Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
130
27%
Да - бих си взел
220
46%
Не
36
8%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 478
master of the force
Аватар

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от alx » 24 Юли 2025, 17:14

b_u_b_o написа:Не е толкова просто, американските са с друг порт за зареждане, трябва и софтуерно да се преправя също, и гаранцията няма да важи...не си струва цялото упражнение...

Адаптера е стотина долара… има го навсякъде. За софтуера не знам. Предполагам, че в оторизиран сервиз в европата могат да ти натоварят съответния. Хардуера за Европа и Америка е идентичен.

Само гледай да си със AMD процесор за да може да ти сложат Грок. Страшна забава е. Моя е в unhinged mode и по цял ден се псуваме :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Всичко за електрическите автомобили

Мнение от 3186 » 24 Юли 2025, 19:46

А дали грок-а го ползваш с личен акаунт?Чудя се дали не може да завъртя нещо по MCP и да си управлявам дома през него…

Наскоро ходихме коч компания, да гледаме Мейдън, до Болоня и околностите с тройката(2019). Не съм се возил на по-неприятна кола що се отнася до задните пасажери и това беше всеобщото мнение - отпред е супер - стегната и директна, но при леко по-агресивно каране е отвратително, до голяма степен и заради структурата на задните седалки. Сериозно мисля да я сменя с Модел Х. За зареждането… 3 часа сумарно, едва ли бих повторил 1500км на ток през Сърбия и Хърватия(блеклистнат съм и ползвах third party, сигурно на суперчарджърите щеше да е една идея по-лесно).

Предишна

Назад към Извън Темата