Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от BMW_POWER » 23 Май 2026, 1:19

dhtj написа:Нали знаете оня лаф, как заради приятния климат, вкусната храна и красивите жени, англичаните са станали най-добрите мореплаватели в света. :mhihi:

Казвал съм го и преди... Без значение кой какви пари и бонуси ми дава, на север от Дунав отивам само за кратка екскурзия. :lol:

Ще цитирам един мой бивш шеф, когото безкрайно уважавам и дамо Господ Бог му даде още дълги години живот!

"На юг от Алпите цивилизация няма!"

Изгледайте долното видео. Честно казано, учуден съм, че още не е свалено :roll:

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Май 2026, 2:04

Тръмп е наредил вече при кандидатстване за зелена карта докато се чака кандидата да си е в държавата от която идва. Един вид- не може да кандидатсваш в Америка и да изчакаш 2те години (в момента е толкова) живеейки в Щатите.

… дефакто тъпото парче направи Америка още по- непривлекателна точно за хората от които има нужда… тези които кандидатстват за зелена карта бидейки на н1 работна виза и работейки в Америка.

https://www.foxnews.com/politics/trump- ... -countries
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Май 2026, 2:19

И от мене :roll:

Latest data now available: The number of new asylum claims in Canada has continued to decline. From January to March 2026, 34% fewer people submitted an asylum claim compared to the same period in 2025. That’s 59% fewer claimants compared to the same period in 2024.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата