Измамници по телефона хахаха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 12 Яну 2008, 11:20

ахха най-големия ташак е ако принципно не дигате на телефони, които не сте записали или скрити номера, вдигайте с думите:
"Национална следствена служба, добър ден" аххахах определено ще ги откажете да ви занимават с каквито и да е глупости :mhihi: :mhihi:
Аз така плаша бакшишите като пътувам към едно приятелче в мусагеница хахах мн се радвам като сдухат ахаххах! :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Яну 2008, 12:27

Тоя пича където е записвал целата сага, шапка му свалям! :D
Кофтито е че тея селяци, даже се мислят и за недосегаеми "абе кой ша доиди да ма вземи ве" или пък е достатъчно тъп за да не се досети :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 12 Яну 2008, 12:42

Не знам дали са "недосегаеми" но поне никой не си прави труда да ги търси или спре.
Приятелчето което ги е размотавало по телефона, още при втория или третия разговор, когато почва да се говори за конкретни суми и схеми на предаване се е обадило на полицията, като е предложило записите и номера от който се звъни, но му казали, че нищо не могат да направят, защото на практика нямало извършено деяние :?: :?: :?:
А и да имало сделка трябвало да се докаже измама, защото купувача доброволно давал парите и получавал договорената стока (нищо че е куп желязо) :?: :?: :?:

Е как да не са нагли подобни типове като се вихрят в разграден двор :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 12 Яну 2008, 13:03

Хаха голям смях :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

Мнение от saphir » 12 Яну 2008, 13:47

много ме е яд, че не мога да ги записвам разговорите: в сряда ми звъни телефона и няква мацка:
- Ало чичо, здрасти позна ли ме?
- и аз и казвам че имам много племенички и тя почна да ми обяснява че е от пловдив.
- и аз а да бе е откога не си ми се обаждала, как си какво правиш?
- и тя ми вика еми аз съм в софия и нямам пари да се прибера, и ако може да дойдеш да ми дадеш пари на заем?
- Викам аз да добре няма проблем ама майка ти защо не ми се обади че идваш в софия, нищо де я кажи къде да дойда.
- Е ела на плиска към 1 и 30, ама аз по какво ще те позная.
- добре ще дойда ама как нали преди 1 месец се събирахме родата, тя там нещо почна да се одумва и пак е аз по какво ще те позная. и аз много серизоно Е как по полицейската униформа! и тя затвори.

Извинете за не добре оформения текст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 12 Яну 2008, 14:10

Много е смотана горката :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Яну 2008, 14:33

tsb_bg написа:Не знам дали са "недосегаеми" но поне никой не си прави труда да ги търси или спре.
Приятелчето което ги е размотавало по телефона, още при втория или третия разговор, когато почва да се говори за конкретни суми и схеми на предаване се е обадило на полицията, като е предложило записите и номера от който се звъни, но му казали, че нищо не могат да направят, защото на практика нямало извършено деяние :?: :?: :?:
А и да имало сделка трябвало да се докаже измама, защото купувача доброволно давал парите и получавал договорената стока (нищо че е куп желязо) :?: :?: :?:

Е как да не са нагли подобни типове като се вихрят в разграден двор :twisted:
..

Знаеш ли как ще стане работата?
Когато няколко от тея лайна бъдат намлатени и това се даде по телевизията, но за жалост не знам дали после съвестния гражданин няма да бъде осъден ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Яну 2008, 14:39

момчете евала за записите ... лошото е че жертви стават наивни хора с добри сърца - които и без това нямат кой знае какви възможности -- и тва плазмен инчов телевизор--им звучи като шестица от тотото. много ми се иска да оформим един спец наказателен отряд и да им е-ем майката на такива- нещо като съдия -изпълнители.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 12 Яну 2008, 14:54

///peter написа:... Знаеш ли как ще стане работата?
Когато няколко от тея лайна бъдат намлатени и това се даде по телевизията, но за жалост не знам дали после съвестния гражданин няма да бъде осъден ;)

Тъпото е, че за тези тарикати или "няма деяние" или "трябва да се докаже измама" .......
А ако се случи такъв измамник да ти се навре в юмруците всичко е от ясно по-ясно и ти си виновен от всякъде и докато се усетиш си осъден ......... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 12 Яну 2008, 16:32

евала колега :!: :yes: :clap:

оперативен телефон :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 12 Яну 2008, 17:13

Вие колеги се смеете, но колко пенсионери и глупаци са изгорели не е истина :confused:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 12 Яну 2008, 18:20

Бе то и на мен някакъв ми звъни по обяд някъде и ми вика :
-Добър ден! Кой е на телефона?
-А кой трябва да е?
И затвориха :roll:
И аз продължих да спа :)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Яну 2008, 22:52

абе сичко хубаво само не разбрах колега ... плазмата предава ли добре ... как е :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Re: Измамници по телефона хахаха

Мнение от BMWMHartge » 12 Яну 2008, 22:55

520i написа:Одеве извадих голям късмет-спечелих плазмен телевизор LG, хей така, по телефона.....имам софтуер който записва всичките ми разговори и може да чуете въпросния разговор http://qsew.data.bg/x/xaxa.mp3

Защо не го пратиш на БТв да го пуснат по ТВто тоя разговор?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Яну 2008, 4:04

за тва имам любимата ми функция на телефона - accepted callers
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата