Халогените и пауните със STOP палките
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
според мен не заслепяват въобще, имат си линия, регулират се като фаровете - какво повече
е сега след като им сложих ксенон вече заслепяват
но никога не съм карал с ейнджъл айс и халогени - много селско ми се струва, въпреки че аватара с Е36цата ми е такъв - тогава беше модерно
пускам ги само при дъжд и мъгла и се радвам че не могат да ми пишат акт
е сега след като им сложих ксенон вече заслепяват

но никога не съм карал с ейнджъл айс и халогени - много селско ми се струва, въпреки че аватара с Е36цата ми е такъв - тогава беше модерно

пускам ги само при дъжд и мъгла и се радвам че не могат да ми пишат акт

- ivanov3333
- Потребител
-
AcOrP написа:на бмв-то ги е хванало липсата на рендето ги има. Съгласен съм,че дупките се виждат малко по-добре. Но когато те заспеляват през ноща с халогените се създава предпоставка за ПТП.
глупости , не заслепяват. ксенона заслепява по скоро
- therumka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: да върви
Аз пък си мисля, че когато са правили закона и са умували за халогените, са решили да ги разрешат за ползване само при намалена видимост (и мисля, че е правилно), защото по това време халогените не бяха халогени ами си бяха направо светлинни оръдия за противовъздушна отбрана. Всеки селянин си беше "тунинговал" 20 годишния Москвич с няколко "фенера за сценично осветление", което си беше жив терор. И на мен ми се е случвало да спирам и да изчаквам да премине някой идиот, който си е включил всички светлини на предницата. Виждал съм и такива , които карат само на халогени, представяте ли си? Изключил си е фаровете и кара на халогени!!!??? Мен лично много ме дразнят включените дълги светлини през деня + халогени... Много селско бе...
Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?
Е жалко, ча чакаш някой да ти присветне за да ги спреш. Това говори доста за теб като човек.
От друга страна само ако всички започнем да присветкаме такива като теб ще се усетят къде се намират и ще започнат да се съобразяват с правилата, с нас, с пътната обстановка. Никой не обича нахалниците, тарикатите и т.н. особено на пътя (понеже там се участници в една и съща игра и имаме вземане даване колкото и малко да изглежда на пръв поглед), но наистина нещата стоят така и няма какво да се ядосвам. Винаги ще има хора които ще чакат "да им се помолиш", едва ли не, да спрат да те прецакват. Съжалявам ако ти прозвучи обидно, но и на мен ми звучи обидно твоя начин на мислене.
От друга страна само ако всички започнем да присветкаме такива като теб ще се усетят къде се намират и ще започнат да се съобразяват с правилата, с нас, с пътната обстановка. Никой не обича нахалниците, тарикатите и т.н. особено на пътя (понеже там се участници в една и съща игра и имаме вземане даване колкото и малко да изглежда на пръв поглед), но наистина нещата стоят така и няма какво да се ядосвам. Винаги ще има хора които ще чакат "да им се помолиш", едва ли не, да спрат да те прецакват. Съжалявам ако ти прозвучи обидно, но и на мен ми звучи обидно твоя начин на мислене.
Е, не съм нахалник, не правя тарикатски номера, не знам що реши така. Понеже карам на халогени се правя на тарикат, така ли? А ти си с прекалено голямо достойнство и ако някой те заслепява, предпочиташ да стиснеш зъби, вместо да му примигнеш...ама нали, всеедно се молиш на някой.
Казвам, че халогените са ми по-скоро габарити и от поведението на колегите, вадя изводи че не им преча по някакъв начин.
А, ако бях тарикат нямаше да обръщам внимание на тия неща. Нали се сещаш?

А, ако бях тарикат нямаше да обръщам внимание на тия неща. Нали се сещаш?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Само да ви светна в далаверата,че от първи всички сме задължени да караме с включени светлини!!!Понеже доста от хората ще решат да си карат на вкл. халогени и габарити(Ангелски очички) просто заради гъзарията или както един каза за да не си хаби ксенона на късите,ви съветвам да не го правите защото така сте в 2 нарушения.Първото е за неспазване на закона за вкл. на основни светлини от 01.11 и второ за ползване на холегнни светлини(фарове за мъгла) при ясно време.
На печалившите честито
На печалившите честито

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

vladye написа:А, ако бях тарикат нямаше да обръщам внимание на тия неща. Нали се сещаш?
Ти и сега не обръщаш внимание, брат.
Не приемай моите коментари като упрек или заяждане.
Приеми ги така все едно съм те срещнал и съм ти премигнал да спреш халогените. Ще ги спреш ли ? Ще караш ли отново на халогени утре вечер?
Да, ще караш.
Това означава, че реално не обръщаш внимание и си си тарикат.
Това че пишеш във форум не те прави колегиално настроен и в никакъв случай не означава, че обръщаш внимание. На пътя показваш какъв си и доколко обръщаш внимание на другите.
"Брат", аз не знам от къде знаеш какво ще направя или няма да направя и защо си мислиш, че имаш право да определяш хората. Не те познавам и не мога да съдя за тебе що за човек си от два поста в интернет, но с тези нападки и такова отношение не правиш добро впечатление никак. Живей си живота и не поставяй етикети, още повече на хора, които не познаваш. Не за друго, звучиш като някой комплексар.
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
само да вметна, че добре регулираните халогени не заслепяват никой
...също така и къси светлини

...също така и къси светлини

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

Не, в никакъв случай не искам да те обиждам. Аз казах, че моите халогени явно са добре регулирани и не преча на никой, а ти по инерция почваш да сочиш с пръст и да заклеймяваш, кой какъв простак е и колко е опасен за движението едва ли не.
И аз си казах мението, ако не пречиш на другите не виждам какво лошо има в това да караш с халогени.
И аз си казах мението, ако не пречиш на другите не виждам какво лошо има в това да караш с халогени.
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5