Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Alex.mitev
- Потребител
-
- Кара: BMW 391, 2D 177 hp
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Leon написа:BaDxBoY написа:Поръчах си някакъв Tri creatine Malat ? Някой пил ли е такъв креатин и как е сравнено с другите видове ?
Също така, дайде идея как да пия суроватка,bcaa и креатина заедно ? Мислех си сутрин суроватка, преди тренировка bcaa с креатина и след тренировка суроватка и креатин ?
Тренирам 4 пъти в седмицата
От всичко, което съм чел, креатин не се пие непосредтсвено преди тренировка. Сложно ми е да го обясня в биохимични термини, но ако се поровиш, ще намериш точната причина.
Когато и да пиеш креатина, няма особено значение... Креатина има отношение към креатин фосфатната енергийна система - той попълва резерви, които се използват при нужда, а не след определено време.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
А като правя гръб, колко упражнения да правя за задно рамо след това, едно или две?
п.с преди тренирах рамото в отделен ден, но имах 5 тренировачни дни и реших да го вкарам при гърдите и гърба за да имам 4 тренировъчни дни и да мога един ден да ходя да бягам. Сега се чудя дали да не правя наистина бицепса с гърдите и трицепса с гърба а рамото да ми е в отделен ден, Вие какво мислите за тази програма?
п.с преди тренирах рамото в отделен ден, но имах 5 тренировачни дни и реших да го вкарам при гърдите и гърба за да имам 4 тренировъчни дни и да мога един ден да ходя да бягам. Сега се чудя дали да не правя наистина бицепса с гърдите и трицепса с гърба а рамото да ми е в отделен ден, Вие какво мислите за тази програма?
По-скоро гърди с трицепс и гърба с бицепс 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
DiMIcha84 написа:А като правя гръб, колко упражнения да правя за задно рамо след това, едно или две?
Ако искаш да натоварваш добре ръцете и да ти вървят прави гърди-бицепс и гръб-трицепс.Така съответния мускул на ръката ще е свеж преди да го натовариш тежко, а иначе само ще го дотренирваш.Иначе най-балансирания сплит от към натоварване и почивка е четиридневния:
1.гърди-бицепс
2.крака, корем
3.почивка
4.гръб-трицепс
5.рамо-трапец, корем
Трицепса може да се прави и с рамото, съответно трапеца с гърба, но вече е въпрос на предпочитания...И за задното рамо е достатъчно едно упражнение от 3-4 серии.

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Много добра програма
Аз тренирах точно така по дни без бицепса и трицепса щото имах контузия в ръката на коледа. После си вкарах в единия ден бицепса и трицепса и ми станаха 5 дни и само 2 дни почивка. А най-добре е в 4 дни тренировки нали..по едно време си бях вкарал трицепса при тренировка с рамото и един голям изруд в залата ми каза че въобще не е добре да се тренира рамото с трицепса
и оттогава си тренирам любимото бицепс-трицепс в суперсерия. Даже днес ще тренирам тях 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Става и така-ръцете да се тренират заедно в отделен ден, но така трябва да ангажираш още един тренировъчен ден.Който може да си го позволи от към време, храна и възстановяване е също добър вариант.

Мускула расте докато почива
Според мен по-добре е след всяка качествена тренировка на голяма група /гърди, гърба, краката/ да има поне по 1 ден почивка, а след крака 2, но тогава трябва човек мислено да се настрои, че един пълен цикъл на тренировката ще е 8 или 9 дена, а не 7.

Според мен по-добре е след всяка качествена тренировка на голяма група /гърди, гърба, краката/ да има поне по 1 ден почивка, а след крака 2, но тогава трябва човек мислено да се настрои, че един пълен цикъл на тренировката ще е 8 или 9 дена, а не 7.
enjoy life and drink cold beer

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
doomy525 написа:Мускула расте докато почива![]()
Всяка мускулна група e най-добре да се засича на 72 часа. С този 9 дневен сплит едва ли може да очакваш нещо освен застой.
- Alex.mitev
- Потребител
-
- Кара: BMW 391, 2D 177 hp
Vanqu1sh написа:doomy525 написа:Мускула расте докато почива![]()
Всяка мускулна група e най-добре да се засича на 72 часа. С този 9 дневен сплит едва ли може да очакваш нещо освен застой.
Всеки един сплит, ако ще и на 10 дена да е, може да е направен качествено. Колегата е прав - завишеният протеинов синтез продължава от 24 часа при напредналите, до 72 часа при начинаещите. Когато си на препарат обаче, всичко това губи от тежестта си - протеиновият баланс ще е положителен, без особено значение на сплита и тренировките. Затова хора с огромни крака клякат със 100 кг и правят бицепс с 30 кг... Това вече няма особено значение:) препарата си върши работата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ядете ли извара колеги? Дали въобще тия стойности дето ги пише на етикета са истина, ако са истина то на 100гр. извара уж има 16-18гр. протеин, аз съм на извара Ме**не, от доста месеци, но последната партида има вкус на гума 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
benzin написа:Ядете ли извара колеги? :
Аз не много за съжаление,но си е страхотна храна,отличен нискокалоричен източник на протеин+ на много приемлива цена

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Bogat-Beden написа:benzin написа:Ядете ли извара колеги? :
Аз не много за съжаление,но си е страхотна храна,отличен нискокалоричен източник на протеин+ на много приемлива цена

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

И аз имам постоянно и вечер преди лягане най-вече ям.
Трябва да е наистина обезмаслена, обикновените извари нямат този хран.профил.
Иначе като нищо може да има 16-18 гр. протеин на 100гр. продукт. Ама аз 100 грама от тази гадост много трудно бих изял.
Иначе като нищо може да има 16-18 гр. протеин на 100гр. продукт. Ама аз 100 грама от тази гадост много трудно бих изял.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колеги, сигурно е дискутирано многократно, но не мога да го изровя от темата. Тренирам предимно вечерно време, и след тренировка приемам суроватъчен протеин, интересува ме трябва ли след това да вечерям задължително и ако да, какво да се стремя да ям?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
benzin написа:Ядете ли извара колеги? Дали въобще тия стойности дето ги пише на етикета са истина, ако са истина то на 100гр. извара уж има 16-18гр. протеин, аз съм на извара Ме**не, от доста месеци, но последната партида има вкус на гума
Аз ги въртя, за да не мии омръзва една и съща, защото ям доста. По вкус мога да ги подредя така: Маджаров, Олимпус, Ведраре. Има и още една, на която не се сещам марката. Тези са със сравнително постоянен вкус, останалите варират според партидата. Мероне преди ядях много, но я развалиха и скоро не съм купувал. Освен това изварата се смесва успяшно с доста храни, ако ви е блудкава на вкус.
BaDxBoY написа:И аз имам постоянно и вечер преди лягане най-вече ям.
Всичките, които изброих са в този диапазон протеини. Пълномаслена извара в България без това трудно се намира, така че всичките са около 100кал/100гр. Вкуса си е въпрос на... вкус.
Never mistake motion for action...