Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от TNT » 20 Окт 2012, 18:19

Ем просто някои от базовите им продукти са ги смесили в един... Би трябвало да работи доста добре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 20 Окт 2012, 19:22

Защо спрях да отслабвам ? Преди 9 месеца се изплаших и реших да отслабна. Бях 122 кг. и за първите 6 месеца с лекота отслабнах 18 кг. Обаче нещата се закучиха - само се потя... За това време намалих сладките неща, наблегнах на плодове и зеленчуци. Спорта - от половин час в парка се стигна до 2 часа включващи тичане, колоездене и други упражнения които могат да се измислят на спортна площадка в парка. А ми се иска поне още малко...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Окт 2012, 22:01

Повече тренировки, по-сериозна диета, добавки... Или просто намали още калориите. Винаги има застой по някое време.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 21 Окт 2012, 22:52

TNT написа:Ем просто някои от базовите им продукти са ги смесили в един... Би трябвало да работи доста добре.

Еми значи ако утре не получа някой факс от неизвестното ще го поръчам :bchug: и после ще пиша как е било.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Окт 2012, 11:15

Chapai написа:Защо спрях да отслабвам ? Преди 9 месеца се изплаших и реших да отслабна. Бях 122 кг. и за първите 6 месеца с лекота отслабнах 18 кг. Обаче нещата се закучиха - само се потя... За това време намалих сладките неща, наблегнах на плодове и зеленчуци. Спорта - от половин час в парка се стигна до 2 часа включващи тичане, колоездене и други упражнения които могат да се измислят на спортна площадка в парка. А ми се иска поне още малко...

Какво включва тренировката ти и колко често ?

1кг Мускул има по-голям разход от 1кг сланина.
Тренирайки само кардио не е ключа към отслабването, трябва изграждане на мускул с тренировки в зала/крос фит/лостове.

По този начин ще изградиш мускулна маса и ще имаш по-голям енергоразход и сега е момента също така да споделиш какъв хранителен режим спазваш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 22 Окт 2012, 13:38

Изображение

И аз до къде стигнах на 80кг, оше 5 кг и ще съм добре, зимата пак ще си взема добавки, че само на пролет пих.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 22 Окт 2012, 19:34

15102010083-001.mp4_000098800.jpg

малко допълнителни тежести на машината за прасец :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 23 Окт 2012, 14:10

Пичове един блиц въпрос - с какво да засиля комбинацията кленбутерол + OxyElite Pro :idea:
Имам доста за сваляне така че всички предложения са добре дошли.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320D 2003/4

Мнение от invisi » 23 Окт 2012, 15:58

С кардио всяка сутрин

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 23 Окт 2012, 17:13

Колеги, препоръчайте някой добър и проверен интруктор, който може да ми изготви програма и най-вече хранителен режим, че последните няколко месеца доста се "заседях" :confused: ?! Не съм нов в залата, тренирам си от 4-5 години, но сега искам просто стабилни и правилни тренировки и хр. режим, за да мога сравнително бързо да се справя с натрупаните килограми ;). В Бели брези съм, така че, ако е възможно да не е в обеля човека/фитнеса :mhihi: . На мен единствено спайдърспорт ми идва на ум, на ако тренирам 4 пъти седмично, ще ми дойде леко нанагорно с парите...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Окт 2012, 17:28

С риск да ме наругаете искам да попитам има ли някой, който с няколко изречения да ми обясни какъв е ефекта да се пият всичките тея пумии. С какво спомагат повече?
Какво може да се очаква примерно от 1 година редовни тренировки с и без тях?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 23 Окт 2012, 17:33

Maverick_VS написа:Колеги, препоръчайте някой добър и проверен интруктор, който може да ми изготви програма и най-вече хранителен режим, че последните няколко месеца доста се "заседях" :confused: ?! Не съм нов в залата, тренирам си от 4-5 години, но сега искам просто стабилни и правилни тренировки и хр. режим, за да мога сравнително бързо да се справя с натрупаните килограми ;). В Бели брези съм, така че, ако е възможно да не е в обеля човека/фитнеса :mhihi: . На мен единствено спайдърспорт ми идва на ум, на ако тренирам 4 пъти седмично, ще ми дойде леко нанагорно с парите...

Не, че нещо ама за 4-5 години в залата и да не си разбрал как да тренираш и какво да ядеш...

Spit-Fire написа:С риск да ме наругаете искам да попитам има ли някой, който с няколко изречения да ми обясни какъв е ефекта да се пият всичките тея пумии. С какво спомагат повече?
Какво може да се очаква примерно от 1 година редовни тренировки с и без тях?

При добавките има ефект ако се номбинират 2-3 препарата, иначе за мен няма смисъл. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 23 Окт 2012, 17:37

HackeD написа:
Maverick_VS написа:Колеги, препоръчайте някой добър и проверен интруктор, който може да ми изготви програма и най-вече хранителен режим, че последните няколко месеца доста се "заседях" :confused: ?! Не съм нов в залата, тренирам си от 4-5 години, но сега искам просто стабилни и правилни тренировки и хр. режим, за да мога сравнително бързо да се справя с натрупаните килограми ;). В Бели брези съм, така че, ако е възможно да не е в обеля човека/фитнеса :mhihi: . На мен единствено спайдърспорт ми идва на ум, на ако тренирам 4 пъти седмично, ще ми дойде леко нанагорно с парите...

Не, че нещо ама за 4-5 години в залата и да не си разбрал как да тренираш и какво да ядеш...

Може просто да не му се губи време, да си съставя програми да мисли упражнения, а и си е по-добре с компания.

На спайдер-а можеш и по 2-3 тренировки, така че не виждам причина ако го желаеш да не го изпробваш. Не съм сигурен обаче не е ли задлжително поне първите 5-6 месеца да си винаги с треньор
За мен с тази тяхната диета е твърде изискващо :)
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Окт 2012, 17:37

То и ти си регистриран тука от 2 години ама явно не си се запознал с правилата на форума през тях. Пък може и след 10 години пак да не си запознат колкото модераторите например. Та в случая единия е длъжен да ги знае, пък другия просто си драска където му падне. Познай ти от кои си. А за вас като цяло категория "малолетен пешеходец" трябва да изготвят специална точка в правилата как нямате право да пишете преди да навършите 18 г. , вземете книжка, купите си кола и съберете малко лайф експириънс. :winky:

П.С. Благодаря за отговора ти, очаквах точно такъв! А именно да ми кажеш как нямало смисъл ако не се комбинирали 2-3, инъче нямало смисъл. Ама какво комбинираме? Яйца, коприва, сушени барабонки? А какво става ако не ги комбинираме? А изобщо кое е по-добре, мазна сланина за вечеря или 2 лъжици рядко щастие разтворени в чаша.
Мисля, че въпроса ми беше доста конкретен и би го разбрал всеки.

П.С. 2 Всеки, който е запознат с материята разбира се, а не си чеше пръстите по копчетата.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 23 Окт 2012, 17:57

HackeD написа:....

Я пак прочети какво питам и си виж твоя пост...само защото си на 16-17 :mhihi: ще ти отговоря. Да по принцип знам "как да тренирам и какво да ям", ама има лека разлика между това, което аз знам (или си мисля, че знам) и това, което знае човек, на който това му е работата по цял ден, сещаш ли се или ти е сложно ;). От друга страна никога не съм могъл да си изготвя правилно хранителен режим - и не, нямам предвид режим като "не яж въглехидрати след 6 и се храни по 5 пъти на ден" или нещо подобно ;). Та ми трябва помощ и си питам, а ти тръгваш да ми обясняваш, как трябвало да знам....

Doberman_vas написа:Може просто да не му се губи време, да си съставя програми да мисли упражнения, а и си е по-добре с компания.

На спайдер-а можеш и по 2-3 тренировки, така че не виждам причина ако го желаеш да не го изпробваш. Не съм сигурен обаче не е ли задлжително поне първите 5-6 месеца да си винаги с треньор
За мен с тази тяхната диета е твърде изискващо :)

:yes: Това, което бях замислил като план е 3 тренировки при тях и една да си я правя в кварталното фитнесче, но все още не съм ходил да говоря с тях, и не знам дали ще ми "разрешат" :mhihi: . Не те разбрах, защо заради диетата точно е изискващо първите месеци да си с треньор (а и аз планирам, ако няма финансови катаклизми :mhihi: и ми хареса, да си ходя при тях не само месец-два ;)).

Наистина съм се ориентирал към спайдера, но съм отворен за всякакви предложения :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата