USA - страната на сбъднатите мечти
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
става въпрос за това,че си позволяват мноооооооооооооого повече работи от нас,който не е доволен от живота там,защо стои?
те били много прости,а живеят добре,ние сме много остри пък на кво диредже сме...
те били много прости,а живеят добре,ние сме много остри пък на кво диредже сме...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
То хубаво касти, ала-бала, че дори и с мизерна работа можеш да живееш що-годе нормално, е не разточително, но поне няма да си бройш стотинките.
Но и в България, ако ти се работи има начини.
Ето на, аз съм общ работник ( склад) в Пикадили-Варна ( Магазин като Билла), та за 7 часа работа взимам 350 лева. Ако стоя по 8 часа- 400, а по 14- 810 лева. Да сега ще кажете, за какво да стоя по 14 часа ( от 08 до 22:30 часа), е аз ще попитам, а защо да си в УСА и да бачкаш на две места?
Освен това за моята работа не се изисква никаква квалификация, освен средно образование.
Да не говорим, че това е най-ниската длъжност във фирмата, а ако имаш квалификация и умения, не е толкова невъзможно да се издигнеш.
Но и в България, ако ти се работи има начини.
Ето на, аз съм общ работник ( склад) в Пикадили-Варна ( Магазин като Билла), та за 7 часа работа взимам 350 лева. Ако стоя по 8 часа- 400, а по 14- 810 лева. Да сега ще кажете, за какво да стоя по 14 часа ( от 08 до 22:30 часа), е аз ще попитам, а защо да си в УСА и да бачкаш на две места?
Освен това за моята работа не се изисква никаква квалификация, освен средно образование.
Да не говорим, че това е най-ниската длъжност във фирмата, а ако имаш квалификация и умения, не е толкова невъзможно да се издигнеш.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Всеки ден като ходя на работа им се радвам от сърце: наближавам светофар, в средната лента 10 коли и всички просто отиват и се нареждат там, а дясната лента празна

Пичове не знам какви филми гледате и кви книги четете,само ще ви кажа едно-малките неща правят човека щастлив,а в америка всичко е голямо

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: !
Nikolay1 написа:alx написа:Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка..
то и да има сбирка николай не ходи така или иначе
Стига ми натяква и без това цял живот ще съжалявам, последния месец 2 пъти идвам до Бостън ама само да прибирам хора от летището... ако има някое мероприятие скоро звъни и идвам
да да (единственото отрицание в света с две положителни думи), а ако направите сбирка, НАС - кучета ни яли

Официално вас двамата Ви каня септември месец на Аутофест у Шарлот, дано да можете да дойдете, ние с wazzz сме там!
Поздрави!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Re: !
vicho написа:Nikolay1 написа:alx написа:Nikolay1 написа: Да ама живота не е БМВ сбирка..
то и да има сбирка николай не ходи така или иначе
Стига ми натяква и без това цял живот ще съжалявам, последния месец 2 пъти идвам до Бостън ама само да прибирам хора от летището... ако има някое мероприятие скоро звъни и идвам
да да (единственото отрицание в света с две положителни думи), а ако направите сбирка, НАС - кучета ни ялимайтапа настрана, ако нещо ша става това лято, да става, има самолети, автостоп и т.н., Българи от цяла Америка - събирайте се!
Официално вас двамата Ви каня септември месец на Аутофест у Шарлот, дано да можете да дойдете, ние с wazzz сме там!
Поздрави!
Къде е тоя Шарлот?

65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5