Айде без книжка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 23 Мар 2008, 22:31

lord-viper написа:Колега много неприятно за книжката. Ама и аз за малко да увисна като купувах моята бима ама приятелчето дето ми я вкара вика отиди да я пробваш ама нека тоя човек да е с теб , и аз си викам за какво тоя пич се качи с мен незнам и кат излязохме аз я резнах да видя как върви и ПАЛКА :( та тоя пич се оказа полицай каза на колегите си че я пробваме и ми се размина на косъм:)

Ами да...така се прай...това е вариянта,не като мене..сляпата ;)
А още по досадното е че колата немаше да я купувам ас а един френд... :mhihi: Демек от цялата кайма ас кадето немам нищо общо,аз излезнах виновен :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Мар 2008, 22:34

Тъй де!Ами аз имам един случай!Станала злополука и номера ми е смачкан(но ще го оправим)А поставката му е счупена(няма пластмасата където се прибира номера)И сега аз трябва да ида до кат да питам за поставка и мисля да сложа номера върху арматурното табло зад предното стъкло и се питам ако ме спрЪт ще имам ли някакво нарушение като задния рег.номер си е на място!
Ае някой ако има пластмасовата поставка да ми пиши на ЛС.!Щото си мисля че няма..

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Мар 2008, 22:34

Ми тоя приятел сега ти плаща акта и проблема се решава...намираш си шофьор,който да те търкаля докато ти изтече наказанието или караш така както съм описал в първия си пост в тази тема ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 23 Мар 2008, 23:17

Дамммм :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Мар 2008, 2:30

кофти колега .. тея само са дебнали там да си попълнят нормата за Актове ... едва ли си първия изгорел ;)
даже може да си направят схемичка с некои автоджамбазин .. и да ги глобяват такива и да си праят делчо ;)
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Мар 2008, 6:48

Това за мен е много странно :confused: В УСА никоя кола в автокъщата няма номер, но като отидеш и искаш да пробваш някоя, всеки дилър си има един магнитен номер който се слага отзад на колата и караш с него. В България явно предпочитат по този начин да сабират пари от колкото да направят нещо по въпроса :roll:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Потребител
Аватар

Мнение от haspel » 24 Мар 2008, 10:18

В УСА можеш да караш 1 месец със старите номера и без да я прехвърляш въовще на свое име. След това я прехвърляте на друг съквартирант за 1 месец И ТОВА СИ Е НАПЪЛНО ЗАКОННО. А самото прехвърляне е смешно лесно! Няма въобще какво да сравняваме! :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 24 Мар 2008, 11:33

и мене снощи ме одраха 100 левчета иначе и аз щях да пускам такава тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 24 Мар 2008, 12:36

cobrata_m3 написа:и мене снощи ме одраха 100 левчета иначе и аз щях да пускам такава тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нагушил си ги яко :mhihi: А колко щеше да ти е глобата?
Mens sana in corpore sano

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 24 Мар 2008, 13:35

gotcha написа:
cobrata_m3 написа:и мене снощи ме одраха 100 левчета иначе и аз щях да пускам такава тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нагушил си ги яко :mhihi: А колко щеше да ти е глобата?

това щях да питам спряха ме със 160 градско :uups: ама щеше да е повече от 100 лв а и книжка нямаше да видя скоро :mhihi: а и бях без колан :mhihi: вика момче ше развалиш брояча :mhihi: :mhihi: за къде бързаш и аз му казах че бързам за бензиностанцията да не ми свърши бенца ама се разбрахме :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 24 Мар 2008, 16:08

///MapTo написа:Няма да се ядосваш...наще софииските са евтини :mhihi: :mhihi:
От личен опит ти го казвам тарифата е 10лв под предтекст "забравил съм си документите"
3 месеца карах така... :mhihi: :mhihi: а ако решат да правят справка дали не лъжеш,то нека е след 17.00 в делнични дни,тогава затваря кат и те проверяват в районното...там няма инфо дали ти е отнета книжката,има само инфо дали ти е издавана такава :mhihi: :mhihi: :winky:
Последна промяна baricade на 24 Мар 2008, 16:19, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 24 Мар 2008, 16:15

LeX написа:Това за мен е много странно :confused: В УСА никоя кола в автокъщата няма номер, но като отидеш и искаш да пробваш някоя, всеки дилър си има един магнитен номер който се слага отзад на колата и караш с него. В България явно предпочитат по този начин да сабират пари от колкото да направят нещо по въпроса :roll:

в уса-та въпроса е решен много умно - тези така наречени дилърски номера , в бг наще хора няма да се сетят за това още милиарди години

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 24 Мар 2008, 17:13

haspel написа:В УСА можеш да караш 1 месец със старите номера и без да я прехвърляш въовще на свое име. След това я прехвърляте на друг съквартирант за 1 месец И ТОВА СИ Е НАПЪЛНО ЗАКОННО. А самото прехвърляне е смешно лесно! Няма въобще какво да сравняваме! :lol:

В кой филм го гледа това. Във всеки щат е различно обаче навсякъде закона е такъв че номера си остава винаги със собственика, не като у БГ с колата. Ако някой балък ти продаде колата и си остави номера, той го хапва големия при някой фал. Единствения закон който ти позволява да караш без регистрация е че може да закараш новият ти автомобил до вас по най-прекия път без да спираш, в деня в който ти е подписан тайтъла.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 24 Мар 2008, 17:31

Колега дай малко повече инфо за случая. Защото си изброил поне няколко нарушения за кое точно те санкционират не се разбира. Виж на самия акт какво пише като нарушение и драсни тук. Може да помогнем със съвет :)
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 24 Мар 2008, 18:18

Съчуствам ти :( ! Аз самия, как имам още книжка, ми е чудно! :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата