Ти какво би направил
Модератор: Общи модератори
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
WilliamsF1Team написа:Andronoff написа:общо взето това са малко пари според мен за бизнес начинание...
Не са малко. Порови малко в една друга тема, в която съм писал и ще видиш, че с 12 000лв +/- 1000лв. ще имаш отново доходоносен бизнес в областта на транспорта...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Eva* написа:може би има идея за такси?

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:малко оффтопик
Марто ти взе ли ги колите?
Доста отдавна, месец след като писах тук ги взех, но първо взех 2 и после още 4. Едната даже я тотализираха на втората седмица...

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
WilliamsF1Team написа:СВЕСТНИ драйвъри, а те са кът.Eva* написа:може би има идея за такси?
А такова нещо си имам ... преди доста време го взех.... много ядове.... докато е лизингова няма пари....
Я сподели на ЛС къде са ти колите...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Терзийски написа:WilliamsF1Team написа:СВЕСТНИ драйвъри, а те са кът.Eva* написа:може би има идея за такси?
А такова нещо си имам ... преди доста време го взех.... много ядове.... докато е лизингова няма пари....
Я сподели на ЛС къде са ти колите...
Ми да, съгласен съм. Трябва да са повече коли, за да има пари. Иначе наистина не се усещат.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
За мене тия кинти отиват директно за една хубава оптика по големите трасета след което ми се вдига качеството на предлаганата услуга от там и клиентите стават повече от там и прихода и ,,,,, системата е ясна
Иначе за старт са малко но са идеални за да скочиш едно стъпало нагоре в хранителната верига !!
Иначе за старт са малко но са идеални за да скочиш едно стъпало нагоре в хранителната верига !!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз лично - остават ми към 10-12 бона за ремонтите, тъкмо няма да се влача до есента
другите - пак по апартамента, то винаги има какво
иначе да вземеш кола си взимаш разходи, та трябва да ти е според приходите ане според колко имаш. и съответно са много добри за купуване на апартамент със заем (като това са ти твоите стартови пари) - цените им се качват. или малък бизнес старт/разширяване. да ги изхарчиш или дадеш за кола значи, че и по принцип харчиш такива суми, или не си осъзнат или си си глупав
мое мнение

другите - пак по апартамента, то винаги има какво

иначе да вземеш кола си взимаш разходи, та трябва да ти е според приходите ане според колко имаш. и съответно са много добри за купуване на апартамент със заем (като това са ти твоите стартови пари) - цените им се качват. или малък бизнес старт/разширяване. да ги изхарчиш или дадеш за кола значи, че и по принцип харчиш такива суми, или не си осъзнат или си си глупав

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Icco® написа:За мене тия кинти отиват директно за една хубава оптика по големите трасета след което ми се вдига качеството на предлаганата услуга от там и клиентите стават повече от там и прихода и ,,,,, системата е ясна
Ако става дума за хранителни стоки или нещо подобно, по-добре недей, защото до една две години тези малките магазинчета ще фалират...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
eraziel написа::ahah: Баце, ти четеш ли изобщо ...![]()
Иначе за 20 хиляди взимам 2-3 АТВ-та 2ра ръка, наемам 1 булдозер за 1 ден, правим някво импровизирано оффроуд трасе и почвам да цицам от туристите![]()
Другия вариант е пейнт бол, пак на открито в гората - всичките пари за екипировка ...
А земя, а гора за тоя пейнтбол или ще ходиш и ще си заградиш нещо, което ти хареса...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Инвестирам вьв вила и си ходя на барбекю! С 20к за да направиш нещо трябва да си на правилното място и време. Иначе от хола пред монитора тези пари са милиони
а реалността
Сьгласен сьм за ценните книжа
Другия вариант е екскурзия в Кения! Препорьчвам Момбаса и бар ''Флорида"! Нема такьв РАЙ