Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

Пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
111
23%
Пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
50
10%
Не пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
30
6%
Не пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
265
55%
Не ме интересува
26
5%

Общо гласове : 482
ентусиаст
Аватар

Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

Мнение от flame » 19 Май 2012, 10:46

zazomazo написа:
ineedmoney написа:...
zazomazo написа:ти недей да порицаваш човекО, той учи за доФтор и се смята /подобно на флейм-а/ за по-интелЕгентен от останалите

еххх хората като теб... и девиза "мисленето е най-големия ми враг" :winky:

факта, че учиш медицина и че евентуално ще завършиш /по някакъв начин/ не е критерий, че "мисленето ти е най-големия приятел"
пълно е със завършили студенти, които поради липса на достатъчно багаж се реализират като фелдшери на село и предписват антибиотик за щяло и нещяло....та времето ще покаже ти от коя порода си.. :winky:

Прав е Зазо, копеуе! :smoke: Те такива докторчета, мокторчета, вишистчета разни нещастни са най-големата измет у нас! 5 години ми преписвали по изпити и взели неква измислена диплома и вече станали големото добрутро :kuku: Па не моат се видят, че са пълни нищожества! Драсне некоя рецепта, вземе пари под масата - друго не знаят. Ние, обикновените "граждани" сме къде-къде по-напред с матрЯла! Ей, на, редосеялката за 15 мин. я разглобявам до последното болтче и после обратно сглобявам - па ония сакатите докторя не могат едни свещи да сменят на колата и одат по сервизи. Нали ги гледам примерно хирурзи некви измислени - колко хора убиха и как целото село, пардон общество, пропищя от тех! Ми то аз дето само прАсета съм колил за Коледа - да бех зел сатъра, туй де, скалпела - ми аз по-убава упирация щях да им направя на ората! :banghead:

И най ми е кеф като прочета, че шайка мангали са фанали и пребили некой доктор! :bowdown: Тва дето само мангали и прости селтаци не можели да им оценят труда на ония от бялата мафия са долни инсинуации! Ама какъв труд бе - ония по цел ден го разкарват с линейката да пият кафета и хич не им пука за пациентите! Прави са мангалите да ги спукват от бой! Ама трябва по-често да го правят, белким им дойде акъла на докторята!...

Ееее, ама друго си е като иде човек при автотенекиджията... Гледаш го насреща - образован, ерудиран, способен, златни ръце (и уста - га нящо не уйдиса :mhihi: )! Аз такъв като видя гък не смея да кажа - само стоя, гледам и се възхищавам! И накрая си плащам като поп, колкото каже майстора - ама си струва всяка стотачка - а не като ония измекяри дето за половин час нищо и никакъв преглед ша ми искат 2.70! :ranting:

Колкото по-малко ора с виШУ - толкоз по-дубре ши ни е държавата! :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Май 2012, 10:47

armagedon01 написа:
Е.Димитров написа::OT:
Всеки отказал цигарите е напълнял доста,което е също доста вредно!

Предвид раковите заболявания, който могат да сполетят всеки един пушач, едва ли няколко излишни килограма са най - големия му проблем .......

Тва е като хероина и метадона - и двете са вредни, но все пак трябва да се избере по-малкото зло ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Май 2012, 11:29

armagedon01 написа:

Предвид раковите заболявания, който могат да сполетят всеки един пушач, едва ли няколко излишни килограма са най - големия му проблем .......

Всъщност няма категорично доказана връзка между пушенето на цигари и ракови заболявания,всичко е спекулация .
Има обаче доказана връзка между наднорменото тегло и сърдечните заболявания :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 19 Май 2012, 11:37

Е.Димитров написа:
armagedon01 написа:

Всъщност няма категорично доказана връзка между пушенето на цигари и ракови заболявания,всичко е спекулация .
Има обаче доказана връзка между наднорменото тегло и сърдечните заболявания :mhihi:

Затова пушете, че да сте слаби :kuku: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Май 2012, 11:40

Не бе, проблемът на пушачите е като този на непушачите, разбираш ли?
Когато ядем ние, надебеляват и те! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Май 2012, 12:33

Така :)

Анкетата горе си пише 100 човека са против забраната 200 човека са ЗА забраната - 33% вс 66% /грубо/

аз имам повече приятели НЕ Пушачи от колкото пушачи ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Май 2012, 12:41

vlad0 написа:Така :)

Анкетата горе си пише 100 човека са против забраната 200 човека са ЗА забраната - 33% вс 66% /грубо/

Виждаш ли,твоето мнение доказва че всичко е въпрос на лична преценка,аз пуша,моята приятелка отказа цигарите,всеки сам си преценява,а защо е закона за забрана,така нали някакси се нарушава свободната воля

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 19 Май 2012, 14:06

Никой никого не кара да спре да пуши с този закон !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 19 Май 2012, 15:09

:OT:

Само да отбележа, че хора, чиито мнения чета с интерес във форума и ми харесва начинът им на мислене, тук в тая тема се излагат като кифладжии, защитавайки със смешни доводи пушенето. След някоя друга страница очаквам да видя "цитат" от статия от ежеседмичния вестник на Уюва Бара, "доказващ", че пушенето е полезно и непушачите умират преждевременно и мъчително :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 6 in line, 1.8Т
Мечтае да кара: M6 G power

Мнение от cekunnn » 19 Май 2012, 16:46

Аз съм непушач, но 90% от приятелите ми са, не ми пречи когато пушат, но пък не е особено приятно да си непушач а да след всяко излизане да смърдиш на цигари (да не говорим, че понякога си е трудно да дишаш). Друго си е да влезеш в някое кафе/заведение и въздуха да е свеж. :)
Ако следваш стадото, ще газиш в тор.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Май 2012, 16:54

Е.Димитров написа:
vlad0 написа:Така :)

Виждаш ли,твоето мнение доказва че всичко е въпрос на лична преценка,аз пуша,моята приятелка отказа цигарите,всеки сам си преценява,а защо е закона за забрана,така нали някакси се нарушава свободната воля

ти като пушач не можеш да пречупиш нещата през моята призма ;) а и не е нужно, но когато ти пушиш - пуша и аз ! Дрехите ми миришат, вдишам от пумията и т.нат. Мой избор е да не пуша. Както предполагам те дразни миризмата на пот от хората, мен ме дразни миризмата на цигари и да ставам сутрин и да кашлям някакви гадости, защото съм бил на дискотека вечерта.

Вашата свобода свършва точно там където нарушава моята! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 6 in line, 1.8Т
Мечтае да кара: M6 G power

Мнение от cekunnn » 19 Май 2012, 17:19

vlad0 написа:
Вашата свобода свършва точно там където нарушава моята! ;)

+1 Кратко, точно и ясно!
Ако следваш стадото, ще газиш в тор.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 19 Май 2012, 17:43

Незнам какво го дъвчете тоя въпрос, закона е приет и е ясен.
А това дали ще се спазва забраната, как ще се санкционират нарушителите и т.н. .... ще го видим в движение.
Аз си мисля, че няма как да не се пуши в дискотеките... все пак ще видим, ще ми е много интересно пред СинСити как всички са отвън в 3 през нощта за да дръпнат по една бърза цигарка, и после да се връщат към кючеците :mhihi:

ПП: колеги които коментират философските теми за това къде свършва свободата и т.н. просто да не се излагат .... като не ти харесва определено заведение /заради лоша вентилация/ просто не ходи там. В заведение с хубава вентилация цигарения дим няма да се усеща.

ПП2: аз съм пушач, но съм готов да се съобразя с така приетата забрана за пушене, стига да се спазва от всички и наистина да има някакви резултати от нея. Но са ми много смешни мрънкащите с миришещите дрехи, коси и т.н. на които не им е вкусна тортата, ако някой пуши на съседната маса, на които им се нарушават конституционните права и свободи от човек , който иска да изпуши една цигара с кафето и бирата си :mhihi: И интересно ако дадат право на собствениците на заведения да избират дали заведението да е за пушачи или непушачи какво биха избрали те .... все си мисля, че ако бяха повечето непушачи нямаше да има логика да са за пушачи повечето заведения. Затова тоя резултат от анкетата и като цяло от гласуването на закона е доста интересен.
Но както винаги българина е по-католик от папата....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dagger » 19 Май 2012, 17:54

kriso85 написа:Незнам какво го дъвчете тоя въпрос, закона е приет и е ясен.
А това дали ще се спазва забраната, как ще се санкционират нарушителите и т.н. .... ще го видим в движение.
Аз си мисля, че няма как да не се пуши в дискотеките... все пак ще видим, ще ми е много интересно пред СинСити как всички са отвън в 3 през нощта за да дръпнат по една бърза цигарка, и после да се връщат към кючеците :mhihi:

ПП: колеги които коментират философските теми за това къде свършва свободата и т.н. просто да не се излагат .... като не ти харесва определено заведение /заради лоша вентилация/ просто не ходи там. В заведение с хубава вентилация цигарения дим няма да се усеща.

ПП2: аз съм пушач, но съм готов да се съобразя с така приетата забрана за пушене, стига да се спазва от всички и наистина да има някакви резултати от нея. Но са ми много смешни мрънкащите с миришещите дрехи, коси и т.н. на които не им е вкусна тортата, ако някой пуши на съседната маса, на които им се нарушават конституционните права и свободи от човек , който иска да изпуши една цигара с кафето и бирата си :mhihi: И интересно ако дадат право на собствениците на заведения да избират дали заведението да е за пушачи или непушачи какво биха избрали те .... все си мисля, че ако бяха повечето непушачи нямаше да има логика да са за пушачи повечето заведения. Затова тоя резултат от анкетата и като цяло от гласуването на закона е доста интересен.
Но както винаги българина е по-католик от папата....

Колега предполагам резултата от анкетата е такъв, защото сме в автофорум. Има доста пушачи(културни), които са свикнали да не пушат в колата си, в дома си и т.н. и съответно нямат нищо против забраната. Дори и таксиметрови шофьори има които не пуашат в колата си. Хората просто обичат чистичкото :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Май 2012, 18:21

kriso85 написа:
.

Това важи за всяко едно нещо дори и за цигарения дим.

Не ми казвай дали се излагам или не ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата