Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 17 Фев 2007, 20:03

sinqta_strela написа:крик ае не се обаждай като незнаеш ква уговорка сме
е хуу не знам за кво става дума ма я кажи ква ви е била уговорката или е няква тайна :shock: :?:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 17 Фев 2007, 20:40

ми баце ако беше чел тука темата щеше да знаеш. питах изрично няколко пъти сички дали да резервирам тоя терен, знаеха се условията, ритахме един път почти безпари за проба, и след мача се разбрахме като големи хора кфо ше праиме, и са изведнъж един ден преди мача секи се праи. както и да е нема кво да коментираме повече тая тема е изчерпана. пиши ако ше идваш и точка
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 17 Фев 2007, 21:11

Крик не разбрали ако не сме Аз Мето и Надя тоя отбор тая година нямаше да го има и незнам как щяхме да се саберем и за един мач.....такаче коментара ти е излишен......даже ни върза за контролата с ЦСКА и един път не си звъннал да питаш ще играеме или не само аз мето и надя званиме и правиме луди сметки да събираме отбора....наи елементарно Данката не е написал и един ред кво става и тн...губим човек за лигата имаме картотека нема кои да играе.....а нея путки шурата пенчев и велко немам думи даже говорихме очи в очи за парите и се разбрхаме немало пробелм сега щел да ми събира велко по 6/7 лв........абе ритаите си в даскалото и това е смешна работа!!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 17 Фев 2007, 21:29

Фифо и брат му отпадат!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 17 Фев 2007, 21:55

и те да го духат писна ми на кура. казах че за сме аз, буфера, милен, велко, пепи и шурата - 6 броя, требва ни още една к**ва?!
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 17 Фев 2007, 22:52

и пенчев идва ставаме 7 :) значи може и да започнеме мача :)

поздрави

Изображение

Аватар

Мнение от krika » 18 Фев 2007, 3:06

sinqta_strela написа: пиши ако ше идваш и точка
ноо ясно че ше дода бе жмуцал.....къде тоя балон до НСА че не съм го виждал ощи :confused:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 18 Фев 2007, 4:30

чети форума на лигата там съм обеснил в темата за мача, са не съм в състояное за обеснения :uups:
долен хранител
Изображение

Аватар

Мнение от krika » 18 Фев 2007, 4:39

sinqta_strela написа:чети форума на лигата там съм обеснил в темата за мача, са не съм в състояное за обеснения :uups:
да им пикам на форума и аз не съм в състояние.......

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 18 Фев 2007, 5:19

аре легаите че утре мач ни чака ;)

поздрави

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 18 Фев 2007, 12:17

пепи и той ше дойде
а милене относно твоя коментар-еми сажелявам но нямам толкова много средства.Говорихме че миналата Неделя кат пробвахме терена ще събираме пари тва бесше целата идея.Отиаме запазваме и т.н. тогава ги имах парите ама никой друг не ебаваше да даде и си еба капаците.Са сажелявам ама и аз си имам разходи и не мога да ги спестявам тия пари само заради едното ритане плюс това не само вие с надя и мето званите,щот ти кат ми званнеш някои пат ми казваш какво що нали ама некой пат ми обясняваш да сум званял на шурата на пенчев и т.н. така че и аз съм се набутвал както и шурата.И другото което е кажи ми точно на кои мач съм отсъствал точно че да съм такава п**** и несериозник.Даже миналата неделя специално заради тая контрола се прибрах иначе щях да си пия и да си се кефя и да си дойда в понеделник,или пък можеби съм п**** и за мача с ЦСКА дет играх и контузен а доидох само да гледам а как мислиш,можеби съм симулирал контузия най-вероятно е това. Много ви знае устата на вас да храните ама вие кат сгрешите нещо и веднага се измъквате!
И другото нещо което е за събиране,аз в 90% от мачовеете съм писал тука че съм на линия а в останалите на скайп-а така че не ми се обясняваи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 18 Фев 2007, 12:32

велко мое и да си прав за некой неща обаче педерасче долно не ми обеснявай че немаш средства и имай късмет да не тичаш довечера цел мач като разпорен гъз щото ходиш да ми риташ у 9 сутринта на младост мама ти деба овча, ХВАНАХ ТЕ _)_
долен хранител
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Фев 2007, 12:38

sinqta_strela написа:велко мое и да си прав за некой неща обаче педерасче долно не ми обеснявай че немаш средства и имай късмет да не тичаш довечера цел мач като разпорен гъз щото ходиш да ми риташ у 9 сутринта на младост мама ти деба овча, ХВАНАХ ТЕ _)_
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ето така се стимулират играчите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 18 Фев 2007, 12:41

Мето ти като некоя баба по балконите само клюкарстваш бе мене ме разкри за фитнеса Велко за ритане.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

поздрави

Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 18 Фев 2007, 13:37

копеле, нема да избегате от зоркия ми поглед, имаме си един киорав у компанията имаме си и един с орлов поглед :mhihi:
оня ташак го засекох като излизах сутринта съвсем случайно :winky:
долен хранител
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата