Новите глоби на КАТ
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае то е ясно, че телевизиите, в частност новините, в този случай - btv, са си гъзолизци... що оная умница като интервюираше куката не го пита "ми то като е толкова мръсно в София, с тия прашни и кални улици как хората ще си поддържат постоянно чисти колите?!?!?"... що не го пита "По какъв критерий ще се оценява дали една кола е достатъчно мръсна за глобяване или не е?!?!?" - ма не... тоя въпрос е неудобен ерго няма да се задава... ще се питат само подходящите, особено като се дава за пример как една зацапана кола е директен пример за "мръсен автомобил", който заслужава глоба... мани бегай, бегай мани...
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Това с мръсните коли е черешката на тортата.......да пукнат дано всички тези брилянтни мозъци... 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
И аз си харесвам колата като е чиста, още повече, че е бяла. Обаче точно пред блока строят няколко нови блокчета и е такова мазало покрай нас, че нямам думи !!!! Всеки път като я мия знам, че ще я гледам чиста точно един ден, даже не един ден ами броени часове. Често след като съм я мил вечерта я намирам цялата прашасала сутринта на следващия ден като тръгвам за работата. Работниците на строежа работят от по-рано и им е достатъчно 1 час за да ми направят колата на гъз
!!!!!!!!! Дори и да я паркирам на на някоя околна улица и да не се напраши там ,до работата ми пак има строежи и там е още по-голямо мазало на всички съседни улички. Просто нямам думи, ако някой ме глоби за мръсна кола ще отида и ще счупя някой джам на парламента с камък.
Сигурно ви е писнало от сравнения, обаче аз като живях в САЩ не видях автомивка. За 4 месеца през лятото нито веднъж не съм се и сещал да си мия колата на автомивка и нито веднъж не съм я видял мръсна, още по-малко пък по начина, по-който изглежда сега колата ми след само 1 ден !! Направо ми писна от глупостите на управляващите
!

Сигурно ви е писнало от сравнения, обаче аз като живях в САЩ не видях автомивка. За 4 месеца през лятото нито веднъж не съм се и сещал да си мия колата на автомивка и нито веднъж не съм я видял мръсна, още по-малко пък по начина, по-който изглежда сега колата ми след само 1 ден !! Направо ми писна от глупостите на управляващите

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз имам гараж и пак ми прашасва за един ден. Най-гадното е, че всичката тази мръсотия я дишаме и се тровим. А това няма да се оправи с всекидневно миене на колите.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе, а кой ще глобява кмета, за това че той не осигурява чисти квартали, не осигурява прилични за каране пътища??? не осигурява пътни знаци като хората? КОЙ?
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Дори да осъдиш общината или която и да е държавна институция, пак осъждаш себе си. Те глобите ги плащат с нашите данъци. В нито една институция не носят персонална отговорност. Като осъди някой държавата в Страсбург например, всички се радваме, ама Станишев не си вади парите от джоба, а от нашият. Не носят дори и морална отговорност. Никой, никога не си подава оставката.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ми не знам. Като знам какви са дебелокожи... Онзи популист ББ ще излезе да дрънка глупости и да замазва очите на хората. А и не знам какви законови основания имам за завеждане на дела. Първо депутатите трябва да се размърдат и да ни дадат повече права.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Anthony_J написа:Ми не знам. Като знам какви са дебелокожи... Онзи популист ББ ще излезе да дрънка глупости и да замазва очите на хората. А и не знам какви законови основания имам за завеждане на дела. Първо депутатите трябва да се размърдат и да ни дадат повече права.

Лошото се, че всички пишат и говорят така за ББ и после пак си гласуват, пак и пак ! И догодина ще си го изберем за министър-председател и пак ще плюем, и пак няма да се случва нищо ! ББ каза поне 10 неща, които ще направи слуд като Софиянски си подаде оставката и го избрахме за кмет ! Минаха двете години, той излеза и каза, че са му били малко и не е успял да изпълни обещанията си и го избрахме отново този път за 4 години ! Какво ли ще е промененото на София след 4 години ? Догодина ще излезе и ще каже , че е оправил града, е не всичко и доста неща, които друг никой не е направил дори за 10 години кмет и ще тръгне да оправя държавата и ......... !
::: vankata™ :::
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ae aз тия чукове на Бойко никога няма да видят глас от мене по простата мизерна причина:
- Излязоха на избори за кметове с кампанийното популистко демагогско твърдение ,че първата им работа ше е да намалят данъците
-- Избраха ги и като един, първата им работа беше да увеличат данъците. Скромно, с 33%.
Без да говорим за другите им мизерии. Нужно ли е? То това стига.
Нема да ги псувам, че кмета на Бургас е наложил до 5000 лева глоби за псувня! Не можеш и да си честен с тях, ма**цата му... Забранено е.
- Излязоха на избори за кметове с кампанийното популистко демагогско твърдение ,че първата им работа ше е да намалят данъците
-- Избраха ги и като един, първата им работа беше да увеличат данъците. Скромно, с 33%.
Без да говорим за другите им мизерии. Нужно ли е? То това стига.
Нема да ги псувам, че кмета на Бургас е наложил до 5000 лева глоби за псувня! Не можеш и да си честен с тях, ма**цата му... Забранено е.
vankata™ написа:Exy написа:Да бе кви са тия глупости, мен пък си ме кефи да е двуцветнаМия я веднъж месечно най-много и като отида на работа колегите викат "ама тая твойта ли е?"
Не стига, че бензина е сума пари ами и за миене да давам още и тя да се цапа пак след 1 ден... Ако тва сериозно го направят ще си купя един 20 метров маркуч и ще я мия през балкона пред блока.
Чувал ли си израза: "Имаш крава, пиеш мляко !" ?
Не те разбрах, каква е връзката с тая поговорка, нали не е "Имаш крава, къпеш я!"

vankata™ написа:
![]()
Лошото се, че всички пишат и говорят така за ББ и после пак си гласуват, пак и пак ! И догодина ще си го изберем за министър-председател и пак ще плюем, и пак няма да се случва нищо ! ББ каза поне 10 неща, които ще направи слуд като Софиянски си подаде оставката и го избрахме за кмет ! Минаха двете години, той излеза и каза, че са му били малко и не е успял да изпълни обещанията си и го избрахме отново този път за 4 години ! Какво ли ще е промененото на София след 4 години ? Догодина ще излезе и ще каже , че е оправил града, е не всичко и доста неща, които друг никой не е направил дори за 10 години кмет и ще тръгне да оправя държавата и ......... !
Да, и аз за него ще гласувам

По темата пак: + това лака на боята се разваля от много миене. Не че мойта е с няква лъскава боя ама по принцип.
We love you Ronnie!
тия вече се чудат кви тъпотии да измилят и наистина всеки път успяват да ме учудят.
А да ви питам понеже дочух но не знам със сигурност - от догодина или по-следващата година се дига данъка с около 50% за коли над 10 или 15 години.
Някои знае ли нещо по тоя въпрос
А да ви питам понеже дочух но не знам със сигурност - от догодина или по-следващата година се дига данъка с около 50% за коли над 10 или 15 години.
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
krilce написа:тия вече се чудат кви тъпотии да измилят и наистина всеки път успяват да ме учудят.
Тия направо са се побъркали

Добре, де, ами ако да речем идете със семейството на планина и минете по кален път и изцапате само гумите и джантите, а колата си остане чиста, тогава какво - пак ли ще глобяват?
Трябва да се зададе такъв въпрос на някой катаджия, ще има да мисли 3 дни за отговор и накрая ще иска жокер "Обади се на приятел"... 

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5