Защо не ми дава да карам колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Юли 2008, 12:53

dare__devil написа:Зак, какви доводи изтъкна за тезата , че останалите коли са кенефи , или просто го постави като факт без обяснения :)
Ако може да мен да обясниш защо е така, може и на лично да не цапаме :)
По темата, мисля , че колите са лични вещи и не трябва да се карат от повече от 1 човек, било то БМВ или Москвич :)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аре няма нужда, а :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Юли 2008, 12:55

dare__devil написа:Зак, какви доводи изтъкна за тезата , че останалите коли са кенефи , или просто го постави като факт без обяснения :)
По темата, мисля , че колите са лични вещи и не трябва да се карат от повече от 1 човек, било то БМВ или Москвич :)

Като покараш известно време БМВ ще разбереш сам не е нужно да ти се обяснява,щото то с обяснение нестава ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 16 Юли 2008, 13:08

Имам доверие само на един човек в шофирането на моята кола :mhihi: Преди време на бащата за един ден я бях дала и ми я върна с ожулен калник :confused:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 13:14

Psyxodelia написа:Имам доверие само на един човек в шофирането на моята кола :mhihi: Преди време на бащата за един ден я бях дала и ми я върна с ожулен калник :confused:
дай аз да я покарам малко :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 13:16

Братле след като си купих БМВ-то осъзнах че аз друга марка кола повече няма да си купя.Разправях го това на някои мои приятел ите ми се смееха и сички си накупиха някакви други кошници.На едното момче брат му обаче си зе и той БМВ и тоз моя авер още от първия път като му се качи и каза цитирам "БМВ-то си е БМВ, мойта ше я махам и аз да си зема едно такова, що ли не те послушах" и не е само той така. Както каза един от колегите в една друга тема другите коли са за возене, а БМВ-то е за каране.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Юли 2008, 13:35

Nikito_nn написа:

Братле след като си купих БМВ-то осъзнах че аз друга марка кола повече няма да си купя.Разправях го това на някои мои приятел ите ми се смееха и сички си накупиха някакви други кошници.На едното момче брат му обаче си зе и той БМВ и тоз моя авер още от първия път като му се качи и каза цитирам "БМВ-то си е БМВ, мойта ше я махам и аз да си зема едно такова, що ли не те послушах" и не е само той така. Както каза един от колегите в една друга тема другите коли са за возене, а БМВ-то е за каране.

Аз отдавна си го казах така...понеже и тогава исках ама тогава баварките вървяха по около 10к и нагоре...а аз не можех да си го позволя...пък сега карам ис-а,а след ис-а пак ще е бмв с по-голям матор...защото на по-малък ще ми е трудно :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 13:42

cucko написа:
Nikito_nn написа:

Аз отдавна си го казах така...понеже и тогава исках ама тогава баварките вървяха по около 10к и нагоре...а аз не можех да си го позволя...пък сега карам ис-а,а след ис-а пак ще е бмв с по-голям матор...защото на по-малък ще ми е трудно :mhihi:

:yes: И аз съм така следващата пак ще е БМВ и с по голям мотор.
Аз много преди да си купя мойта си бях казал че БМВ купе е колата за мен и да видиш къв цирк бях като обикалям автосалоните, влизам и като видя само че ням БМВ купе, кръгом и в следващия :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Юли 2008, 13:46

Мишел написа:
vicho написа:
Мишел написа:ръцете на "10 и 10" ,както ги е учил инструктора,

Тук много грешиш. Той инструктора не е прост, ако покараш малко на 10 и 10 ще разбереш, че е възможно най-удобната и най-ефективната поза за каране, просто всеки се е излегнал в колата и държи волана с 2 пръста или една ръка.

Ами пробвала съм и да ти кажа нямам никаква реакция, лоста ли можеш да хванеш, ръчната ли да дръпнеш, какво?
Като си се вкопчил с две ръце във волана? Говорим за градско каране предимно.
Не става дума да си се излегнал, но с две ръце нали съм ги виждала, набрала се на оня волан, хванала го все едно ще избяга, седалката набита в таблото чак, кукувици, и гледа отпред пред бронята ако има как да види!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Права си! По-добре е седалката ти, да е залепена за тази отзад и да имаш място да се излегнеш хубаво ;) Също така съм сигурен, че дърпаш ръчната доста често, докато шофираш, нали? :lol: А и за седалката във волана си има обяснение, ама по-добре прегледай клипчета в нета за шофиране, белким ти влезне нещо в главата ;) , не си мисли, че знаеш всичко, а и както личи от това, което пишеш, то е доста малко.

Само за едно нещо съм съгласен, че ги има тези, които освен, че държат волана с 2 ръце, не го пускат за сменяне на предавка. :)

и те така
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Юли 2008, 13:50

vicho написа:
Мишел написа:
vicho написа:

Тук много грешиш. Той инструктора не е прост, ако покараш малко на 10 и 10 ще разбереш, че е възможно най-удобната и най-ефективната поза за каране, просто всеки се е излегнал в колата и държи волана с 2 пръста или една ръка.

Ами пробвала съм и да ти кажа нямам никаква реакция, лоста ли можеш да хванеш, ръчната ли да дръпнеш, какво?
Не става дума да си се излегнал, но с две ръце нали съм ги виждала, набрала се на оня волан, хванала го все едно ще избяга, седалката набита в таблото чак, кукувици, и гледа отпред пред бронята ако има как да види!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Права си! По-добре е седалката ти, да е залепена за тази отзад и да имаш място да се излегнеш хубаво ;) Също така съм сигурен, че дърпаш ръчната доста често, докато шофираш, нали? :lol: А и за седалката във волана си има обяснение, ама по-добре прегледай клипчета в нета за шофиране, белким ти влезне нещо в главата ;) , не си мисли, че знаеш всичко, а и както личи от това, което пишеш, то е доста малко.

Само за едно нещо съм съгласен, че ги има тези, които освен, че държат волана с 2 ръце, не го пускат за сменяне на предавка. :)

и те така

Щото карат аутоматика :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юли 2008, 14:23

vicho написа:

и те така

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Дано си научил твоята да кара като свят!!! :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Юли 2008, 14:30

Мишел написа:
vicho написа:

и те така
абе маце :mhihi: :mhihi: :mhihi: що му се изсмя така :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Дано си научил твоята да кара като свят!!! :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Access_Denied » 16 Юли 2008, 14:40

Мишел написа:
vicho написа:

И аз се завирам под таблото и краката ми опират във волана, но не защото искам да видя пред бронята, а просто защото не стигам съединителя. Не е особено удобно и много се дразня така ма к'во да се прави. По-малка кола не искам.
За мен BMW не е мания, а религия!

ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от Мишел » 16 Юли 2008, 14:44

bavareca_86 написа:абе маце :mhihi: :mhihi: :mhihi: що му се изсмя така :mhihi:

Щото стана малко "Де го чукаш, де се пука", ама айде....
Не искам да се хапеме излишно. Темата е съвсем друга от това къде е мойта седалка и дърпам ли аз ръчна или не.....
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Като ми се прииска я дръпвам между другото, и подлакътника не ми пречи (към колегата), сещаш се нали... в кръга на шегата, няма да спорим я?
:bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 14:47

Абе какво значение има кой каква стойка има зад волана.Стига да си му е удобно и да кара адекватно на пътя, изобщо не ме интересува, ко ще и на тавана да седне (като мистър Бийн) :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Юли 2008, 14:53

Nikito_nn написа:Абе какво значение има кой каква стойка има зад волана.Стига да си му е удобно и да кара адекватно на пътя, изобщо не ме интересува, ко ще и на тавана да седне (като мистър Бийн) :mhihi:

Има значение - жените в гореописаната "поза", ако изобщо знаят що е то огледала и имат ли те приложение извън гримирането, изобщо и през ум не им минава да си отместят погледа от предния си номер... :mhihi: Че те си карат напред, на кой му пука зад тях какво стаа... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата