Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Ное 2023, 7:37

Top Gun Maverick написа:Чети назаде бе, приключих филма с купуването, гордо вчера на 35к. И както си и мислех, ще се окаже грешно защото чакания от мен ноемврийски дроп идва. :mhihi: Но...аз вече нямам пари за него, който има ще се възползва.

zAcK написа:Не трябва ли да чакаме да се качи, а не да дропне :mhihi:
Бах това чакане да дропне. Цял живот чакаме да влезем, да може да караме ламбота :mhihi:

P.S. Ако всички чакат да дропне, как ще се качи? :ok: :mhihi:

Аз вече си "чакам" само за спорта. Просто така мислех, че ще стане, още го мисля, но не исках да рискувам цената да иде нагоре и да купувам на нива на които съм купувал в края на предния бул, тоест на 40-41. Сега и да дропне колко да дропне - 31? Ако бях изчакал на 32 щях да набия всичкото пак. Нивото, което е съпорт сега е 29500 някъде. Всичко под това изглежда почти невъзможно, а под 25 е вече абсурдно. Та който чака му желая успех, предвид колко ще се качва евентуално някога в бъдещето да рискувам огромни проценти заради 10-20%-та...не и в този момент. Аз си имам позицията на 20к плюс това. :idea: Та ме боли сега колко надолу може да иде вече. Този дроп, който чакай ноември гледайки графиките в миналото, предполагам е дошъл по-рано септември-откомври на 25к сега последния път като отиде. Но тогава аз нямах допълнителните пари, които вкарах сега, тоест нямаше как да реагирам бързо и докато умувам ок ли е, реших, че ще си чакам ноември. Фейкът за ИТФ всъщност обърка всичко защото тогава цената скочи и макар да се дръпна, този тест показа на хората с много койни накъде ще идат нещата при истинския ИТФ и решиха да изпомпят за да не купува никой предполагам на 26, както сега не купуват защото умуват цената нагоре ли ще иде или по-скоро надолу. Във всеки случай 30 трябва да се тества като съпорт, ама дали ще иде на 40 и тогава да тръгне надолу или пък тестът ще спре много преди 30 защото няма продавачи освен някой кит, който ще реши да издъмпи за кратко...няма как да знаем.

Та да Зак, чакам дроп, ама се надявам на скок. :mhihi: Тези пари сега, които вкарах съм ги вкарал за чиста спекула и при евентуален ИТФ одобрен сега януари в началото или когато е там(приближаването му помогна също за тая помпа плюс войната в Газа, ако бяхме в Беър щеше да дропне както при случая в Украйна)може би направя сел дъ нюз с поне половината от парите за спекула с надеждата, че ще има голям и кратък скок и после стабилен дъмп. Колкото по-голям и рязък с скока, толкова повече ще засили убеждението ми, че ще има сел дъ нюз от китовете. Не виждам как ще го пропуснат просто при положение, че ще има много риби, които тогава ще влезнат. А ритейлът със силни убеждения като мен ще си чакат като шарани и ще гледаме отстрани какво се случва защото не може да си позволим да си рискуваме основните позиции заради пъмп и дъмп схема, която не е сигурна. Затова на мен сега не ми дреме на колко съм влезнал, понеже имам достатъчно позиции за всякакви варианти. Нали когато Киро фейка и Данчо спорта викаха не купувайте, тогава аз не проспах целия момент. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 08 Ное 2023, 18:32

Маверик,

Дай мнение за този анализ по долу :lol: :) :) :)

keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Ное 2023, 18:57

Аз анализ не чух в това видео... Общо взето го броя за изгубени 15 мин от живота ми :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Ное 2023, 22:55

Направо не знам къде ги намирате такива. :mhihi: Много бих искал Пламен Андонов да ти отговори вместо мен, особено в частта с какво може да ти каже техническия анализ, ама който го е гледал достатъчно знае как той прави технически анализ и как го описва. :ahah: После би казал на такива като тази, която много добре описа графиката в миналото и каза колко е симпъл да купуваш дъната и да продаваш върховете едно голямо браво. Би казал нещо от сорта "браво на тия хора, които купуват баш по дъната и продават точно на върха". Ох, ще се пукна от смях. Мога да ти кажа едно, ако имах парите си в началото на беъра, щях да успея да купя на по-добра цена, отколкото купих, обаче и сега съм доволен. Знам, че най-добрия момент да купиш кон е бил около 2010-та, следващия най-добър момент беше вчера, а другия е днес. От утре нататък не знам, не знам...техническия анализ обаче знае, особено такъв направен от ю тубър, достатъчен за широката общественост защото той знае тайните и ще ги разкаже губейки си времето в това да изкара гледаемост за някакви смешни долари, вместо да кърти парата като шортва, лонгва, купува дъната, хваща всяко спайкче след това и така през целия булмаркет, та да продаде накрая на 63к или на 69к като тая. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 09 Ное 2023, 0:20

Навсякъде се е напълнило с клоуни като онзи Gareth Soloway, DataDash и разни други канали, които в продължение на цяла година от дъното на 15к говорят за по-ниски цени и в момента продължават :mhihi: Включително и най-големия гуру Benjamin Cowen беше беъриш с прословутата фраза "half of the year going up, half of the year going down". A то какво стана half of the year up, half of the year up :mhihi: В крайна сметка DCA-то пак ги завря всичките специалисти в на кучето гъз@.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Ное 2023, 7:25

Тоя Гарет СоЛой(от лоена топка бузи)с мазната си прическа мислех, че само на мен ми е направил впечатление как ходи при всеки ю тубър и се изказва като последна инстанция с мазния си акцент. :dummy: Чак Алесио го беше поканил на 15-16к и оня викаше 12 тил си енд ъф ди иър. Алесио не сподели това мнение и заедно с нашия Ванката си хвана баш дъното, разбира се с други думи, че няма как да сме сигурни, но ако не купуваш на тия нива си е чиста алчност(според Ванката)а Алесио си го изкара на графиката на база миналите цикли как има сигнал, че ще скочи и то скочи от 16-20. Някакви езици беше извадил как всички говорят за нови и нови дъна. И нови дъна. А тоя мазния доскоро си го говореше това за надолу и надолу, всички знаем с обичайните простотии от сорта на войната, макрото, банките, ес енд пи( :mhihi: )което ми беше любимото, не можело то да слиза, а коня да се вдига. Ъъъъъ, що? Точно миналия месец видяхме обратното и Алесио изкара видео, че един от двата чарта лъже. Сега ес енд пи може да падне, може и коня да падне, ама едното няма общо с другото вече. То и преди е нямало, всичко се е ползвало за спекулация и да може лесно да си оправдаваш в главата някакви движения.
И като го гледаш Гарет СоЛой с тия 45 монитора отзад и си викаш, ау, тоя троши парата, нещо като световния Данчо шорта. :mhihi: Разбира се не се изказва така арогантно, но смисъла е същия.
Има един друг при Алесио, който гостува, той по-леко се изказва и повече "познава". Ама работата не става с познаваненили поне не дългосрочно.

П п: Аз от на тази клипа разбрах само, че трябва да чекаутна линка отдолу за да се науча на нещата от живота, това до осма минута на скорост по 1.5, тоест 6 минути брак, предполагам до края е било същото, особено в края. :mhihi: Ама поне нямат трибуна такива човки. А Гарет...нашия Сарийски ей така обикаляше като квачка.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Ное 2023, 15:21

Понеже колегите вероятно се чудят на тая помпа от вчера, която почна, аз я очаквах. Преди точно пет години на тая дата, коня се блъсна в колата ми, та нямаше как вчера да не скочи пак. :mhihi:
Айде честито 37, още малко и ще стигнем нивото ми от предния бул когато влезнах на 40к. Бая народ ще се събуди тогава. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Ное 2023, 15:39

Това е дед кет баунс, ся слизаме под 10 :yes:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Ное 2023, 15:44

TNT написа:Това е дед кет баунс, ся слизаме под 10 :yes:

Еее..... ахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 09 Ное 2023, 15:49

Виждал съм, но няма :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 09 Ное 2023, 16:39

Почна да "пада" :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 09 Ное 2023, 16:50

Избих :lol: , ще си взема за още 50 да избутам цената на 38 :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Ное 2023, 16:59

Как да изцвиля бе? Иииааааах, пръхххх, пръхххххх, тък-тъгъдък-тъгъдъъъкккк...айде коньооооо... :driving:
Удрииииии...и на 40 чакам едно заспиване...помним ги тия числа. И така до Нова година. :winky:
Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Ное 2023, 17:01, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 09 Ное 2023, 16:59

boris написа:Избих :lol: , ще си взема за още 50 да избутам цената на 38 :mhihi:

Top Gun Maverick написа:Как да изцвиля бе? Иииааааах, пръхххх, пръхххххх, тък-тъгъдък-тъгъдъъъкккк...айде коньооооо... :driving:
Удрииииии

:mhihi: :bchug:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Ное 2023, 17:21

Недей се хили, хвана ли го на 1900, че и той много пъмпна изведнъж над 2к, явно усетиха посоката...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата