Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от BMW_POWER » 17 Яну 2026, 18:12

Не знаеш, няма проблем :yes:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Яну 2026, 20:56

Пускам новините - Сливен, Пловдив, Стара Загора и т.н. - раждания от 11, 12, 13 и т.н. годишни :shock: :shock: :shock: :shock:
Имало 2 майки на 11 години, на 12 са повече и т.н. :shock: :shock: :shock: :shock: И това не бременни! Майки :shock: :shock: :shock: :shock:
Най-младата бременна в Сливен била на 10 години :help:
Регистрираните раждания от деца били десетки хиляди, само не чух за какъв период :help:

После като напиша нещо и съм бил хейтър :help: Да, добре. Всичко е нормално и вървим към подобрение... :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Яну 2026, 21:54

То това е отдавна , даже не е новина според мен ами журналята вадят някакви стари теми да разсейват народа че почна много да мисли за политика напоследък . В тая връзка преди десетина години в едно голямо село между Добрич и Балчик от баш българските села , там къде Йордан Йовков е живял и писал за бялата лястовица , имах работа в детската градина . Влизам там къде са им шкафчетата , имената им написани на табелки от двайсе и няколко имаше 3-4 само с български имена . И то не е ясно дали са българчета или само имената им български . Та те това е България , столицата и 3-4 от по големите градове другото всичкото е превзето от тия дето раждат на 10 години .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Яну 2026, 22:50

Интересно как това се връзва с задължителния растеж на имотите, а и с растежа на броя имоти у нас.
Може би, след 10год манговцоте ще купуват по 300к имоти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 18 Яну 2026, 15:06

Аз също мисля по темата от доста време и ми се струва, че тези, чийто деца раждат на 10г (или огромната част) са 'тъпи парчета'! Защо? Ако предположим, че това е тяхната 'схема' и тя успее напълно, то един ден всичко ще е тяхно и ще са само те! Е, кой ще им плаща тогава помощи, ще им прави разни неща, ще плаща и т.н. ? Тази им 'политика' ги самоунищожава! А виждат също така, че вече никъде не ги искат....
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Предишна

Назад към Извън Темата