТВ (примерно 55 HX750) + 3д домашно кино излиза 4000лв ... май ще си ходя на кино още доста време
А който за нещастие от 15те % които им причинява гадене и главоболие - на Блу Рей ще излезе и може да си се гледа и без 3Д ефект .
А който за нещастие от 15те % които им причинява гадене и главоболие - на Блу Рей ще излезе и може да си се гледа и без 3Д ефект .
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Maverick_VS написа:А има ли много гадости във филма - в смисъл елиенчета да излизат от коремите на хората и подобни, че хич не ги обичам такива, или поне не на кино на огромен екран?!
Има,да!Чак сега ми стана ясно откъде се е пръкнал Пришълеца
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе гадни са очилата,няма ли най-накрая да пуснат в кината някакви по-извити очила ,не някакви дето гледам рамката като ги сложа,минава едно 15 минути докато що-годе свикна с очилата.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
acho.rs написа:Около 15% от хората чувастват дискомфорт от гледането на 3Д
По мои наблюдения по-скоро 50/50...
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
zzuzi написа:Eй,зарибихте ме да ходя да го гледам тоя Прометей на кинце.По тоя повод като един нефен на 3D да питам-има ли няква сериозна разлика между IMAX 3D и 3Dто в Арена и съответно кое е по-добро?
За мен IMAX предлага значително по-голям екран, и даже ако седнеш на правилните места може буквално да не обхващат очите ти друго освен екрана...което много те вкарва във филма
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Относно филма "Прометей" - мнението ми е ,че......... всъщност мнението ми няма значение, пред киното на Мол София беше оставена една дъска със "последно желание" . Ето какво беше написано: (внимание сникмата съдържа спойлер

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on