Протест против високите цени 16 .04 . 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Протест против високите цени

Мнение от Alpina_fanatic » 02 Мар 2011, 20:38

r3s1s74nc3 написа:
akula написа:значи логиката ми е следната: все пак данъциъте и акцизите остават в бг. печалбата на нефтените компании я плащаме ние и тя изтича някъде си.
сори пичове, и на мен не ми харесват цените. както и нефтения разлив в мексиканския залив, смъртта на мой близък, глобалното замърсяване, глобалното затопляне и т.н.
или може би си мислите, че нефтените компании няма да клекнат, но бг държавата - да? :mhihi:

Ще врьтна един телефон на Роман Абрамович да дойде на ОМВ-то или на Шела , кьдето ти е по-удобно , че да ударим един преговор за цените .

ОК. Аз ще дрънна на Вагит Алекперов - шефа на ЛукОйл :wave:

п.с.Някой да се свърже с Абдула бин Абдул Азис - кралят на Саудитска Арабия :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 02 Мар 2011, 21:24

Значи корекция-ще бъдем две групи.Едната отива в Саудитска Арабия да протестира,а другата-в русия.Ще клекнат тея мизерници,къде ще ходят :mhihi:
п.п.Стига :OT: ,че разбозихме темата.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 02 Мар 2011, 22:04

:yes: +1

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 02 Мар 2011, 22:56

Абе пуснете една анкета да видим колко народ ше се сбере виртуално па после ше говорим за протести, аз ще се кефим да стане като на Левски - ЦСКА ама надали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 02 Мар 2011, 22:59

E34 написа: аз ще се кефим да стане като на Левски - ЦСКА ама надали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти заеЬи от протеста ше останат само бити, то и кадафито би завидел :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Мар 2011, 0:04

Лозунг за Бургас > http://img849.imageshack.us/i/protest.png/

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 03 Мар 2011, 0:17

Цени на Автомобилен бензин А95 H Е5
с включена транспортна такса. Шифър по ЕКП: 2119320010
База Мярка Цена Акциз Данъчна основа ДДС 20% Цена директна реализация ЛУКОЙЛ-Нефтохим лв/1000 л. 1211.00 710.00 1921.00 384.20 2305.20

Дизел Мярка Цена Акциз Данъчна основа ДДС 20% Цена директна реализация с ДДС
ЛУКОЙЛ-Нефтохим лв/1000 л. 1310.00 615.00 1925.00 385.00 2310.00

Илиза че продукт на стойност 1211лв държавата прибира 60% за Акциз и 30 % ДДС . Значи ЛукОйл внася нефт , преработва го , плаща на работниците си едни от най високите заплати , а шепа дебелогъзи избраници прибират близо 1100лв в държавната хазна. Е няма такава бездънна яма , абе Нема такава държава.

Строил бил магистрали Бойко. Ами то няма да има кой да ги ползва бе меен.
Знаем само да мърморим, ама тихичко - по къщи и... Свободата и демокрацията не са безплатни - хората са си я извоювали, но не с приказки, а с действия. Никое правителство даром нищо не дава. Тук като гледам повечето от мненията са на зевзеци , а именно те броят стотинките за ГАЗ :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Мар 2011, 5:49

Значи сега на протеста ше кажат некой че имало задължителен акциз и да се мисли друго,ама мен не ме интересува европа какво казала,щото европа не ми определя заплатата,на европа и е кеф ние да сме консуматори,от там трябва да се изходят нещата,в интерес на народа,а не в интерес на европа,те това е защита на интересите на народа,като европа е казала че трябва еди какъв си акциз да има,да се сметне,акциза е % от заплатата на европа и да се приложи тоя акциз,викат ,еди колкоси евро на тон,ми хубаво,ама ние сме българия и работим с лева,ако е 300 евро на тон,съпоставено с 2500 евро заплата към заплата 400 лева колко трябва да е акциза,освен това на държавата и стига че прибира на всяка покупка 20 %,ненаяде са тая държава,само на прибиране ебаси...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 03 Мар 2011, 9:09

Аз също ще отида на протеста но незнам дали ще има голям ефект.
Лично мое мнение е ,че по голям ефект би имало ако се разделиме на групи по 20 коли и затвориме входовете и изходите на всички бензиностанций в София за по 2 часа. Като ги удариме по джоба и почнат да губят пари тогава може и да се позамислят.
Но това едва ли ще стане ,че ще дойдат ушавите и ще ни окошарат всичките те нали не карат коли. :evil:
Или в по мащабен вариант спираме всички за една година да плащаме граждански,винетки ,прегледи, данъци и т.н.т. Като загуби държавата няколко милиярда ще се позамисли ,че нещо не е наред и хората не са доволни. :dunno:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 03 Мар 2011, 9:23

ИЛИЯН написа:Лично мое мнение е ,че по голям ефект би имало ако се разделиме на групи по 20 коли и затвориме входовете и изходите на всички бензиностанций в София за по 2 часа. . :dunno:

Именно това е идеята,да се задръстят бензиностанциите,а в същото време да се зарежда за по едно левче и да не се прави оборот.Това е легалният начин по който никой нищо не може да каже на протестиращите.Ако се запушат бензиностанциите както казва колегата много лесно ще бъдат разритани протестиращите защото ще са в нарушение на закона и полицията ще има законово основание да действа!!!
Аз съм ЗА и ще участвам,само ако някой знае дата за Плевен да каже!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 03 Мар 2011, 10:43

Сам незнам защо ще си губите времето.. бензина няма да поевтинее до 1лев ако тва ви е целта.. правете протест за високи заплати щот в БГ бензина си е на добра цена.. и не ме питайте от де знам,че няма да стане по евтин :winky:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Мар 2011, 12:06

biem_w написа:Сам незнам защо ще си губите времето.. бензина няма да поевтинее до 1лев ако тва ви е целта.. правете протест за високи заплати щот в БГ бензина си е на добра цена.. и не ме питайте от де знам,че няма да стане по евтин :winky:

А мен не ме питай от 'де знам, че заплатите близкото бъдеще няма да ги вдигнат с по 1000-1500лв., за да стане бензина на "добра цена" :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 03 Мар 2011, 12:29

uCnaHeTcA написа:
biem_w написа:Сам незнам защо ще си губите времето.. бензина няма да поевтинее до 1лев ако тва ви е целта.. правете протест за високи заплати щот в БГ бензина си е на добра цена.. и не ме питайте от де знам,че няма да стане по евтин :winky:

А мен не ме питай от 'де знам, че заплатите близкото бъдеще няма да ги вдигнат с по 1000-1500лв., за да стане бензина на "добра цена" :winky:

докато има балаци ще има и тарикати... неможе 20 години надоло и ся изведнъж да литнем във всичко... аз сам на 19 и вече съм претръпнал с тва положение и тази ситуация. Пари се правят от всичко и така.... неможе една америка без никва история и 100 депотата да е в пъти по добра,а на шия мил парламент с 300 депотата да не може да оправи циганска държавица от 6 милиона примерно... Да не говорим,че скоро ще станем ние БЪЛГАРИТЕ малцинство.. щото циганите такива онакива ама винаги са на 1ва линия ... :bchug: Скоро няма да има криза с цените на горивата ами със самите горива .... :bchug:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Мар 2011, 12:41

Начи като цяло, ако протеста се насочи към бензиностанциите ще е голяма грешка! Те купуват от ЛукОйл, начисляват им се всичките там глупости и прехвърлят през няколко там стинки, те печелят от оборота, а не от цената! Даже и тях ЛукОйла яко ги ебава щото един път заредят на една цена и в следващия момент айдеее ония измислят промоция и си пуснат по техните бензиностанции тънко гориво, а независимите духат супата. Протеста трябва да е срещу държавата! Главно и единствено :bang: :bang: :bang: Щото безумно високия акциз, който не е актуален със социалния статус на наще хора, както и тоталния монопол на ЛукОйл, който пак е свързан с Боко Тиквата ебават народа. Ей тва е. На протеста съм..........ама като на Левски - ЦСКА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 03 Мар 2011, 13:34

Аз за т'ва бях споменал протестите да бъдат на бензиностанции на Лукойл :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата