Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
Супер!!! Значи сега вие двамата като по учени ми изглеждате предложете как точно трябва да постъпим и да почваме че колата ми пак е за накрайници и амортисьори от 2 седмици вече!!!Следва и реглаж и мани мани.... 

Вместо да се карате и да водите безсмислени спорове ще е добре да се седне и да се говори това сериозно и като хората. Вземете пример от таксиджиите, вземете пример от лекарите и учителите.
Според мен трябва да се протестира не срещу цената на самия бензин, а срещу стандарта ни. Не може в една Гърция в момента бензинът да е по-евтин от нашия тук, а в същото време стандарта да им е няколко нива над нашият. Нали и ние уж сме в ЕС? Какво добро видяхте през 1,5-те години пребиваване в това толкова заветно ЕС? Аз лично абсолютно нищо... Та протестът трябва да бъде за две неща:
1. По-висок стандарт.
2. По-добри пътища.
Логиката е елементарна - Държавата взима пари от нас, данъкоплатците. Тези пари се взимат с цел уж подобряване и поддържане на пътната система. Визирам пътен данък, винетки и т.н. Факт обаче е, че това не се случва. Пътищата са си надупчени, неравни и опасни. Преди всичко трошат нашите коли. Но това всички го знаем до болка, въпроса е да се "подсетят" ония хорица в Парламента, че не ние работим за тях, а те за нас.
Или поне да променят Конституцията - да се гласува на всеки 2 години, защото е масова практика преди избори да се асфалтира яко (макар и след половин година прясно асфалтираните улици да приличат пак на бойно поле). Естествено този вариант беше шега...
Според мен трябва да се протестира не срещу цената на самия бензин, а срещу стандарта ни. Не може в една Гърция в момента бензинът да е по-евтин от нашия тук, а в същото време стандарта да им е няколко нива над нашият. Нали и ние уж сме в ЕС? Какво добро видяхте през 1,5-те години пребиваване в това толкова заветно ЕС? Аз лично абсолютно нищо... Та протестът трябва да бъде за две неща:
1. По-висок стандарт.
2. По-добри пътища.
Логиката е елементарна - Държавата взима пари от нас, данъкоплатците. Тези пари се взимат с цел уж подобряване и поддържане на пътната система. Визирам пътен данък, винетки и т.н. Факт обаче е, че това не се случва. Пътищата са си надупчени, неравни и опасни. Преди всичко трошат нашите коли. Но това всички го знаем до болка, въпроса е да се "подсетят" ония хорица в Парламента, че не ние работим за тях, а те за нас.
Или поне да променят Конституцията - да се гласува на всеки 2 години, защото е масова практика преди избори да се асфалтира яко (макар и след половин година прясно асфалтираните улици да приличат пак на бойно поле). Естествено този вариант беше шега...

- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен сам с тебе братле ама ... нека някой каже как да стане протеста реалност!Нали трябва някой който има поне някаква представа от организация на разни събития да задвижи някак нещата!?!?
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd

:bang:2,30-2,31 лв. за литър бензин ще даваме, след като "Лукойл" увеличи цените на горивата на едро. A 95 скача с 1,3%, А 98 - с 1,24%, а дизелът - с 3,08%. Петролът поскъпна по време на европейската търговия до $124,82 за барел. Превозвачи пък заявиха в писмо до Министерството на транспорта, че ще блокират пътища, ако държавата не предприеме мерки срещу поскъпването на горивата
всички стачкуваха вече, Гърци, Французи и т.н. Не знам кога и ние ще се научим, че това което пише на парламента е вярно - Съединиението прави силата! Трябва да се вдигнат всички и тогава може да има ефект от такъв протест, а не всички да плюят пред компа а като трябва да се направи нещо да гледат сейр отстрани.
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Абе аз като гледам всички са съгласни ама никой си няма и понятие как точно трябва да стане номера май а ??
- pandev22
- младши ентусиаст
-
прав си бате никои не знае кво трябва да се прави, или ако знае си трае.Като си седиме пред компа и ругаеме нищо няма да стане.
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Така е!!Аз чакам хората които се занимават с организация за събори и такива мероприятия да кажат нещо или някой който знае щото само като си изливаме яда тука пътищата не оправят и положението неотива към хубаво
Ами колеги какво да кажа, линкче от другата тема :
http://dnevnik.bg/show/?storyid=496234
Мисля, че причини за протест колкото искаш ! Ебат ни от всякъде. Данъци манъци, такси и си трошим зверски колите по пътищата !
http://dnevnik.bg/show/?storyid=496234
Мисля, че причини за протест колкото искаш ! Ебат ни от всякъде. Данъци манъци, такси и си трошим зверски колите по пътищата !
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
asasin18 написа:
:bang:2,30-2,31 лв. за литър бензин ще даваме, след като "Лукойл" увеличи цените на горивата на едро. A 95 скача с 1,3%, А 98 - с 1,24%, а дизелът - с 3,08%. Петролът поскъпна по време на европейската търговия до $124,82 за барел. Превозвачи пък заявиха в писмо до Министерството на транспорта, че ще блокират пътища, ако държавата не предприеме мерки срещу поскъпването на горивата
всички стачкуваха вече, Гърци, Французи и т.н. Не знам кога и ние ще се научим, че това което пише на парламента е вярно - Съединиението прави силата! Трябва да се вдигнат всички и тогава може да има ефект от такъв протест, а не всички да плюят пред компа а като трябва да се направи нещо да гледат сейр отстрани.
колега инфото от табелката ВЕЧЕ е старо

днес нафтата е 2.51 ЧЕСТИТО

докато се наканим да ги утрепем ще стане 3-4 лв пък тогава нема смисал вече

- pandev22
- младши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Е*ал съм ги! Утре отивам да си купя колело, така че да става и 5 лв. ако иска! А, на колелото зимата ще му сложа зимни гуми, и ще си го карам с две-три якета и две зимни шапки да не ми измръзва "кофата"!
Д*ба и гадовете!![]()
![]()
![]()
![]()
+ това на колелото като му вкараш 2 бани4ки и едно 2но кафе за 3 лв сутрин и върви като 316ти

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Казвайте дата и съм на парламента
!
Протест трябва да има и съм убеден, че ако се организира както тябва, много хора ще подкрепят (дойдат). Все пак цените удрят не само по джоба на обикновените хора, но и по превозвачи, строители и много други.

Протест трябва да има и съм убеден, че ако се организира както тябва, много хора ще подкрепят (дойдат). Все пак цените удрят не само по джоба на обикновените хора, но и по превозвачи, строители и много други.
Anthony_J написа:Ами ако имаш магистрала до Бургас и си караш само с разрешената скорост 130 км/ч, за 3 часа си там от София. Защо да се юркаш тогава?
Дори и да се юрка на магистралата малко повече, като влезе в града ше се е накарал бързо и ше кара по-бавно. (може би)
Велко
Нали и ние уж сме в ЕС? Какво добро видяхте през 1,5-те години пребиваване в това толкова заветно ЕС? Аз лично абсолютно нищо...
За година и половина не може да се постигнат такива резултати че да се видат с просто око

Както навремето е казал Левски - Ако ние не се оправим другите ше ни го на... ааха...

А и не се караме