Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
Re: Биете ли се на пътя?
TNT написа:Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..
В Пловдив е същото... В София може да има повече коли, но хората знаят в коя лента да стоят, пускат си мигачи, пускат те да минеш и т.н. Има си знаци и маркировка, пътищата също са по-добри.
Айде са пак Пловдив/София... в пловдив не съм виждал как се влиза в насрещно с 60 и от неприятната изненада че срещу него карат коли се мята през линиите доло в неговото си платно без да му дреме дали някои не минава отдоло и кво може да стане.. както и в софия не съм виждал масово да се прави ляв завои от средна лента с пускане на мигач почти преди да свърши маневрата :Д та.. относителна работа като цяло малко са истинските шофиори и кат им втръсне почват и те да правят простотии и така.. :}
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
brokenxs написа:TNT написа:Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..
В Пловдив е същото... В София може да има повече коли, но хората знаят в коя лента да стоят, пускат си мигачи, пускат те да минеш и т.н. Има си знаци и маркировка, пътищата също са по-добри.
Айде са пак Пловдив/София... в пловдив не съм виждал как се влиза в насрещно с 60 и от неприятната изненада че срещу него карат коли се мята през линиите доло в неговото си платно без да му дреме дали някои не минава отдоло и кво може да стане.. както и в софия не съм виждал масово да се прави ляв завои от средна лента с пускане на мигач почти преди да свърши маневрата :Д та.. относителна работа като цяло малко са истинските шофиори и кат им втръсне почват и те да правят простотии и така.. :}
аре само да не нападаш София неоснователно ... тва със завиването наляво и надясно от средна лента е пловдивски маниер, та там дори на булевард с 3 ленти съм виждал от краен десен сектор, който е само за наляво да се прави десен завой. Движението в пловдив е пълна анархия!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
jordanov написа:brokenxs написа:TNT написа:Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..
аре само да не нападаш София неоснователно ... тва със завиването наляво и надясно от средна лента е пловдивски маниер, та там дори на булевард с 3 ленти съм виждал от краен десен сектор, който е само за наляво да се прави десен завой. Движението в пловдив е пълна анархия!
а в софия монархия ли е
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:jordanov написа:brokenxs написа:TNT написа:Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..
а в софия монархия ли е![]()
тук КАТ ни е възпитал доста по-добре ... шофьорите в София имат един масов порок ... засичат яко не знам волно или неволно, ама заради тях имам да сменям сега дискове и накладки

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Доста си е просташко , от клипчетата добиваме ясна представа за това...по-добре преброй до десет преди да се впуснеш в нещо подобно 
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
карай с 1 на ум
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Абсолютно никаква колегиалност няма в България между шофери. Оня ден седиме с братовчед ми на една пряка и чакаме да свършат колите по булеварда за да минем. Отзад имаше 2 коли и по едно време се чу свирене от клаксон, и колата зад нас се озова до нас, засече 1 човек и тръгна, след него и ние, при което той спря на светофара и братовчед ми му свирна и му направи така:
при което оня реши да покаже среден пръст ... Не знам сереше ли му се, че толкова се беше разбързал ама ...
при което оня реши да покаже среден пръст ... Не знам сереше ли му се, че толкова се беше разбързал ама ..... и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
jordanov написа:тук КАТ ни е възпитал доста по-добре ... шофьорите в София имат един масов порок ... засичат яко не знам волно или неволно, ама заради тях имам да сменям сега дискове и накладки
Ти дискове и накладки аз все някога трябва да се организирам и да пребоядисам бронията че е като дъга вече от разни боички
Относно боя.... два пъти са шамарил на пътя... и два пъти заради моето девойче... един път един бакшиш щеше да я блъсне докато тя пресичаше на зелено и на пешеходна.. ... и се почна... втория път тя беше с своята кола аз карах пред нея и пак един бакшиш... тя без да иска го засече... (пусна му авариини) той на два пъти се опита да я притисне най-накрая се изравни с нея и почна да я псува (това докато е с клиент - а клиента седи и се хили...) и в момента в който се изравни и почна да я псува се изравни с мен....иии се почна....
Имало е още ситуации но са се разминавали без схватки.... знам ли според мен не е от това че сме простаци по душа а че сме простаци на пътя ... за радост все порядко ми се налага да псувам за което мерси на колегите от София (че основно в София си карам)
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не се бия на пътя ... изкарвам ги на тротоара
Is...Много като тебе вече плакаха ...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не ми се е случвало все още - гледам да съм спокоен. За 13 години зад волана имам 2 близки случая, но все пак до шамари не се стигна 
Si non confectus, non reficiat.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
nightdriver написа:по-добре преброй до десет преди да се впуснеш в нещо подобно
+ 1 съгласен съм.

да вземе някой психопат да ме намушка/рита/простреля
а, не, мерси
а, не, мерси
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
До бой още не ми се е случвало да се стигне, но доста пъти работата е била на кантар
Винаги гледам да съм колегиален постоянно гледам огледала (навик ми е дори и на магистрала постоянно да си зяпам) и рядко засичам, а ако това се случи задължително се извинявам
Миналия ден си чакам да тръгна от светофара светка си зелено, обаче не тръгвам щото виждам как едно а6 ще мине на червено и в момента в който минава покрай мен си бипкам просто ей така колкото да се осети, тръграм и въпросния нагъл господин почва да ме засича. Тръгвам да го изпреваря пак засечка, накрая се изравнихме и полудях а той наглия ми вика кво искаш бе
направих се на тъп и си продължих, но чесно казано още ме е яд като се сетя, най-вече защото до него имаше 2 деца а ако не бях спрял да го изчакам можеше да стане лошо...

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Като гледам, повечето от нас не влизат в схватки, еле пък аз...
! Но една случка от снощи- в 1.00 часа посред нощ- пиян до козирката шофьор с боен пистолет, тежащ 50 кг. с мокри гащи, но каращ е36-ца /в провинцията/ и на такъв кво да му напраиш освен да му запишеш номерата!!!!??? И мъж да бях, знам ли къде ще стреля, пък и не разбрах кво иска, така че- заключена кола и газ да ме няма!
Ама приятелката до мене се разрева..... е кво да кажа повече.....!!! 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
как позна, че не е газов?
иначе оплачи се в полицията, особено след като ти е размахвал оръжие
ще му го отнемат доста бързо
иначе оплачи се в полицията, особено след като ти е размахвал оръжие
ще му го отнемат доста бързо
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!