Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
бум-бум, смъквам за лЕтото, понеже установих, че броени месеци преди лятото нищо няма да стане, ходя на бокс, но искам малко да подбера храните, не че не виждам ефект само с бокса и BCAA + fat burner на USP Labs, но все пак...
Виждам, че си подхвърлил за пилешкото, за 2-3 часа и за т.н., явно има нещо грешно, за това те питам, някой съвет да дадеш..

Виждам, че си подхвърлил за пилешкото, за 2-3 часа и за т.н., явно има нещо грешно, за това те питам, някой съвет да дадеш..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum bum кажи му откъде да си купи сланина, че миналото лято не можахме да го постегнем колегата със съвети понеже се сети май/юни месец да чисти за плажа.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не знам деба, аз пера домашна.
Мани майтапа ми тия дни погледнах 10 кила близо за 2,5 месеца съм опаткал

Мани майтапа ми тия дни погледнах 10 кила близо за 2,5 месеца съм опаткал

latrel написа:bum bum кажи му откъде да си купи сланина, че миналото лято не можахме да го постегнем колегата със съвети понеже се сети май/юни месец да чисти за плажа.![]()
![]()
![]()

бум-бум

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
_RESPECT_ написа:flirt4o_ написа:И ще ме прощаваш ама не ми изглеждаш особено атлетичнабананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса,аз тренирам редовно и знам за какво става на въпрос такива кадето се прават 4е разбират като това моми4е
фитнеса трябва да ти е на4ин на живот просто ако не се храни6 как требва само с трениравки не става съ6то така и мн вода да се пие колко пове4е толкова по добре и не се исхварляите много които не тренира да не говори :nono:
а кой е атлетичен ти ли , който седиш по 25 часа в денонощието на компа , мислейки се за интернет нинджа , нападайки останалите хорадаже мога да ти падна и на колене
нашия ми тва , което аз съм го постигнала за 1 месец , ти не можеш да го постигнеш и за 10 години и не защото не можеш или каквото и да било ,. ами защото милия ти от както си се родил си във катаболен процес , дори когато се тъпчеш
а за добавки и тем подобни щуротии няма да отварям тема , защото ще се намери някой умник , който ще каже нещо от рода на "метана е за сваляне
и като се добави дека ефекта е по-голям".
Веселин|Василев написа:_RESPECT_ написа:алоууу мъртва РИМСКА тяга олоууу
Ето ти мъртва римска тяга, а не да се разчекнеш както ти го правиш. Римската тяга засяга задно бедро, седалищните мускули и кръста! Класическата мъртва тяга засяга същото + гърба! Айде научи се да я изпълняваш + малко български език, че като гледам в клипа какво пише и ми става смешно, а какво остава да те вземе някой на сериозно!
нашия ми чак до сега ли го търсеше беи да те поправя , понеже си невеж и то доста и това че си сложил снимка на спортист не значи абсолютно нищо , класическата тяга НЕ хваща задно бедро , защото краката се свиват и ни най малко кръста , ако се изпълнява правилно де , разбира се че оказва напрежение , но чак па да го тренира ...
![]()
![]()
![]()
Колежке като чета редовете ти разбирам колко си зле!! Факта, че не можеш да разбереш, само по себе си говори с колко голям умствен капацитет разполагаш та дори и нагледно да ти се покаже ти пак ще кажеш, че не е вярно!!! Ние не сме ги измислили тия упражнения, имало едно време едни гурута в бодибилдинга дето са ги мислили тия работи, само че трябва акъл да имаш, че да ги разбереш! Прави каквото знаеш и както го можеш, но запомни, че скоро време няма да можеш и връзките да си вържеш, а и моля те не се излагай с тия псевдо клипчета пред малките деца, защото те знаят повече от теб и като гледам клипа разбирам, че всичко в него е плод на комплекси! Айде успех и да знаеш, че снимката е с хумористична насоченост и не показва някаква смислена техника на изпълнение!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Относно храненето предлагам да се спрат всякакви по-нататъшни дискусии за това кое е правилното хранене и кое не:
http://spidersport.com/forum/viewtopic. ... 00b3b052f5
http://spidersport.com/forum/viewtopic. ... 00b3b052f5
Последна промяна raduslaf на 22 Дек 2011, 14:49, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-

Аз понеже като отивам към 40 години и получих много бърз метаболизъм изненадващо така. Сега ще закуся със 600 грама свинско месо и малко Филаделфия за по-сигурно запушване на артериите.
То па се оказа, че е 3 без нещо и аз още не съм ял..

Трябва да видим обаче довечера къв прах да пия за енергия, че не съм ял въглехидрати днес изобщо пък и така само с едно ядене може да нямам сила, а и тренирам вече 3-4 дни поредни..

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
bum_bum написа::nono:
Ааааа ти си се запушил затова си се надул толкова!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
Без кураж няма слава

- raduslaf
- ентусиаст
-
Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
Напротив, значи.Що се отнася до точно този начин на хранене, той е единственият "общодостъпен" и валиден за всички човеци, защото сме устроени да се храним така.
- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
raduslaf написа:Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
Напротив, значи.Що се отнася до точно този начин на хранене, той е единственият "общодостъпен" и валиден за всички човеци, защото сме устроени да се храним така.
вика се хора а не човеци

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
- raduslaf
- ентусиаст
-
_RESPECT_ написа:raduslaf написа:Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
вика се хора а не човеци
Надявам, се че опитваш да демонстрираш чувство за хумор.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
raduslaf написа:Mollov написа:Баце, и преди сме го говорили - това, че при теб става, не значи, че е "общодостъпно"... хора всякакви...
виж, това, че ти наскоро си открил НВД, не е причина да го развяваш като единствено правилно

понеже има сфери, в които е тотално неприложимо - бойните спортове например ...
ако ще си мерим тренировките - имам по 6 двучасови през седмицата, още 2 домашно с железария и успях да си обуздая метаболизма едва като минах на високовъглехидратно и комплексен протеин на прах след ставане ...
отделно имам познат вегетарианец, който кара само на хляб, млечни прозведения и много малко риба, малко след 40 години е, прави по 5 двучасови тренировки по айкидо през седмицата, още 4-5 сумарно катерене, екстремно колоездене и още каквото намери за разнообразие ...
та, НВД и комплексни упражнения с големи тежести е прекрасно, но универсално - никак !
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът