BMW - кола за всеки работещ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Azrail
- UFO Pilot
-
Мда, затва един си продаде апартамента, за да си купи С-класа и живвеше в нея, а се къпеше у един приятел, негов съсед ... Оттам знам историята ...
Познай какво се случи, когато му се развали нещо по хидравликата...
Стана недвижимо имущество
Примерът е супер краен, но все пак е показателен в каква насока мислим...
Стана недвижимо имущество

Примерът е супер краен, но все пак е показателен в каква насока мислим...
MORE BEER!
Тва, че има отделни злета, навсякъде ги има. Познавам хора имащи възможности да карат цедки, но карат трабанти и ладички.
Но да като се замислих и аз се сетих за един подобен индивид дето се опитваше да гъзарее, ама жена му го отряза бързо бързо (развод).
Хора всякакви както навсякъде, не сме уникален случай, а просто задръстен...

Хора всякакви както навсякъде, не сме уникален случай, а просто задръстен...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аве,дайте да сложим възрастов,имуществен,образователен и интелектуален ценз за купуващите нови БМВ -та ,да се успокоят вече закупилите такива "изискани" клиенти на марката...Луди ли сте,за каква елитарност ми говорите,масова марка си е ,просто не и в страни от 5тия свят като нашата...В испания (която е с един от най ниските стандарти сред старите страни членки на ЕС) всяко второ пишлеме на 18 -19 кара нова 3та серия...Какъв е проблема ,че не мога да се сетя??
Аре стига псевдоаристократизъм и парвенющина,мъжете правят пари,парите не правят мъже!!!Поздрави!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Bogat-Beden написа:аве,дайте да сложим възрастов,имуществен,образователен и интелектуален ценз за купуващите нови БМВ -та ,да се успокоят вече закупилите такива "изискани" клиенти на марката...Луди ли сте,за каква елитарност ми говорите,масова марка си е ,просто не и в страни от 5тия свят като нашата...В испания (която е с един от най ниските стандарти сред старите страни членки на ЕС) всяко второ пишлеме на 18 -19 кара нова 3та серия...Какъв е проблема ,че не мога да се сетя??Аре стига псевдоаристократизъм и парвенющина,мъжете правят пари,парите не правят мъже!!!Поздрави!!
Не е толкова добре, колкото изглежда.
Никой не плаща кеш. Визирам работната класа. Ако сравниш един автомобилен кредит за една 3-ка в БГ и ДЕ... ще се убедиш, че е в тяхна полза (швабите). Предполагам това важи и за останалите страни от ЕС. Живота в останалите страни наистина е по-спокоен, но колегата SKISA е прав:
аз не бих искал да съм немец-не искам да си лягам в 9ч всяка вечер и в 9,15 да ме гонят от ресторантите ,щот затварали...! не искам и живота ми да се върти около уикендската почивка в словения ,а през останалото време да съм като робот...!!! но ме блазни техният ред и чистота и прогнозируемост на живота...!!! и ако има как да се пренесат само хубавите неща тука ще съм щастлив...!!!
Напоследък съм на мнение, че е по-добре да си взема една малка, но нова кола на изплащане, от колкото да търкалям старото БМВ!
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не визирах работа в държавната администрация.....!тва въобще работа ли е!?!? говорехме за работещи хора-да си някъде в общината или в данъчното мисля,че не е работа. мисля ,чи ние /КАТО ЮЖНЯШКИ НАРОД/ няма как да станем толкова стерилни и сухари като немците ,но би било чудесно да вземем много от техните хубави методи...!! може би няма да е много приятно всичко,но се надявам повечето неща да са хубави...!! а с хубавото се свиква бързо!! добре би било едни нормално работещ човек ,с нормални доходи за страната да може да отвори каталога,да почете малко и да си избере колата,която ще си купи в понеделник....!!! /то и са може ,ма с тия кредити е такова загробване,че бих ги забранил с декрет/! аз все още съм оптимист и се надявам ,че този момент ще дойде - просто не знам колко скоро....
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
БМВ е престижен автомобил ,не може някакъв си работник на 12 часа смени да кара ново БМВ ( жалкото е че в БГ и ново Рено не може да кара) ... БМВ е автомобил за хора на управленски длъжности и заплати или добре развит бизнес. Но по същественото е че държавата не прави нищо да се карат по нови коли ,даже напротив .. новата кола има по голям данък ,застраховка ,лихвите на изплащане са космически на фона на други държави ( в Щатите примерно масова практика е лизинга на колата да е безлихвен) а доходите на масовия работещ са твърде ниски за каквато и да е нова кола освен може би Дачия
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Azrail написа:Мда, затва един си продаде апартамента, за да си купи С-класа и живвеше в нея, а се къпеше у един приятел, негов съсед ... Оттам знам историята ...
Стана недвижимо имущество![]()
Врацаааааа

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз и старо бмв бих карал,но не и нова дачия или ново рено...!!!
тая глупост - да с икупя кола,която не ми е по възможностите я направих на 20г с едно Е30-323...!! добре че после дръпнах с материяла ,та можех да си сипвам. разбира се нищо не пречи и вие да я направите...!! говоря за младежите...!! глейте поне да може да заредите колата ,щото то вече и тва е проблем...!!! явно секи трябва да си вземе урока сам и не се поучава от грешките на другите...!!
бмв наистина е престижна марка от висок клас и скъпа...!!ясно е ,че никой зодаро-мазач/да не се обиди некой/ в мюнхен не си позволява бмв...!! както и за останалите неща и то си има цена и тя не е малка. ясно е и ,че тази цена е такава ,защото колата просто е направена от по-добри материали и по-добри технологии...!! така че бмв е кола за работещи хора и то работещи добре и на високо ,но това за българия не важи. просто при нас всичко е наопаки и преди бее колата на мутрите -сега говорят ,че Е36 било мангалско....!! тва са предрасъдаци и тях ги има и в германия/съжалявам ,че непрекъснато я споменавам/ ,но аз не бих приел точно тези норми...!! ако някой е решил ,че може и иска бмв -просто си го взима без да го интересува ,че е собственик на бакалия на ъгъла и във вестфалия било прието да кара фауве или волво-комби...!! щом може да си я купи-просто я взима без да го нитересува общественото мнение....!!
тая глупост - да с икупя кола,която не ми е по възможностите я направих на 20г с едно Е30-323...!! добре че после дръпнах с материяла ,та можех да си сипвам. разбира се нищо не пречи и вие да я направите...!! говоря за младежите...!! глейте поне да може да заредите колата ,щото то вече и тва е проблем...!!! явно секи трябва да си вземе урока сам и не се поучава от грешките на другите...!!
бмв наистина е престижна марка от висок клас и скъпа...!!ясно е ,че никой зодаро-мазач/да не се обиди некой/ в мюнхен не си позволява бмв...!! както и за останалите неща и то си има цена и тя не е малка. ясно е и ,че тази цена е такава ,защото колата просто е направена от по-добри материали и по-добри технологии...!! така че бмв е кола за работещи хора и то работещи добре и на високо ,но това за българия не важи. просто при нас всичко е наопаки и преди бее колата на мутрите -сега говорят ,че Е36 било мангалско....!! тва са предрасъдаци и тях ги има и в германия/съжалявам ,че непрекъснато я споменавам/ ,но аз не бих приел точно тези норми...!! ако някой е решил ,че може и иска бмв -просто си го взима без да го интересува ,че е собственик на бакалия на ъгъла и във вестфалия било прието да кара фауве или волво-комби...!! щом може да си я купи-просто я взима без да го нитересува общественото мнение....!!
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3