Е34 Кабрио
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ако никой не се е зачел и загледал в нещата.. Нека се пробвам да отбележа...Че на снимките Е34ката е с Шницер джанти...Дори на някои от снимките е с номерация по номенклатурата на шницер за прототип...А един пич говореше в посто-вете си че някакъв негов приятел работел в М гмбх и я видял лично в някакъв подземен паркинг точно Е34ката купе...Иначе целия проблем идва от това че ако излезе Е34ка кабрио ще убие продажбите на дойната крава на БМВ именно тогава Е36...А кабриолета по това време не е излязъл поради простата причина че БМВ си имат купе с такива габарити и именно Е31...
А иначе незнам ама Е34ката кабрио беше с обзавеждането от Милениум едишън-а на Е34 М5... Лудницааааа...... То просто няма такава злобна машина....
А иначе тия разработки на Е34 ако са излезли 124ката просто ряпа да яде... Няма просто място за сравнение...
А иначе незнам ама Е34ката кабрио беше с обзавеждането от Милениум едишън-а на Е34 М5... Лудницааааа...... То просто няма такава злобна машина....
А иначе тия разработки на Е34 ако са излезли 124ката просто ряпа да яде... Няма просто място за сравнение...
- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
SaSo написа:Ако никой не се е зачел и загледал в нещата.. Нека се пробвам да отбележа...Че на снимките Е34ката е с Шницер джанти...Дори на някои от снимките е с номерация по номенклатурата на шницер за прототип...А един пич говореше в посто-вете си че някакъв негов приятел работел в М гмбх и я видял лично в някакъв подземен паркинг точно Е34ката купе...Иначе целия проблем идва от това че ако излезе Е34ка кабрио ще убие продажбите на дойната крава на БМВ именно тогава Е36...А кабриолета по това време не е излязъл поради простата причина че БМВ си имат купе с такива габарити и именно Е31...
Ти си човека !!!

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Щото имат по това време такова голямо купе...Просто залагат на друга стратегия...ГТ купето Е31 им е било достатъчно нерантабилно зада правят друго голямо купе....
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
E34 Кабрио - Много, ма много е красива ! 

Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SaSo написа:Щото имат по това време такова голямо купе...Просто залагат на друга стратегия...ГТ купето Е31 им е било достатъчно нерантабилно зада правят друго голямо купе....
Сашо, не е така работата

Преди Е31 съответно 1989 година са предлагали Е24 и само толкова (и назад Е9 и пр. естествено ,но само в този клас).
Сони спомена 123-ката,124-ката ,които са в горния среден клас един след друг,спомена 126 купе,което е луксозния клас двуврата каросерия ,това са много възможности по продължение на гамата а БМВ

Това което каза за голямото купе също е относително,защото БМВ никога не са имали купе във високия клас,за съжаление

ето снимката проект на Е32 фейслифт купе е покъртителна

Всички знаем ,че най-големия ексклузивитет идва от луксозните двуврати купета.Докато Мерцедес продаваха седан,комби,купе и кабрио (!) 124 купе , БМВ дремаха ,не знам защо на един седан и 3 години преди официалното спиране на моделно семейство Е34 извадиха комбито,което не може да се похвали с повече от 10-ина хиляди автомобила,произведени и продадени

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Жоро нещата тук са много относителни...И е несъобразено да спорим за такива неща поради простата причина че двамата с тебе сме простосмъртни и можем само да предполагаме какво им е било в тиквите на ония в дизайн сентъра... Както и да е можем само да седим и да съжаляваме че не са пуснати такива красоти... А ми е много любопитно ако отида в Дару кар примерно и съм яко ентусиаст с парите в ръката...И им кажа искам да ми се произведе Е34 чисто нова, с пожелан от мене двигател от тогавашните... Дали биха могли да сглобят една кола....Мисля че повечето части ги имат налични а другите които ги нямат все пак биха могли да си ги поръчат от Германия...
SaSo написа:Щото имат по това време такова голямо купе...Просто залагат на друга стратегия...ГТ купето Е31 им е било достатъчно нерантабилно зада правят друго голямо купе....
Аз до ден днешен се чудя дефакто е31 в кой клас е. А иначе е34ката, би била също много популярна, заедно с е36цата> Много ми е странно и до ден днешен е така. Например пък Меро няма друго освен седан за 190ката си. Странно. Чудя се, сега ако изкарат едно е60 купе кво ли ще стане, усетиха се малко и пуснаха отново номер 6, избиха пазарам ама в другите модели купета нема, а това е най-красивата каросерия, след нея е кмбито, и седана, кабриото си го слагам редом с купето.
Споменах 123 и 124, щото те са в класа на е28 и е34, а те са успешни модели.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
SaSo написа:Жоро нещата тук са много относителни...И е несъобразено да спорим за такива неща поради простата причина че двамата с тебе сме простосмъртни и можем само да предполагаме какво им е било в тиквите на ония в дизайн сентъра... Както и да е можем само да седим и да съжаляваме че не са пуснати такива красоти... А ми е много любопитно ако отида в Дару кар примерно и съм яко ентусиаст с парите в ръката...И им кажа искам да ми се произведе Е34 чисто нова, с пожелан от мене двигател от тогавашните... Дали биха могли да сглобят една кола....Мисля че повечето части ги имат налични а другите които ги нямат все пак биха могли да си ги поръчат от Германия...
Щом на оня султан му направиха Ферари комбинизон,би трябвало ако си с парата напред да ти направят не само стандартно Е34,а купе,кабрио или квото ти е на сърце

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Момчета, съобразявайте се, че има хора и в напреднала възраст. С тия купета и кабриолети, който са върхът /черешката/ на сладоледа /Е 34/ може и инфаркт да получа.
Страхотни са! Нямам думи!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3