най-смешното нещо,което са ви казвали за БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Metan4o » 01 Ное 2005, 0:47

между другото онзи ден пред арената някво бяло бмв беше отнесало бордюра :shock: ...има касмет 4е не са го окрали :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Wizard. » 02 Ное 2005, 0:15

Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW :evil:
Преди няколко месеца видях някакъв смешник да излиза от една E 30-ка, отзад на която беше набил надпис AMG :ranting:

Потребител
Аватар

Мнение от Metan4o » 04 Ное 2005, 0:13

The_Wizard. написа:Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW :evil:
Преди няколко месеца видях някакъв смешник да излиза от една E 30-ка, отзад на която беше набил надпис AMG :ranting:

абе не ми пука за каде е тоя въпрос и тва 4е примерно дедо ми кара бмв и си сложи не AMG ми ако ще и G60 на бмв,тва е друг въпрос!!!
В смисъл 4е тва 4е некъв тъпак кара бмв не зна4и 4е вси4ки бемвисти са идиоти...мисля,4е не е забранено да караш бмв и ако искам и амг ще сложа тва си е моя работа!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Wizard. » 05 Ное 2005, 10:14

Metan4o написа:
The_Wizard. написа:Абе незнам дали този пост е за тази тема, но има и абсолютни лаици, които карат BMW :evil:

абе не ми пука за каде е тоя въпрос и тва 4е примерно дедо ми кара бмв и си сложи не AMG ми ако ще и G60 на бмв,тва е друг въпрос!!!
В смисъл 4е тва 4е некъв тъпак кара бмв не зна4и 4е вси4ки бемвисти са идиоти...мисля,4е не е забранено да караш бмв и ако искам и амг ще сложа тва си е моя работа!!!!!

Извинявай ако си ме разбрал така. Не слагам всички любители тази марка под един знаменател. Просто много се ядосах. ;) Повярвай ми, аз съм много голям фен на BMW и за миг не съм си помислял да обидя някого. Просто си мисля, че този пич е голям смешник :!: Според мен е недопустимо такова принизяване на марката :mhihi:
Надявам се сега да ме разбереш правилно! :D

Потребител
Аватар

Мнение от Metan4o » 05 Ное 2005, 23:23

The_Wizard. написа:
Metan4o написа:

абе пи4 аз те разбрах какво искаш да кажеш ;) ,просто и на мене ми е писнало да ги гледам ама кво да се прави...

Извинявай ако си ме разбрал така. Не слагам всички любители тази марка под един знаменател. Просто много се ядосах. ;) Повярвай ми, аз съм много голям фен на BMW и за миг не съм си помислял да обидя някого. Просто си мисля, че този пич е голям смешник :!: Според мен е недопустимо такова принизяване на марката :mhihi:
Надявам се сега да ме разбереш правилно! :D

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 11 Ное 2005, 22:38

Беемвето гние!,Беемвето харчи малко,Беемветата новите са с предно! БМВ 120 е 1.4 :lol: е36 е широка отзад! на ИХ не им текат дифовете, м50 е Ве6 :) да продължавам ли?...не искам да ви обиждам,но някой от нещата са истина,ма ко да се прави няма съвършени коли нали така!?
BURN RUBBER,NOT YOUR SOUL!!!!!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Ное 2005, 23:01

един мой съоченика каза " БМВ се световно известни с това,че двигателите им се скапвали много бързо"
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от BMW 760 Li » 11 Ное 2005, 23:23

На моето БМВ му беха откраднали всичките цифри отзад :D
Не номера а това на капака!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 12 Ное 2005, 2:44

BMW 760 Li написа:На моето БМВ му беха откраднали всичките цифри отзад :D
Не номера а това на капака!!!

за да си сложи на входната врата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shuttle » 13 Ное 2005, 21:14

Преди 2 години имах е23 735,спираме един полицай за проверка и почва да ме разпитва за колата колко кубика, колко харчи и т.н.След доста обощителен отговор от моя страна тоя ми вика че имал същото и му извадил 3 свещи и набил чепове след което разхода му паднал на половина. Питам го защо е вадил свещите а тоя ме гледа като палестнинско сираче.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320

Мнение от П И Л Е Н Ц Е » 13 Ное 2005, 21:55

скоро един тип ми каза ,че бмв не било женска кола и щом карам такава значи съм мъжко момиче.
тъпо.нали.
казах му ,че щом тои кара голф 3 значи е женско момче.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Ное 2005, 22:26

Най-смешното нещо ми го каза един приятел Камен. Той ми "отвори" очите, че Мерцедес била колата на младие хора, а БМВ на пенсионерите и улегналите хора :mhihi: Когато го запитах колко мерцедеса е видял да се въртят бясно в кръг или да правят бърнаути той замълча 8)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 89 BMW 320i
Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///

Мнение от нино » 13 Ное 2005, 23:06

Че,са му много близо педалите :mhihi:
INTERSCAN RALLY TEAM

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Wizard. » 14 Ное 2005, 0:08

П И Л Е Н Ц Е написа:скоро един тип ми каза ,че бмв не било женска кола и щом карам такава значи съм мъжко момиче.
тъпо.нали.

:OT:
Ха-ха-ха,
Много добър отговор :mhihi: :mhihi: :mhihi: Браво, браво (сега сигурно ще се обадят хората с GOLF-ве ама карай)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Ное 2005, 19:37

П И Л Е Н Ц Е написа:скоро един тип ми каза ,че бмв не било женска кола и щом карам такава значи съм мъжко момиче.
тъпо.нали.

бря.
браво бе колежке.кефя ти се :welcome:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата