Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 30 Ное 2017, 13:06

Да, очаквах повече драма да има.... е, кво да се прави... :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 30 Ное 2017, 14:01

Mollov би ли споделил какво ти е мнението за сглобяване на малъг риг с gtx1060 3GB към днешна дата.

Ще ми се да избегна занимавка с АМД карти - от прочетеното в hwbg, оставам с впечатление, че там няма как да се размине без префлашване на Биос и подобни докато с Нвидия inspektor тези неща могат да се избегнат( ако не съм в грешка).

Предполагам в дългосрочен план 2 карти като 1070/1080/ти са по-добър избор( или направо покупка на монети :) ), но пък риг с 4карти па макар и по-слаби ми се струва по забавно за начало , което е и основната ми идея :).

Не очаквам чудеса или избиване на парите като цяло, просто ми е любопитно, но пък не ми се занимава и с разпродажба на карти след 3 месеца ако сменят алгоритните на етера .

Поздрави.
...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 30 Ное 2017, 14:43

1060 с 3 GB не са много оферта (паметта освен, че може да е ограничител по обем, е и по-слаба като чипове и възможности за постигане на високи честоти).... ако смяташ да минаваш по-бюджетно, тогава погледни "mining" карти с 6 GB памет... някои от тях са оптимизирани фабрично и могат да правят 24-25 MH на ETH... и поне 300 на зек... вярно, с 3-6м гаранция са, но си заслужават вниманието.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 01 Дек 2017, 19:07

„Това е спекулативен актив. Стойността му и силните му колебания не са икономически обосновани, те не са ничия отговорност“.

Цитат от медия ,и началото на края,щом го казват китайците. :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 01 Дек 2017, 19:56

Някой с мнение за Ripple-а?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 01 Дек 2017, 20:36

dextuar написа:Някой с мнение за Ripple-а?

На хартия има потенциал. Една камара банки го ползват, други го тестват. Дали ще стане масово разпространена пеймънт система, като БИСЕРА, РИНГС и ТАРГЕТ2 времето ще покаже. Наблюдавам го от известно време и все си казвам "е ся избухна, е ся избухна, е ся избухна" и все не избухва и не може да мине 30 цента :mhihi: . Не се копае, ако тва питаш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 01 Дек 2017, 20:43

madafaka_donkele написа:
dextuar написа:Някой с мнение за Ripple-а?

На хартия има потенциал. Една камара банки го ползват, други го тестват. Дали ще стане масово разпространена пеймънт система, като БИСЕРА, РИНГС и ТАРГЕТ2 времето ще покаже. Наблюдавам го от известно време и все си казвам "е ся избухна, е ся избухна, е ся избухна" и все не избухва и не може да мине 30 цента :mhihi: . Не се копае, ако тва питаш.
Да, знам, че не се копае. Сега си направих акаунт в Gatehub и чакам да ми одобрят gateway-а, смятам да инвестирам едни 10 еврака пък да видим дали ще потръгне :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Дек 2017, 20:49

Изображение :mhihi:

Пробвай, пък квото стане. След 10 години може да 10 000$ :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 06 Дек 2017, 10:39

Пиша го тук, че по-лесно да го видите и двамата - dextuar и Ilkov... ако проведете друг подобен "диалог", като в темата за SUV-овете, ще отнесете по 1м BAN. Няма значение кой провокирал кого... все ми е тая.

Иначе, по темата... гответе се за 15к $... :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 06 Дек 2017, 11:14

Нещо за Монерото да кажете?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 06 Дек 2017, 12:18

dextuar написа:Нещо за Монерото да кажете?

Перачка за пари :mhihi: Key word - privacy. От всички възможни криптота мисля, че монерото предлага наистина най-високо ниво на конфиденциалност. Бандюгите, като решат да перат, от биткойн обръщат в монеро за кратко, после обратно в биткойн и шанса някой от трибуквените да ги открие клони към под нулата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 06 Дек 2017, 12:57

madafaka_donkele написа:
dextuar написа:Нещо за Монерото да кажете?

Перачка за пари :mhihi: Key word - privacy. От всички възможни криптота мисля, че монерото предлага наистина най-високо ниво на конфиденциалност. Бандюгите, като решат да перат, от биткойн обръщат в монеро за кратко, после обратно в биткойн и шанса някой от трибуквените да ги открие клони към под нулата :mhihi:

Да, това ми беше първата мисъл :mhihi: Ама ще пробвам да го покопам малко :ok:
Друг въпрос имам - кои exchange-и ползвате, че досега сигурно съм се регнал в 10 и само още ДНК проба не са ми искали, за да ме верифицират и вече около 10 дни чакам и нищо не мога да купя през банков превод :dunno: Главно ме интересува monero и ripple-а да купя, но нямам BTC, с него е лесно ;)
Последна промяна Dextuar на 06 Дек 2017, 19:33, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 06 Дек 2017, 12:58

Само аз ли смятам, че следващия Eth ще бъде NEO ??

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Дек 2017, 10:59

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 07 Дек 2017, 11:19

Аз като говоря, че идеята за криптовалутите е изпреварила времето си, не приказвам :mhihi:
Да се разчита на псевдослучайни и псевдоеднозначности за хеш и криптиране в тепърва започваща ера на квантови компютри е меко казано комично.
Трябва абсолютна ревизия и преосмисляне на теорията на хаоса в аспекта на съвременната изчислителна техника :ok:

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата