Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от yordanovdir » 28 Мар 2022, 0:28

ivoaudi написа:Според мен някой ти плаща. Нещо повече, ти си ПРО русия и така. Определено го мисля, че си от правилната страна и си вършиш отлично работата! Сериозен съм!

И според мен, някой ти плаща.Не мисля обаче, че си от правилната страна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 28 Мар 2022, 0:30

На мен? Къде ме видя с пяна на уста да защитавам САЩ, ЕС, Украйна и компани като другаря? :D
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 28 Мар 2022, 0:37

ivoaudi написа:Не. Нищо подобно. Има такава стратегия, КГБ-ейците си я ползват от край време, да вкарат някой абсурдно твърдящ небивалици и по този начин да консолидираш опонентите му в твоя полза, а и да привлечеш за каузата и колебаещите се. Те просто ще те намразят и то бързо :D Аз мисля, че си платен и добре си вършиш работата.
Другия вариант е да си рядко глупав, но чак такива диагнози са редки, по-скоро първото.

Много филми гледаш.
Феновете на руския мир сте малцинство. Мизерно малко малцинство и в България и в Европа и в света. Кресливо и досадно, но все пак малцинство. Дори и в този форум сте малцинство, това че само вие пишете в тази тема, създава грешното впечатление, че имате много подръжници, ами не е така.
Много от хората в България, много от хората в този форум са пряко замесени в тази война, дали като подслоняват бежанци, дали като даряват на благотворителни кампании в помощ на Украйна.

Знам защо ви се иска света да не е такъв какъвто е, но за ваше съжаление, нямате абсолютно никакъв контрол. Човечността и доброто ще победят, Путин ще бъде осъден, руснаците ще платят за грешките си, Украйна ще бъде свободна и част от Европа. И така, със здраве

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 28 Мар 2022, 0:41

Точно така, със здраве! Аз те имам за свой, нали знаеш.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Мар 2022, 0:58

Petrolhead написа: Войните не се печелят от тези с най-голяма и най-добра армия, а тези от тези с най-силна икономика...

Това трябваше да го напишеш по-рано, защото талибаните не го знаеха. Виетнамците и те ... :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Мар 2022, 1:52

Така като гледам, укрогьобелса пак е нафлудил :ok: :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 28 Мар 2022, 2:19

hell's angel написа:Така като гледам, укрогьобелса пак е нафлудил :ok: :mrgreen:

:mrgreen: Пак някаква долнопробна помия изливана - ако е платен то тоя дето дава парите смятай на какво ниво е :mhihi:

Допълвам за този петролния:
Препоръчвам да прочете "On Death and Dying" на Elisabeth Kübler-Ross. Евтино се намираа все още, а на много като него ще им трябва за в бъдеще. :ok:
На английски не намерих пасажи та поствам от руски: https://newrealgoal.com.ua/5-stadij-rea ... eniya.html

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 28 Мар 2022, 2:25

Petrolhead написа:Вече обясних, много е просто, има ли го в руските официални новини, значи е лъжа

Пич заседнал си на чорчук. Истината....какви новини и сайтове....Същото се повтаря като в Пландемията . Такова настървение и наричане на "русофили" ти замъглява явно крехката психика. Не се сърди , това показваш и утвърждаваш постоянно. Кой иска война , никой или трябва да е перманентно друсан или дълбоко фашизиран под каквато и да е форма. Войната е факт и активните участници в нея губят голяма част от човешките си ценности , нормално при задействан механизъм за самооцеляване . Това разбираш ли го или само лаеш истерично . Човешките трагедии са хиляди и да мериш с двоен аршин броейки само дните от 24 февруари е малоумно . Пиша това по много проста причина , познавам лично жена останала сама много преди сегашните събития, след като са избили семейството й мъж и две деца точно фашистки свръхнационалисти наричащи се велики украинци . Толкоз. Всеки засегнат преживял смърти на обични хора е прав за себе си . С такива хора се чувстват отмъстени независимо от коя страна на фронта са . И Путин щял да покори целия свят ...възможно , стават чудеса . Да и също толкова възможно е Зеления да си повярва и след бленуваното унищожение на Русия ( идея плод на незнайнз мозъчна деформация) да на сгази и нас .... А забравих НАТО ни "пази" :) ...от кой бе , или всъщност си създава имагинерни врагове и след зомбирана пропагандна атака към хората ги превръща в реално оправдание за започване на войни . Факта че пропагандираш въоръжаване , което си е чисто наливане на бензин в огъня , за да се приключи военен конфликт показва недорасло мислене . И не всички бежанци са пострадали пряко или косвено единствено от руско нападение .....разбираш ли накъде бия. Но статистика за това няма да има поради Неруски пропаганди подобно и на скорошната Коронка-криза .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Мар 2022, 2:56

Руснаците щом изкараха земеделието, май ще има фас пауза.

Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 28 Мар 2022, 9:49

Днес вече е понеделник и очаквам Нафтата да се е поукротил, че три дни празненства си е сериозна работа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе като гледам руснаците продължават да губят позиции и съответно войната. Гаранция за това имат огромен принос Васко Кръпката, Соломон Паси, Елена Попйорданова, Найо Тицин и още знайни и незнайни патриоти! Слава Украина, херои слава!
Иначе като порастна си купувам Ланд Круизер! След обстрел пак оживяваш, доказано е! ----- https://t.me/wargonzo/6245
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Мар 2022, 9:56

Само спам вече в тази тема :mhihi:

Я кажете някой бил ли е на стрелбището в Лозен ? АК май на много места има, повече мерак ми е Драгунов да пробвам :ok: Имат ваучер и за двете, но ми се струват малко патроните.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d

Мнение от astrapower » 28 Мар 2022, 11:34

Със СВДрагунов имам няколко стрелби по казармено време. Сериозна играчка бих казал в срванение с АКУ-5.45 и АК-7.62, но и с друго предназначение. Пълнителят е за 10 патрона. И с редовата оптика нещата се получават. :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Мар 2022, 11:52

Украинците съобщават, че отблъснали не знам си какви два Руски отряда от Донецк, отделно бе знам си какви жертви дали руснаците при Киев и два танка, плюс не знам си какво още, като ги слушаш, направо са спечелили. В същото време Зеленски казал, че бил готов да преговаря за неутралитета на Украйна. В Турция днес щели да подновяват преговори за мир...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Мар 2022, 12:08

ivoaudi написа:https://www.vesti.bg/sviat/zelenski-ukrajna-e-gotova-da-obsyzhda-neutralen-status-6140456

Четете бързо, че след час не се знае какво ново ще реши. Може пак да почне да громи руснаците.

В статията пише, че Украйна е готова да обсъжда неутрален статус като част от мирно споразумение с Русия.
Гаранции в сферата на сигурността и неутрален статус.
Всичко това ще се случи след като се спре войната и се изтегли Русия от Украйна.
НО за да се случи трябва да има референдум и каквото се реши-реши.
Пък ако украинците решат, че искат в НАТО и другите спорни точки, какво ще стане.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 28 Мар 2022, 13:44

Top Gun Maverick написа:Украинците съобщават, че отблъснали не знам си какви два Руски отряда от Донецк, отделно бе знам си какви жертви дали руснаците при Киев и два танка, плюс не знам си какво още, като ги слушаш, направо са спечелили. В същото време Зеленски казал, че бил готов да преговаря за неутралитета на Украйна. В Турция днес щели да подновяват преговори за мир...

Цялата пропаганда с това, че Украйна има шанс да превземе нещо от Русия води до някои странни ситуации в наблюдаващите/коментиращите. Но на мен лично също ми е странно колко бавно напредват руснаците, на фона, че са държавата с най-силна сухоземна армия / общо говоря/. Или пестят от средства или пазят сили за по-голям конфликт?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата