Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Криминална тема

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Авг 2026, 15:16

zAcK написа:
zAcK написа:Kакви педофили ги гонят всички. Най-вероятно на тия 15 и т.н. годишните пърдялниците им са пръснати от ебане
и ако им наредят на гърба всички уища де са изяли ще се трансформират в таралежи, педофили им се привиждат.... :banghead: :banghead: :banghead:

По-скоро тия малки помиярчета са поредните отпадъци на поредните лайняни боклуци, дето само се водят родители.
Били учили в елитни училища? :censored: На това ли ги учат там, да убиват? :censored: :banghead:

Не таралеж, ами направо куроеж! Ебахти ловците на педофили са били тия, с разпорени задници :banghead:
Тия заслужават доживотен всичките :idea: :idea: :idea:

17-годишното момиче от Стара Загора, което е водило комуникацията с пребития до смърт Георги Кузев, учи в Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня“ в града, пише „Марица“, позовавайки се на свои сигурни източници. Тя обаче не е завършила успешно 10-и клас, след като е останала на изпит по философия и не се е явила на поправителен.

Никъде не казват, че е мангалка. Сега ние го разбираме по третия начин. Кой знае що пишока е яла, че и на 17 ще търси педофили. :kuku: Както виждаме в темата, даже не е и незаконно след като е по взаимно съгласие!
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Авг 2026, 15:20

seimo написа:
BMW_POWER написа:
Искаш да кажеш, че до тази пролет е можело да правиш секс с 14 годиш момиче "по взимно съгласие" и е било ненаказуемо?

Да.

Благунчо с колко голяма девойка е имало среща,когато са го заловили?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 12 Авг 2026, 15:32

Зарежи сватбите в Сливен и Благунчо който и да е той :dunno: кажи къде греши Бубо и защо ти пак се оказа прав :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 12 Авг 2026, 15:55

BMW_POWER написа:Мир?

Мир. Въпреки, че аз не съм изравял бойната томахавка, просто си споря...знаеш че обичам. :mhihi: Целта ми в спора не е да се окажа прав, а да провокирам и себе си и другия да си формулира хубаво тезата и да се опита да я защити(дори и пред себе си). Защото често хората са убедени в неща над които не са мислили достатъчно и нямат нужните знания и информация. Включително и аз често се оказвам в такава позиция.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Авг 2026, 16:02

А бе спор с човек с прякор "радио"... :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата