Ценете и уважавайте човека до себе си!
Модератор: Общи модератори
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Абе говорили сме много.. ИСка да мисля с главата си преди да направя нещо. Факт е, че не винаги мисля трезво, но ... абе нз
1 месец сичко беше наред и ся за тва..

Изчетох цялата тема, че нещо съм я изтървала...
Но от последния ти пост стигам до извода, че си търси повод. Давай смело напред, знам какво ти говоря, по-добре сега, отколкото един ден когато сте се намразили тотално!
Наистина незаменими хора няма, само родителите ти са незаменими, всичко друго са приказки от 1001 нощ. Колкото и да си мислиш, че не можеш без някой....можеш, това дори ще те направи по-силен и ще намериш човек, който ще ти пасне рано или късно. Всеки си има половинката 

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колега, ///M3-E36, излез навън, поразходи се из местата където се събират девойки и положителния съвет сам ще дойде. Особено сега в летния сезон.
RESPECT
by t060

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
danini написа:към автора: Абе бате жена и ръжда тръгнат ли спиране нема!! продължавай напред и толкова
подкрепям те с две ръце и чифт задни гуми

виж ся пич (автора на темата) тая мацка и бий шута ти - щото ако ти го набие тя... 6 месеца ще ходиш кат пияната тояга - не питай отде знам

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Обичала ме, но нямало за какво да се бори повече.. и да съм и спестял сълзите, да се разделим като нормални хора... тия ми ги разправя 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
///M3-E36 написа:Обичала ме, но нямало за какво да се бори повече.. и да съм и спестял сълзите, да се разделим като нормални хора... тия ми ги разправя
тоя филм съм го гледал и тоя мач съм го играл - бегай надалече от тая и си търси читаво момиче

///M3-E36 написа:Обичала ме, но нямало за какво да се бори повече.. и да съм и спестял сълзите, да се разделим като нормални хора... тия ми ги разправя
Хванала си е друг /или поне си е харесала някой/, не иска да ти го каже да не те нарани и се чуди за какво друго да се хване и да си намери повод , за да те убеди, че "очевидно не сте един за друг".....ето сама ти е казала да се разделите...кажи й "Добре" и гледай....

Да се бори.....аз като гледам ти се бориш в момента, но незнам има ли за какво....
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Ами всъщност друг няма, щото всички си беше наред, като изключим тия спорове за мисленето за бъдещето и тем подобни. Тя е от хората, които казват всичко в очите, и тя ми каза всичко..
Все тя правила компромиси, пък аз нищо. Аз спрях да ходя по бмв срещите, щото на нея не и харесваше, спрях цигарите, за да не и мириша на цигари (не че тия неща не са били и за мое добро, но все пак не е нищо..)
Няма да я идеализирам, но не мога да кажа лошо нещо за нея, ако ще и с камъни да ме замяра (може би съм прекалено мека душа ..)
Все тя правила компромиси, пък аз нищо. Аз спрях да ходя по бмв срещите, щото на нея не и харесваше, спрях цигарите, за да не и мириша на цигари (не че тия неща не са били и за мое добро, но все пак не е нищо..)
Няма да я идеализирам, но не мога да кажа лошо нещо за нея, ако ще и с камъни да ме замяра (може би съм прекалено мека душа ..)
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Синко, силно нелепо е да искаш съвет от форум за лични неща
все пак изчетох темата, но не ми се иска да ти казвам какво да решиш, единствено бих те насочил да послушаш Мишел , мъдро ти поднесе отговор, споделям напълно
Но пак ти казвам: вземи си решение ТИ и го отстоявай после
Пожеланието ми е, повече да не си подобна ситуация

все пак изчетох темата, но не ми се иска да ти казвам какво да решиш, единствено бих те насочил да послушаш Мишел , мъдро ти поднесе отговор, споделям напълно

Но пак ти казвам: вземи си решение ТИ и го отстоявай после

Пожеланието ми е, повече да не си подобна ситуация

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
///M3-E36 написа:Ами всъщност друг няма, щото всички си беше наред, като изключим тия спорове за мисленето за бъдещето и тем подобни. Тя е от хората, които казват всичко в очите, и тя ми каза всичко..
инак няма странно да ней е интересно на сбирките - хората са различни и това е основното във всяка връзка

за цигарите я разбирам, все едно целува пепелник

инак пуша де...

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Простете, че ви занимавам с личните ми проблеми, но исках да си излея мъката сред хора, които споделят другата ми страст..
Благодаря ви за вниманието и подкрепата. Още веднъж се доказахте като едно голямо семейство, което не е безразлично към колегите си съмишленици, въпреки, че не се познаваме с много от вас.
Благодаря ви!
Благодаря ви за вниманието и подкрепата. Още веднъж се доказахте като едно голямо семейство, което не е безразлично към колегите си съмишленици, въпреки, че не се познаваме с много от вас.
Благодаря ви!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-