Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Окт 2008, 19:30

barty написа:Пускаш радио Сигнал+, чакаш да пуснат Лед Цепелин, на вторият куплет слушаш внимателно..... и ще чуеш Защо са ти косе побелеле друже :mhihi:

Темата---> изтрита след 30 мин.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Окт 2008, 15:22

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 86&start=0
по-голямо .... лайно -не бисер от тая тема не бях срещал отдавна!!!
тези 37+7% утре може и да ви убият.......!!!! :evil:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Окт 2008, 16:52

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

Най-добрата тема в тоя форум :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 16 Окт 2008, 20:49

SiLvEsTeR.R написа:След трите равни мача на България на Пламен Марков трябва да му викат Трите Хикса.

От темата България-Грузия :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 16 Окт 2008, 21:31

///MapTo написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=113037&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Най-добрата тема в тоя форум :idea:

хахахахахахахахха ехидняри :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 18 Окт 2008, 13:56

Сондьора написа:В телеграфа пишеше, изкараха го луд и бил лежал в курило. А на човека може да му е писнало на КУРилото.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 18 Окт 2008, 15:14

Само мааалка част от градивните теми на boywalking Познайте в кой подфорум :mhihi:
като карам по павета се чува странен звук...
[url=http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=113334]С какво да смажа шибедаха
[/url][url=http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1058993&highlight=#1058993]как се свалят кутийте на гпворителите в багажника ???
[/url]нещо не ми работи пантата на вратата... купе
какво значи да си пали гумите ?
немога да си извадя касетофона от таблото
Мислех да не го поствам, ама каза нещо за мама :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Окт 2008, 19:52

alX3m написа:.....
Мислех да не го поствам, ама каза нещо за мама :mhihi:

е ти не му ли спомена,че въпроснатата мама може да му се окаже баба от бащина линия :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 20 Окт 2008, 21:55

absix написа:Е, са иде SKISA, сигурен съм, че ще има много добри предложения за теб... :mhihi:
от тук koлегата, достига легендарен статус вече :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Окт 2008, 8:25

t060 написа:
absix написа:Е, са иде SKISA, сигурен съм, че ще има много добри предложения за теб... :mhihi:
от тук koлегата, достига легендарен статус вече :mhihi:

RESPECT

by t060

нема бе-ский колко съм делови....
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=150

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 21 Окт 2008, 10:05

deyan-enchev написа:
AcOrP написа:
...На открито избягвам да я дърва особенно лятото щото голям пек, направо ще изгори ...

Пу тая Виста та е вдървила нещо :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Окт 2008, 10:15

SKISA написа:....!!! има закон и закона казва: с предимство при тази ситуация е червения !точка! няма никакви други условия! дали му свършва пътя или той свършва в устата на некоя околовръстничка !!
Изображение

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 21 Окт 2008, 12:35

Тази обява ме разби :mhihi: :mhihi:

//FLOROV написа:Търся си БМВ М3 кабрио каса е36! 8)
Очаквам само добри оферти с снимки, отвън ватре и двигател. Пална характеристика за колата ексти вкучително кои работят, рялни километри. Ако има забележки забележки моля посочете ги.Очаквам рялни цени! Благодаря Ви
Ако случаино Вашето М3 не е Кабрио моля сложете го може пак да ми хареса и да Ви излезе касмета. Мерси :D

//FLOROV написа:Търся си кола, а Вие се бодалкате. Не мисля че е корекно от ваша стана. Като искаш такава да си сложиш в хола Купи си я. Да те посаветвам няма да имаш полза от нея там. Тези коли се купуват за да се карат, да усетиш ускурението до ушите си както се вика! Аз имах честа да карам такава затова сега си тарся. Исках да си купя и искам да си купя от бг , не че няма в германия просто няма неовходимото време и нерви да го сторя. Пак знам че този които има М3 си я катка и до някаква степен я подаржа няма да я остава на улицата. Все пак Ви благодаря за Хуморът. Надявам се от тук нататък да има само корекни предлужения!

bakzo написа:кай рялно брад :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Окт 2008, 15:31

Apassionata написа:
uricatoli написа:... След тази тема ще ни разпознават и по улицата :mhihi:

Абе не знам по улицата, ма ако се изтипосат всички колеги, тука ще стане Каталог на Готините Батковци с Яките BMW-та :mhihi: Бая нови юзърки ше се навъдят ;)
"Яяяя, този сладък, ма... абе я бегай с тая умрела стара тройка. Виж този ставаа, нещо ново кара :shock: Мимеее, да знаеш кво е Алпина? Тряя джип да е, за планината ;) Този пък много нисък, ТЦ :( Ма му е неточено BMW-то :roll: Хехе, има и едни със ЗИЛ! А пък тоя... за къв Шницел си мечтае :uups: Върху канапе? От пържени картофки ;) Мммм, тоя тука регистриран 2003-а, дърт ще да е, тая снимка сигурно му от 20 годишен! Офффф, кви са тия Е-та беее, Е36, Е39, Е46, Е90... Празна му галерията, жалкооо Еййй, Мимка, скии, тоя четри BMW-та има, бах маа му (':roll:'), ТОВА е човека, все едно ше има и за мене. Оппа, Х5, това е оня големия Джип :shock: ЛС! Чай да видим некое кабриолетче няма ли тъдява? Етооо, и на тоя ше му пишем, карал абитуриентки :D Е, аз тая година май ше завършим, ако земем двата поправителни. Я, и Хитлера е тука, и ... тоя май некъв Тодор беше, Живков де, по история иам 5 ;) Ейй, много с некви чертички тука, Марто, Пешо и Ванката! И Баварци доста... А, и тоя ше има съобщение, с трите звездички, Мутричка е май, само да не зема да ме млати :confused: Неква Грешка има, аааа, с тоя май грешка ше стане, ТЦ :( А пък този с Найковете кола има ли изобщо? Ооо, бил на бала и мечтае! Айде кат се намечтаеш тогава щи пиша. Тоа па, хахахха, Карал Колю, май така си е кръстил колата ;) Некъв... Акселер...-каквоо... Абе, Мимеее, рано пораснал тоя беее, айде и на него едно семесче! Еййй, ский го тоя къв е як! Ммм, тая снимка е фалшива, как ше влеза в тая въшка? Май на тва му се вика Е87. Начи, мимка, видиш ли Е87 - некст! Искам някой с ония, най-големите, сеаш ли се, ма такъв нещо не видех... Мимкааа, дай да видиме, некъв Мерцедес форум нема ли?"

Давайте, Колеги, не се срамувайте, току виж ви излезнал късмета :mhihi:

ЕДИТ: Да ме простят Активистите, дет съм пропуснала...Весо-Песа с двата Феса... пардон, със Гевгира, дет спагети май сервира :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 22 Окт 2008, 17:01

_BmW_™ написа:
bmw318_94 написа:
_BmW_™ написа:
Acceleration написа:ама как я намерихте тая тема не знам :mhihi: :mhihi: :shock:

Беше се скрила под леглото и нейска да излезне ама като я фанах за ушите и да видиш как излезна :lol: :lol: :lol: :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колко ли такива теми има под леглото? :mhihi: :mhihi:

ооо много са :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
темата ---> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=34397
///M
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата