Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Цените на горивата
BMW_POWER написа:Не знам, дали са си прибрали реколтата ония долу. При тях сега е есен. При нас фермерите тепърва трябва да излизат и при тези цени на дизела храните ще са като бутикова стока след 6-8 месеца. Да не говорим за по-скъпия транспорт и липсата или цените на изкуствените торове.
Вчера в момент на умопомрачение свалиха бензина с 12 цента. Снощи отивам на бензиностанцията и му викам на кациера ($160 на колонка N X). Оня чука $60. "$160 моля" и го гледам. Оня му падна ченето, погледна колата и попита, какъв резервоар имам. После дойде и като видя четирите туби и се ухили. $160 смениха собственика си при цена 159.9 цента за литър (€1 кръгло). "Ще имаш и бонус" - вика индийчето. Погледнах на фактурата. 200 точки бонус към 1000, които дават. Това са цели 20 цента .....
Как така са ви свалили цената с 12 цента? И от кога цена от 1 евро за 1 литър е висока, та чак трябва да се презапасявате?
При нас в Пловдив, определено мога да твърдя, че трафика оредя доста! Минавам през целия град и на няколко супер натоварени и невралгични точки вече е съвсем различно! Да не казвам голяма дума, но в следствие на това дори разхода ми падна...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?