СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 07 Авг 2023, 17:57

carmanf1 написа:
Spunky написа:И най-хубав и най-умен и най-вървежен и най-забавен пу пу

Много си начетен и е ясно, че има какво да се научи от теб. Съвсем сериозно го казвам, без капка ирония.

Ама, айде дай някоя твоя история да научим и ние с колегите нещо от теб за реалния живот.

Не само да стоиш отстрани, да дебнеш и да хапеш, и да иронизираш, когато и както ти е удобно.

За тва сме форум, да споделяме знания и опит :bchug:

Колегата да сподели опит с латиноските :idea:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Авг 2023, 18:37

carmanf1 написа:
barty написа:
Don_Diego написа:
mr_petroff написа:Айде следващият с историйка, да става весело :mhihi: Пуканки, бира и т. н. :bchug:

То все едно съм единствения с истории от младежките години :lol:

На други историите започват след 40 години :mhihi:
Много курназ жени останаха сами след 40г :mhihi:

И аз т'ва й разправям на бившата ми жена, ама тя нещо не ми вярва :lol: Май си има лИбовник тя от скоро :lol:

Казах й, че вече е свободна жена и да прай к'вот ще (само да внимава с децата), и че няма нужда се крият, ама тя мълчи и се крият :lol:

Всички се сещаме защо се крият :lol:

Колега, разбираш ги жените, ама не се ли сещаш, че на 97% тоя е женен е затова се крият? 1% вероятност да се крият заради децата ви, 1% за да иска нещо от от теб, което изисква благословията ти и да трябва да вярваш колко е ок тя и всеотдайна към децата и 1% за нещо друго, което не ми идва сега наум.

А иначе се сещам за твои думи, че въобще не се обвързваш с тройкаджийката и въобще не ти дреме за нещо друго освен секса. Като един таен сексолог и психолог да ти кажа безплатно(колеги сме, а и те харесвам)че стабилно си се объркал. Очевидно тая мацка те е впечатлила(признай си го пред себе си, не пред форума или мен)и ВЕЧЕ и позволяваш повече отколкото първоначално си си мислел, че ще и позволиш. :idea: Приеми и това като неоспорим факт. Аз съвети как да живееш, дали да бъдеш верен и защо няма да ти давам. Само мога да ти кажа да нямаш особено доверие на тази жена, а ако ИСКАШ да и имаш такова, просто виж всичко ок ли е. Ако не знаеш как, но искаш да разбереш, питай, ще ти кажа. Според мен малко не знаеш какво искаш, хем те боли, хем те сърби, което е НОРМАЛНО да те успокоя само. Казваш, че нямало да изневеряваш защото според теб тя ти била вярна. Ами...ти флиртуваш с жени, срещаш се с тях на кафета, това си е изневяра бе човек. Аз лично от женска страна щях да се ядосвам повече ако някой си се среща с някакви на кафе вместо просто да ги опъне и кой от къде е.
И да знаеш, всеки играч си намира треньора. Тая жена ако още малко те впечатли и не се знае коя кукичка ще налапаш. И ЗАБРАВИ да не изпитва ревност. Ти вече поддържаш дълготрайни отношения. Като съм чел малко за нея, тя не е някоя, която не може да си намери добър мъж, та няма как да не иска нещо повече. Жена е способна дори да ти понася изневерите без тя да изневерява, понеже да си ти прасе не значи, че трябва да става такова заради теб, но пък не очаквай да и става хубаво и да не те ревнува.
Седни и си помисли малко в какво положение си и в какво искаш да бъдеш в следващите пет години.
Аз си залагам дипломата на сексолог и тая на психолог, че тройкаджийката само ще засилва опитите си за влияние над теб. Ако не ми вярваш сега се сети как е било между вас първите седмици и как е сега. Е, това ще се засилва. Това е яка мацка, не ти е някоя мърша вероятно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Авг 2023, 20:53

Мноо то обичам тоз форум беееее

А Маверика- за президент :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Авг 2023, 20:54

Кобилкина вице президент :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Авг 2023, 21:01

alx написа:Мноо то обичам тоз форум беееее

+1 глас :D

Форума е топ!
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Авг 2023, 21:11

Hell yeah!!! :ok:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Авг 2023, 22:28

drifty написа:
alx написа:Мноо то обичам тоз форум беееее

+1 глас :D

Форума е топ!

Както Ким Чен Ун би казал " Избори с повече от един кандидат създават смут" :mhihi:

+1 глас = избран с мнозинство
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 07 Авг 2023, 22:32

Jordana написа:
Изображение

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Авг 2023, 0:42

ceco_kd написа:
Jordana написа:

Аз съм ЗА :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Авг 2023, 1:00

Тук осезаемо захладня. Сутрин и вечер тия дни си е за дълъг ръкав.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Авг 2023, 1:40

Онзи ден сутринта беше 11С. С колелото тръгвам с дълъг ръкав. Панталоните с къс крачол си ги карам с мен, защото след обяд е жега.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Авг 2023, 5:26

Днеска осъмвам със грешка в един от климатиците. Умрял. Вадя сервизната книга, проверявам- “долния вентилатор на външното устройство е под 100 оборота след 1 минута след подадения сигнал за включване”… кво под 100 оборота- той умрял завалията. Разменям куплунзите на платката- горния умира. Явно драйвъра е умрял… ама не е отделна платка а вграден в дънната- всичко на куп на една 40х50 платка… един вид целия компютър дал фира. Обадих се- дойде техника- диагностицира, говори с фуджицу - ще пращат нов компютър. Погледнах историята на къщата за волтажите като е изгорял дали не е имало токов удар или пад… всичко е било наред. Просто решил и изгорял. Тоя от фуджитсу съпорт вика тия са неунищожими? Ама разбира се…

Аз съм… разочарован. Изкара една година без малко. А на платката долу се мъдри “мейд ин чайна”. Педераси. $5к външно тяло… а имам още 3 идентични…. Не съм очарован определено
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 08 Авг 2023, 6:18

drifty написа:Тук осезаемо захладня. Сутрин и вечер тия дни си е за дълъг ръкав.

В Чепеларе вчера са припалвали печките , най висока дневна температура 17 градуса :mhihi:
Ей дано проходя до 10-тина дни че дърва ме чакат. :cry:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Авг 2023, 8:57

alx написа:Днеска осъмвам със грешка в един от климатиците. Умрял. Вадя сервизната книга, проверявам- “долния вентилатор на външното устройство е под 100 оборота след 1 минута след подадения сигнал за включване”… кво под 100 оборота- той умрял завалията. Разменям куплунзите на платката- горния умира. Явно драйвъра е умрял… ама не е отделна платка а вграден в дънната- всичко на куп на една 40х50 платка… един вид целия компютър дал фира. Обадих се- дойде техника- диагностицира, говори с фуджицу - ще пращат нов компютър. Погледнах историята на къщата за волтажите като е изгорял дали не е имало токов удар или пад… всичко е било наред. Просто решил и изгорял. Тоя от фуджитсу съпорт вика тия са неунищожими? Ама разбира се…

Аз съм… разочарован. Изкара една година без малко. А на платката долу се мъдри “мейд ин чайна”. Педераси. $5к външно тяло… а имам още 3 идентични…. Не съм очарован определено

Платката ти си я убил да ти кажа под секрет
, един вид целия компютър дал фира
:nono: .. дефектирал ти е бил само мотора . Ако са DC мотори това си е мини инвертор , в мотора има платка и на голямата РСВ също има електроника която пък пуска отделно само за вентилаторите DC и ги управлява . И като бъзикаш тия букси на моторите заминава всичко и мотора и голямата платка . Има 2 вида мотори на вентилаторите , едните са без платка в мотора всичко е на голямата платка , другите са разделени както написах по горе обаче ефект от неоторизиран достъп на аматьори е идентичен :mhihi: И не само тия твойте са такива , мицубиши и дайкин са по същия начин направени . Като ти сменят платката по добре не бъзикай ако искаш да имаш климатик .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Авг 2023, 10:58

Здравейте колеги,
някой да знае хладилен техник или по-скоро техник, който се занимава с хладилници и по-специално електрониката на хладилника и то в град Пловдив.
Че имам един хладилник Whirlpool на вилата , който внезапно спря.
След направени проверки от моя страна и консултации тук там нещата клонят към платката.
Според знаещи хора проблема е в елементите на снимката, като единият (не чипа) е счупен.
Въпроса е някой да смени повредените елементи.
viber_image_2023-08-06_10-27-11-062.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата