телефон с две сим карти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 09 Яну 2008, 17:58

Аз лично ползвам Мтел и Глобул.От глобулския си говоря безплатно с глобул,а не М-телския ме търсат и така.Доволен съм аз,доволни са и другите :D
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 09 Яну 2008, 18:28

Кво лошо има човек да има 2 телефона дори 3 аз ще си взема 3-ти скоро
вивателчи 5 кинта на месец и 1 милион безплатни минути
глобул 15 кинта и още 1 милион безплатни минути към 10 номера
и едно лооп-че па нека ми е зле :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Яну 2008, 23:23

AntropoS написа:При мен цялата работа, че не ми се носят два телефона. Въпреки това стига до извода , че това за момента е най - доброто решние. Принципно идеята за 2 сим карти в един телефон е доста добра, но определено трябва да се изчака известно време да се доусъвършенства тази технология от доказалите се на пазара марки GSM апарати.

П.С. Май, ще е класиката http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=172

Абе незнам дали някой ще налива пари да доусъвършенства. Все пак навсякъде по света хората си имат по една карта...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Яну 2008, 23:52

AntropoS написа:
add1cted написа:Кой ще ми обясни идеята зад това да се ходи с два телефона?

Щом някой е преценил, че от икономическа гледана точка му е по изгодно да позлва услугите на два мобилни оператора, не разбирам какво лошо има в това да го прави. Няма смисал от спамове.

Относо кое е гъзарско и кое не --- мисля че отдавна мина времето на парадаринето с мобилен телефон. Ако някой може да си позволи "телефон който струва колкото кола" естествено се предполага че не му е проблем и не се замисля колко и говори колки кинти оставя на касата.

П.С. Не е гъзария ако имаш два телефона, секи по 200лв.

пич това време никога няма да мине .. "гъзари-комплексари" винаги ще има .. и аз казах подобно нещо явно не четеш до края ;)
това е като да караш на бенз и да си сложиш на газ .. иди обясни на малоумниците че е безмислено да даваш 2+ а скоро и 3+ лв за литър като може и с левче да минаваш ... ама нали БМВ не било за газ много слаб му бил мотора и се трошил ... ама айде тфа е друга тема за спор
а плитка ти пак ли тичаш като пале след майка .. аз имам 3 по 300 даже ся ко ще ми завиждаш ли :mhihi:

п.п. и в крайна сметка Адиктет е учуден на хората с по няколко тела на него му обяснявайте кое е гъзарско ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 10 Яну 2008, 3:27

bam_bam и аз съм с две ръце за газ! ( 60% от бензина е !)
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.

Предишна

Назад към Извън Темата