Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
Re: Всичко за електрическите автомобили
От дървените уж коната най-безпроблемна била.
За градско си е баш градска кола.
Кроки я кажи със зареждане на бавен контакт за една нощ колко км след това можеш да изминеш.
Да речем аз ако не пипам партиди това най-би трябвало да ме устройва като зареждане теоритично.
Всъщност ми е все тая за времето на зареждане,че имам служебна баничарка и карам моята от неделя на неделя ма е така сметки някакви да се правят.
Кроки я кажи със зареждане на бавен контакт за една нощ колко км след това можеш да изминеш.
Да речем аз ако не пипам партиди това най-би трябвало да ме устройва като зареждане теоритично.
Всъщност ми е все тая за времето на зареждане,че имам служебна баничарка и карам моята от неделя на неделя ма е така сметки някакви да се правят.

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Nickelback написа:Приемам идеи и за някакво електрическо неголямо SUV-че - нещо една идея по-височко и да не е голям твърдак - не е за подценяване на фона на Софийския лунен пейзаж
Kona, Elroq, Volvo C40, Lynk & Co 02, Toyota CH-R+
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
slatanic написа:От дървените уж коната най-безпроблемна била.
Много грубо за 10 часа на шуко ще заредиш 150-200км в зависимост магистрала или градско. Сметката ми е следната: зареждаш с 3kw и градско харчиш 15kWh/100 а магистрално 20kWh.