Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от © » 12 Фев 2014, 22:14

корееца в никакъв случай не може да се опре на китаеца :mhihi:
и да го е писал изрязването става, аз взех един перфоратор от ибей - някакъв евтин, че купувам предплатени карти за интернет и там ги щраквам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 12 Фев 2014, 22:26

Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Фев 2014, 22:41

bobi_81xx написа:Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.

аз съм към Виваком, загубих карта наскоро и ми я смениха безплатно, но тъй като минито се пада 2ри дубликат ,ще ме опънат 12 кинта.
Бал съм го, ено голямо виски е ,инак от изрезки да рискуваш си прее.Беш нов тАлафон ,мерси.. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 12 Фев 2014, 23:22

Няма какво да рискуваш,а и няма какво да губиш!!!Изрязваш и всичко е ОК няма смисъл да ги даряваш тези изедници :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 12 Фев 2014, 23:41

Bogat-Beden написа:
bobi_81xx написа:Днес и на мен ми перфорираха една сим карта на мтел защото тия суглуми ми искат 20 за смяна с мини.Пича в магазина ми иска 2 кинта и вече съм с мини сим катра.Поне хората от глобул ми дадоха нова мини карта без нито един лев е това са хора уважават си клиентите.

аз съм към Виваком, загубих карта наскоро и ми я смениха безплатно, но тъй като минито се пада 2ри дубликат ,ще ме опънат 12 кинта.
Бал съм го, ено голямо виски е ,инак от изрезки да рискуваш си прее.Беш нов тАлафон ,мерси.. :dunno:

Чипа е един и същ,така че няма какво да преебеш :mhihi:
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Фев 2014, 0:42

Bogat-Beden написа:.................
но корееца го е предвидил,че ще се продава и по нашите ширини :mhihi: и казва :nono:

Inserting a smaller size SIM (such as nano SIM with an adapter or a modified SIM) may cause the card to not fit properly or damage the card slot.

А българинът е казал: Поставянето на модифицирана СИМ карта (демек изрязана) в телефона може да повреди телефона, но може и да не го повреди. Важното е ние да сме живи и здрави, айде наздраве!!!! :lol: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 13 Фев 2014, 0:45

Bogat-Beden написа:

Когато си купих С3 от глобул, девойката в офиса ми сряза картата с перфоратор и нямаше грижи. Сегашния го взех от плесио и там направиха същото. Не само че си ползвам срязаната карта, а съм я използвал и поставена в остатъка след изрязването, за да я сложа в слот с нормален размер. В глобул може и да не се навият да ти я срежат, но в плесио не пречи да питаш на щанда за телефони или в който да е магазин за телефони, несвързан с оператор.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Фев 2014, 1:50

Аз също съм ползвал срязана (мини) върху нормален слот, просто трябва да се уцели четеца :lol: Обаче с тея новите нано не знам как може да стане номера..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 13 Фев 2014, 2:17

Благодаря искрено на всички,фактът е факт, още докато говорех със връзка с клиенти да ми активират мини-то, разговорът прекъсна (любезната служителка ме предупреди и едвам довърши изречението :lol: ),което от своя страна значеше, че мини-то вече е активно -тоест цялата галимация трая броени минути :shock: -за по-младите които не помнят,навремето се чакаше часове (о, Манафтел незабравими.. :mhihi: )
Както и да е ,12 лева въздушни за Виваком ,да не заслабнат от УС-то там :mhihi: ,а аз поне се посмях с последните мнения от сърце :lol: :bowdown: :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 14 Фев 2014, 11:28

па съм аз :lol:
аве пичове, ФМ радиото на тоя талафон (desire 300) е мноооого зле :help: -сравнявам с нокиа х6 и предишния ми андроид моторола дифай
така ли са тия новите или да ходя да се разправям в магазина :roll:

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 14 Фев 2014, 13:57

Някой може ли да сподели мнение за Motorola Moto G? :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 14 Фев 2014, 15:55

Чипа отново повтарям е един и същ момци :mhihi: Разликата е с колко пласмасария бонус идва ;)

Изображение
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 14 Фев 2014, 20:27

Jang1r написа:Чипа отново повтарям е един и същ момци :mhihi: Разликата е с колко пласмасария бонус идва ;)

Изображение

това е ясно,щом след изрязване тръгва
въпросът е непроф. изрязване доколко е ОК за слота и до телефон предполагам опират нещата
предлагам да приключим с тази тема :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Фев 2014, 20:48

Петруне, аз съм го правил и нямах проблеми. Рязах с макетен нож, после леко дооформих, защото леко заяждаше, но не съм имал никакви проблеми.
Най-забавното е че рязах по снимка... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 14 Фев 2014, 21:01

cod-cdbp написа:Петруне, аз съм го правил и нямах проблеми. Рязах с макетен нож, после леко дооформих, защото леко заяждаше, но не съм имал никакви проблеми.
Най-забавното е че рязах по снимка... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

100яне, сигурен съм ,че може и да стане,ама талафон за 300 и нагоре индийски рупии да му еба майчицата на 2рия ден евентуално заради 12 лева,що за безсърдечно копеуе трябва да бъда :lol:
бахти дискусията направихме,сякаш на големия адронен колайдер чертежите обсъждаме :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата