Търся назаем пушка с оптика
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
D3BEP ,бате всичко което си го написал е вярно и по принцип във всяка нормална държава е така,само че забравяш каде се намираме тука е не дивия запад ами тука е дивия мангалски запад!и ако за кучетата верно би трябвало по някъв хуманен начин да се ограничават то това 100%важи и за циганите!А тука кво става?вместо това ние си ги храниме,помощи алабала онея скачат с брадви ние си ги гледаме умно и така!Така че ако някои пес ме притеснява и застрашава детето бих му теглил куршума без да ми мигне окото поне за него няма никои да ми търси сметка иначе и с манговците бих се позабавлявал с някоя фолоберка
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
denko написа:Не няма да вися до дете то си
ще се жалвам като женски полов орган по форумите
и ще ходя като такъв в общините да се моля някой да дойде да ме оправи(отзад)
Аз на никого не се жалвам. Проблем с кучетата нямам, а имам 7 години в студентски град, където е манната небесна за всички кучета и където има най - много нападения. Лично според мен много от тях ще да са били предизвикани, защото съм се изпречвал много пъти пред глутници там, и гонейки рейс, и настъпвайки куче и не са ме нападали, даже някои от тях вече бяха посвикнали и ми се радваха. Има и зли, но са 1 на много стотин... По - малко от злите хора.
Не мисля, че да си потърсиш правата и да посбуташ институциите, е жалване като женски полов орган. Даже напротив, по - скоро туземският лов е комплексарщина и демонстрация на мускули, които нямаме. Те тарикатите, които нямат нужда от никого за да се оправят сами, най - бързо се наиграват.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:denko написа:Не няма да вися до дете то си
Аз на никого не се жалвам. Проблем с кучетата нямам, а имам 7 години в студентски град, където е манната небесна за всички кучета и където има най - много нападения. Лично според мен много от тях ще да са били предизвикани, защото съм се изпречвал много пъти пред глутници там, и гонейки рейс, и настъпвайки куче и не са ме нападали, даже някои от тях вече бяха посвикнали и ми се радваха. Има и зли, но са 1 на много стотин... По - малко от злите хора.
Не мисля, че да си потърсиш правата и да посбуташ институциите, е жалване като женски полов орган. Даже напротив, по - скоро туземският лов е комплексарщина и демонстрация на мускули, които нямаме. Те тарикатите, които нямат нужда от никого за да се оправят сами, най - бързо се наиграват.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:denko написа:Не няма да вися до дете то си

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Незнам ти колко акъл имаш,ама като ти гони детето да го хапе или докато си играе се омаже с лаина защото са навсякъде,и неможе да спиш дни под ред,Избиването им е Изключително приятно
Малко по темата с Флоберка е много готино (от опит го казвам) не гърми като топ и не вдига много шум,ама се иска разрешително,в въздушна трябва да си упорит и може и да ги изгониш,но не и да ги убиеш,Сода каустик незнам дали деиства,ама се намира много лесно,по железариите има
Успех бате,за жалост продадохме пушката иначе щях да ти доида на гости
И внимавай че бабетата дето ги хранат,да не се оплачат в "Милицията" че ги трепеш,щото ще те занимават с глупости

Малко по темата с Флоберка е много готино (от опит го казвам) не гърми като топ и не вдига много шум,ама се иска разрешително,в въздушна трябва да си упорит и може и да ги изгониш,но не и да ги убиеш,Сода каустик незнам дали деиства,ама се намира много лесно,по железариите има

Успех бате,за жалост продадохме пушката иначе щях да ти доида на гости

И внимавай че бабетата дето ги хранат,да не се оплачат в "Милицията" че ги трепеш,щото ще те занимават с глупости
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Scott написа:Незнам ти колко акъл имаш,ама като ти гони детето да го хапе или докато си играе се омаже с лаина защото са навсякъде,и неможе да спиш дни под ред,Избиването им е Изключително приятно :)
Успех бате,за жалост продадохме пушката иначе щях да ти доида на гости![]()

Скъпи гости,
Заповядайте на новата туристическа атракция.
Лов на бездомни кучета по софийските улици.
Предлага се
- Пушка с оптически мерник
- Уред за нощно виждане
- GPS система
За напредналите се предлага и екстра: Бягство от озверели баби и полицията с натрупаната плячка
Ето как общината можела да изкара някоя кинта от туризъм, че да си свърши и работата

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Колеги, взимайте по една въздушна пушка,(свободна продажба 50-100лв) Отивате при някой печен стругар, пушката се преработва и започва да работи не с въздуха, а с халосни патрони, от тия дето са за стройтелните пистолети за пирони в бетон, патроните са доста евтини и са на свободна продажба. И след кат стане таа далавера, си купувате сачми, а не оловни чашки. Правено е, тествано е, няма грижи, минава през черепа и излиза през гъза. Само се чудя аз га ше го напраа тоа номер, щото и при нас има яко помияри и немога да си разхода спокойно песа, жената я е страх и неще да ходи сама до магазина. Майки с деца, самите деца, баби и старци, всичко се е наплашило, а тука едни дърти некролози, ги хранат тия помиярчета и ги пазат. Другия вариант е, взимаш газов пистолет, взимаш пак халосни патрони и ракетник, купуваш си ракетки. Те са такива като сигнални, от фосфор са. Като го треснеш псето с тях и може и да му подпалиш кожухчето. Много изгаря, не ем питайте отде знам 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Друг вариант: Фащате песа и го поливате с бензин. Защипвате му щипки носа и клепачите. Връзвате му тенекия за опашката и го подпалвате и го пускате. То бяга и гори, а тенекията отзаде му дрънчи и го плаши. Ем ефектно, ем ефективно! Само гледайте да не скокне в някой бензиностанция или склад за барут... Че тогава ще стане твърде ефективно... Да не кажа ефектно.
Колеги, мисля, че темата няма нужда да бъде продължавана.
D3BEP написа:Друг вариант: Фащате песа и го поливате с бензин. Защипвате му щипки носа и клепачите. Връзвате му тенекия за опашката и го подпалвате и го пускате. То бяга и гори, а тенекията отзаде му дрънчи и го плаши. Ем ефектно, ем ефективно! Само гледайте да не скокне в някой бензиностанция или склад за барут... Че тогава ще стане твърде ефективно... Да не кажа ефектно.
Може и с люта чушка да му намажеш гъза и пак с тенекия, направо ти казвам като наскар е. А в завойте е като Маркус Грьонхолм

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Сонка брато в много голяма грешка си, за да не си говора така ще обясна
1 въздушни пушки се преработвати то 5,5мм флоберката е 5.6мм
2 въздушната пушка трябва да се здобие и със ударния механизъм, които въздушната няма,да спомена че това изобщо не е лесна работа и за направа и за намиране на частите
Малко полезно инфо
Флоберовия патрон както и този строителбия със пироан нямат капса иглата ги удря в периферията иначе казано по външния ръб,
Газовия пистолет със приставката за ракити,тъпа работа ракетките изпадат от приставката
Купете си въздушни пушки ама хубави не от 50-100 лв щото са кенефи а хубави и си пуцаите вършат работа ен убиват но ги гонат и прават рани
1 въздушни пушки се преработвати то 5,5мм флоберката е 5.6мм
2 въздушната пушка трябва да се здобие и със ударния механизъм, които въздушната няма,да спомена че това изобщо не е лесна работа и за направа и за намиране на частите
Малко полезно инфо
Флоберовия патрон както и този строителбия със пироан нямат капса иглата ги удря в периферията иначе казано по външния ръб,
Газовия пистолет със приставката за ракити,тъпа работа ракетките изпадат от приставката
Купете си въздушни пушки ама хубави не от 50-100 лв щото са кенефи а хубави и си пуцаите вършат работа ен убиват но ги гонат и прават рани
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5