Мюзик А-аа-аиДъл
Модератор: Общи модератори
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Тоя фънки ли е мънки ли е не знам , ама за мене е жив царвул , пълен комплексар , за нищо освен да яде не става , наи ми падна в очите като влезе пълното момче и му каза , че бил дебел и да ходел да отслабне и го изгони , без дори да го изслуша. Тои да не би да е много слаб ? Някав голям талант ли се изживява тоя смешник ? Не знам как са го пуснали този улигофрен по национална телевизия , по добре да го бяха сложили в зоологическата градина та да видят децата шупар на живо , трябвало да играе ролята на лошия , ами ок и Слави е играеше , обаче според мен място за сравнение с тоя селянин няма. Ако бях на мястото на пълното момче щях да го направя бърлив , и като е толкова отворен като влезе 2ри път и му каза , че не е постъпил коректно с него просто го изгони ? За щото си знаеше че квото и да каже само ще се нахендри повече смешника. Вижте го само как е облечен , с тая раздърпана фанела подарак от баба му за абитюрентския бал ... Направо ме е яд като гледам като гледам такива простаци по национални ефири ...
It`s party time !
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Evelin Cotsev написа:Тоя фънки ли е мънки ли е не знам , ама за мене е жив царвул , пълен комплексар , за нищо освен да яде не става , наи ми падна в очите като влезе пълното момче и му каза , че бил дебел и да ходел да отслабне и го изгони , без дори да го изслуша. Тои да не би да е много слаб ? Някав голям талант ли се изживява тоя смешник ? Не знам как са го пуснали този улигофрен по национална телевизия , по добре да го бяха сложили в зоологическата градина та да видят децата шупар на живо , трябвало да играе ролята на лошия , ами ок и Слави е играеше , обаче според мен място за сравнение с тоя селянин няма. Ако бях на мястото на пълното момче щях да го направя бърлив , и като е толкова отворен като влезе 2ри път и му каза , че не е постъпил коректно с него просто го изгони ? За щото си знаеше че квото и да каже само ще се нахендри повече смешника. Вижте го само как е облечен , с тая раздърпана фанела подарак от баба му за абитюрентския бал ... Направо ме е яд като гледам като гледам такива простаци по национални ефири ...

Няма ли някакъв закон според, който да го осъдят тоя бе!!

Няма ли някой адвокат тука да каже няма ли как да се съди тоя Фънки?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
е ...,фънки .... той може би играе роля и верно е противен ---но кандидатите, роднини нямат ли да ги спрат, да не се излагат

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Американския айдъл - въх си много олигофрени е ... особенно оная дето си беше направила мега червената уста
Днес накрая много се изгарвриха с едно момиче с тънък глас 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:е ...,фънки .... той може би играе роля и верно е противен ---но кандидатите, роднини нямат ли да ги спрат, да не се излагат![]()
![]()
Колега верно е че има и много които са пълни тапанари , но все пак никои не заслужава такова отношение , защото това не е конкурс по интелигентност , нито моден подиум , и може наистина да не могат да пеят но те затова са жури , конкурса е свободен които иска може да се яви апък като не може да пее просто да му кажат чао
It`s party time !
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
....абееееееееее незнам за журито.....ама Иван и Андрей ...рулират яко ...
помните ли ...
"Как искам да те набода, и после да те нае*а, защото Еши Беши, гуши муши, майко готино е да си таралеж"

помните ли ...
"Как искам да те набода, и после да те нае*а, защото Еши Беши, гуши муши, майко готино е да си таралеж"

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Митко Ганчев написа:Дай газ на джетааа![]()
![]()
Карай си джета, дай, дай
пръскай гаджета, дай, дай,
Прави ги карай с кабриолета
сменяй само от четвърта на пета.
калкани скариди, паламуди, миди,
там в механата се троши парата
дай към морето дай, дай.
линкченце

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
незнам защо всеки път има в журито чалгаджийки, какво разбират те от това изкуство и какви дарби имат те 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
http://vbox7.com/play:92a0bd75
http://www.vbox7.com/play:9485daba
http://www.vbox7.com/play:3ddb05f7
http://www.vbox7.com/play:9485daba
http://www.vbox7.com/play:3ddb05f7

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Колега верно е че има и много които са пълни тапанари , но все пак никои не заслужава такова отношение , защото това не е конкурс по интелигентност , нито моден подиум , и може наистина да не могат да пеят но те затова са жури , конкурса е свободен които иска може да се яви апък като не може да пее просто да му кажат чао
Не било моден подиум

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
.bmw maniqk ivo bmw написа:Колега верно е че има и много които са пълни тапанари , но все пак никои не заслужава такова отношение , защото това не е конкурс по интелигентност , нито моден подиум , и може наистина да не могат да пеят но те затова са жури , конкурса е свободен които иска може да се яви апък като не може да пее просто да му кажат чао
Не било моден подиум![]()
Ти ако си от журито и дойде някой изпуснат от гората ще го вземеш ли за Мюзик Айдъл
![]()
Некъв дебелак дето неможе да пее се взел много сериозно и вече що го гонели представяш ли си ти.
Може и да е така , но те от каде знаеха , че не може да пее като го изгониха преди да го изслушат ? Ако има глас ще го взема , ако ще и от марс да е испуснат защото е мюзик аидъл и е важно кои как пее не как е облечен.
It`s party time !