За и против запалени фарове през деня?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Да или НЕ на запалените фарове през деня

Анкетата свършва на 06 Ное 2008, 22:13

да
192
82%
не
41
18%

Общо гласове : 233
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело
Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer

Мнение от benji » 02 Ное 2008, 13:06

Твърдо ЗА :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 02 Ное 2008, 13:58

Да ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Ное 2008, 14:09

и аз съм против да кавам на фарове през деня когато съм в града примерно
моята причина е само една: светят ми в очите и ме боли главата от гнусните фарове особено ако е някой тарикат дето кара на междугалактически или има 5-6 фара еми ебаси.... нестига че ми свети слънцето ми и тва !
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 02 Ное 2008, 14:48

Archangel написа:....

Това за кого го написа по-точно,или ще пропуснеш удоволствието да ти отговоря!?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 02 Ное 2008, 14:52

Аман от тъпи и абсурдни закончета !!!! Тръгнали да ни пазат с фаровете .... Не фанат да оправат пътищата, щото има такива дупки къде ако се намаам че откинем целото колело, а тия тръгнали да мислят как " Фаровете спасяват живот " На майка ви у ..... !!! И само измислят през седмица глупости " Да не се говори по телефона ( скоро даже и с Хендс фри ), който има книжка по малко от две години да не кара през нощта, да не се пуши, да не може да си бъркам у носо нема ли да има скоро ??? И най- жалкото е, че всичко се прави не че мислят за нас, а само да си пълнат гушите от глоби !!!! Както каза колегата вече на нищо няма да се учуда и скоро очаквам " Да не може да возим хора да не ни разсейват", " Да не караме повече от 2 часа защото ще се уморим и ще станем заплаха за движението", " Да не караме гладни понеже може да припаднеме и да предизвикаме ПТП" , ооооо пък и най- добре да направат да караме със специална екипировака - Каска, огнеопорни дрехи.... - АБЕ ЩУРОТИЯ !!! И който ги лансира тия закони и според него са нормални :++ В свободна държава живеем мамка му !!! Чесно ви казвам с тия закони вече почвам да не чувствам удоволствие от шофирането !!! Некви кокошкарски историии !!! Съсипаха тая държава, а тоя се е загрижил за моя живот и как трябва да си сложа коланчето и да си изпия млекцето преди да се кача на колата ..... БЕЗУМИЕ ! Най- тъжно ми е, че има хора, които явно се връзват на тези работи ! На никой от тия горе не му пука за нас, целта е само пари да се зимат и да ни троват живота !!! Ако им пукаше за нас щяха да оправат пътищата и да се разтоварат тия шибани задръствания, колата да не ми дава разход по 20 като карам из София... Цената на петрола за Барел падна двойно , а у нас кво става, свалиха некви жалки стотинки и сички се кефат горивата са надолу .... Пфффффф Повече няма кво да кажа

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 02 Ное 2008, 15:11

туй ми звучи като смъквайте си прозорците зимно време , че да не се онесете заради климатика :arrow:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 02 Ное 2008, 15:48

аз и без това карам постоянно на ангели, още от преди да влезне нареждането :) но по темата съм твърдо ЗА фарове
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 02 Ное 2008, 16:16

BMW_325 TDS написа:.......

Виж сега колега, това че живееш в свободна държава не значи, че в тази свободна държава няма закони. Свободата и анархията нямат нищо общо. Всяка държава си има закони. Като не ти харесва тук и законите тук отиваш в Индия и пътуваш заедно с още 3000 човека върху един влак и готово. Темата за фаровете е абсурдна. Ако помислиш малко по-трезво ще стигнеш до извода, че е по-добре да си запалиш фаровете от колкото да убиеш себе си, някой близък или непознат. Явно не знаеш какво е чувството да убиеш някой по невнимание. Съда съди ама съвестта съди няколко пъти по-лошо. Не вярвам да ти пречи през деня да караш на фарове. Какво виждаш от тези твои светнати фарове освен светлинките по таблото, които можеш да изключиш... :?: Фаровете привличат вниманието на водачите около теб и могат да те спасят, както теб така и останалите. А за удоволствието от шофирането...няма какво да кажа. Като гледам как разсъждаваш си мисля, че ти не си човека който е изпитал това чувство. Може и да бъркам, но това е моето убеждение.

П.С. Аз призовавам всички колеги гласували с "НЕ" да палят фаровете си през деня, без значение дали е лято, зима, пролет или есен. Като не искате да спасите себе си, спасете нас... :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Ное 2008, 17:07

WilliamsF1Team написа:

П.С. Аз призовавам всички колеги гласували с "НЕ" да палят фаровете си през деня, без значение дали е лято, зима, пролет или есен. Като не искате да спасите себе си, спасете нас... :idea:

доста пресилено казано...като си сляп и не виждаш колите които не са си пуснали фаровете къде си тръгнал да караш.....
Признавам че в повечето случай е ПОЛЕЗНО и необходимо, но в случайте когато не е няма да върша безсмислени работи
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 02 Ное 2008, 17:08

ineedmoney написа:
WilliamsF1Team написа:

доста пресилено казано...като си сляп и не виждаш колите които не са си пуснали фаровете къде си тръгнал да караш.....
Признавам че в повечето случай е ПОЛЕЗНО и необходимо, но в случайте когато не е няма да върша безсмислени работи

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Ное 2008, 17:26

Пътищата, дупките, световната финансова криза, бате Бойко, чичо СерГейко и парламента с ДПС вътре са отделни теми и нямат нищо общо с нежеланието ви да спазвате едно общополезно правило.
Те по - скоро са тъпо извинение, достойно за четвъртокласник. Сигурно и ако изнасилите някоя какичка, те пак ще са си там за Ваше оправдание.

Колега Ineedmoney, изненадваш ме. Ден назад направи 5 страници тема, загрижен за някакъв съвсем непознат, че смъркал екстази и можел да си провали живота. Дотук добре, явно си отговорен и състрадателен.
Тука говорим за нещо общовалидно, полезно за цялото общество и със статистически и практически доказан ефект. При това за нещо, което пряко засяга втомобилен форум и цялата общност. И ти си се запънал като магаре на мост, че нямало да го правиш.
Наистина ли не схващаш ползата от него?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Ное 2008, 17:32

Точно пък по слънчево време ще има ужасно полезен ефект карането на светлини :mhihi:
Страшно полезно е като половината от вас са с нерегулирани фарове, мани не думай ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Ное 2008, 17:43

Както и по нагоре казах, ако по слънчево време сте с черни коли и заобикаляте сенките, а и другите шофьори също, фаровете са безполезни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нерегулираните фарове са оправдание в класацията за бате Бойко и чичо СерГейко. Защо да караме на фарове, като половината са с превишена скорост. Защо да си пусаме фаровете, като половината си пускат и халогените, че без тях фаровете не им светят...

Защото все отнекъде трябва да се почне. Никой не е казал, че като пуснете фарове, ще стане идеално. Просто ще стане по - добре и на вас в ръцете ви е да го направите по - добре.

Ако не искате, оправдания винаги има.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Ное 2008, 17:47

Твърдо съм ЗА шофирането с пуснати фарове. Аз така или иначе го правя целогодишно.
Това не е нечия приумица.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Ное 2008, 17:47

Смисъла е само един, да ти взимат парите като забравиш да ги пускаш.
По-малко катастрофи дрън-дрън.
Ама няма лошо, я какви борци за светнати фарове са се навъдили mhihi:
И моторите зад теб при хубав слънчев ден ги виждате лесно нали :mhihi:

Само за ксенона да вмъкнем, че проблема идва не с работата на крушката, а честото включване ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата