Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от latrel » 21 Дек 2011, 17:46

BJ написа:какво ви е мнението за амино 5600 на SCITEC

Тази фирма като я видиш по-добре я подмини :winky: разводнили са ги колкото Нутрим, чак почнаха да ги продават в Kауфланд ....... Ако искаш хубави амино си купи usp labs, optimum, universal, MHP.. или някоя др подобна доказала се марка ;)
flirt4o_ написа: бананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса ..

???? На 100гр. банани 75,9гр. са вода 21 въгл. 1,1 протеин и 0,2 мазнини
А за колежката която претендира за спортна форма и знания в залата :no comment: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 21 Дек 2011, 17:53

latrel написа:А за колежката която претендира за спортна форма и знания в залата :no comment: :mhihi:

А дайте тоя клип, де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2011, 17:55

Всяка една дебелана с 25 кила лост, която видиш в нета ще ти свърши същата работа. Закво ти е точно тоя клип?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 21 Дек 2011, 17:58

bum_bum написа:Всяка една дебелана с 25 кила лост, която видиш в нета ще ти свърши същата работа. Закво ти е точно тоя клип?

Е, щото е на конкретен човек от форума, който има претенции да е компетентен в областта, а няколко колеги съвсем не са съгласни, та ми стана интересно :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 21 Дек 2011, 18:08

Що трябваше така да нападате девойката - може да е в грешка, може да е заблудена, може всичко. Толкова ли не можахте нормално да й го обясните, ами трябваше да стане грозно :dunno: .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2011, 18:14

flirt4o_ написа:И ще ме прощаваш ама не ми изглеждаш особено атлетична :yes: бананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса,аз тренирам редовно и знам за какво става на въпрос такива кадето се прават 4е разбират като това моми4е :no: фитнеса трябва да ти е на4ин на живот просто ако не се храни6 как требва само с трениравки не става съ6то така и мн вода да се пие колко пове4е толкова по добре и не се исхварляите много които не тренира да не говори :nono:

Бате ,а такива като тебе дето не тренират правопис?
:mhihi: да не пишат много също ,а
:mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 21 Дек 2011, 18:36

Карате ме да си ровя из хисторито :mhihi:
Ако бум бум прецени да ми делне поста :lol:

е ви клипа http://www.vbox7.com/play:46347655
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 21 Дек 2011, 18:47

готини прашки :mhihi:

bum_bum написа:
BJ написа:bum_bum ти ЦХ ли се храниш

Да

А какво е ЦХ? :oops:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Дек 2011, 18:58

целина и хляб :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2011, 18:59

Обратното на тъпченето през 2- 3 часа за да не заслабнеш случайно или да не би да няма енергия за следващата тренировка.
Писал съм го доста по-напред ама не срещнах интерес. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 21 Дек 2011, 19:01

latrel написа:
BJ написа:какво ви е мнението за амино 5600 на SCITEC

Както е казал колегата горе , бягай от тази фирма , ти разбираш ли че пиех 2 продукта на тия и все едно пиех вода , никъв ефект , и то не щото проблема е в мен , смених с продукти със същия ефект на други фирми и се разцепих

аз съм изпробвал някои марки и съм доволен от Animal , controlled labs , MHP.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2011, 19:28

bum_bum написа:Обратното на тъпченето през 2- 3 часа за да не заслабнеш случайно или да не би да няма енергия за следващата тренировка.

Иво (не те познавам ,но мисля ,че е по-уважително по име)-не знам защото някои ти опонираха така яростно и спираш да пишеш или се обиждаш на всички четящи темата..

Аз лично нямам воля да се храня както трябва, но това съвсем не значи,че не ти чета мненията с голям интерес :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Дек 2011, 22:49

_RESPECT_ написа:алоууу мъртва РИМСКА тяга олоууу

Ето ти мъртва римска тяга, а не да се разчекнеш както ти го правиш. Римската тяга засяга задно бедро, седалищните мускули и кръста! Класическата мъртва тяга засяга същото + гърба! Айде научи се да я изпълняваш + малко български език, че като гледам в клипа какво пише и ми става смешно, а какво остава да те вземе някой на сериозно! :winky:

П.П
Ето това го тренирай за врат! :D
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: 750

Мнение от _RESPECT_ » 21 Дек 2011, 23:02

flirt4o_ написа:И ще ме прощаваш ама не ми изглеждаш особено атлетична :yes: бананите не са за релев нямат грам вода в тях и тях пока4ва6 маса,аз тренирам редовно и знам за какво става на въпрос такива кадето се прават 4е разбират като това моми4е :no: фитнеса трябва да ти е на4ин на живот просто ако не се храни6 как требва само с трениравки не става съ6то така и мн вода да се пие колко пове4е толкова по добре и не се исхварляите много които не тренира да не говори :nono:
а кой е атлетичен ти ли , който седиш по 25 часа в денонощието на компа , мислейки се за интернет нинджа , нападайки останалите хора :clap: даже мога да ти падна и на колене :bowdown: нашия ми тва , което аз съм го постигнала за 1 месец , ти не можеш да го постигнеш и за 10 години и не защото не можеш или каквото и да било ,. ами защото милия ти от както си се родил си във катаболен процес , дори когато се тъпчеш ;) а за добавки и тем подобни щуротии няма да отварям тема , защото ще се намери някой умник , който ще каже нещо от рода на "метана е за сваляне :lol: и като се добави дека ефекта е по-голям".

Веселин|Василев написа:
_RESPECT_ написа:алоууу мъртва РИМСКА тяга олоууу

Ето ти мъртва римска тяга, а не да се разчекнеш както ти го правиш. Римската тяга засяга задно бедро, седалищните мускули и кръста! Класическата мъртва тяга засяга същото + гърба! Айде научи се да я изпълняваш + малко български език, че като гледам в клипа какво пише и ми става смешно, а какво остава да те вземе някой на сериозно! :winky:

нашия ми чак до сега ли го търсеше бе :clap: и да те поправя , понеже си невеж и то доста и това че си сложил снимка на спортист не значи абсолютно нищо , класическата тяга НЕ хваща задно бедро , защото краката се свиват и ни най малко кръста , ако се изпълнява правилно де , разбира се че оказва напрежение , но чак па да го тренира ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2011, 23:32

Bogat-Beden написа:
bum_bum написа:Обратното на тъпченето през 2- 3 часа за да не заслабнеш случайно или да не би да няма енергия за следващата тренировка.

Иво (не те познавам ,но мисля ,че е по-уважително по име)-не знам защото някои ти опонираха така яростно и спираш да пишеш или се обиждаш на всички четящи темата..

Аз лично нямам воля да се храня както трябва, но това съвсем не значи,че не ти чета мненията с голям интерес :bchug:

Аз не твърдя, че съм единствено прав и най-вероятно не съм, щото само Господ може би знае кое е добре и кое не е. Афектирам се като влезе някой, който го знам на живо, че мяза на локум ама тук е големия спортист и почне да обяснява това е така, онова не е.. Нямам против ама поне да мяза на трниращ малко от малко като ще спорим на тия теми :dunno: А както казах аз съм ял и пилета и съм пил и протеини и кви ли не прахове и глупости и ориз и риба и на 2 часа и на 3 часа и съм ставал нощем да пия протеин дори :kuku: Та съм видял и тва и онова и мога горе-долу да направя разлика.

_RESPECT_ написа: нашия ми чак до сега ли го търсеше бе :clap: и да те поправя , понеже си невеж и то доста и това че си сложил снимка на спортист не значи абсолютно нищо , класическата тяга НЕ хваща задно бедро , защото краката се свиват и ни най малко кръста , ако се изпълнява правилно де , разбира се че оказва напрежение , но чак па да го тренира ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти му викаш куме Иване, оно тича за кур@ да те фане :mhihi:
Колежке, ти видя ли как се прави тяга? Класическа, с прави, с криви и с кви да е крака тая работа има форма на изпълнение.
Въпреки нищожните кила с които тренираш ти нямаш такава форма. Самата щанга я развяваш като байрак (което говори за слаби поддържащи мускули).
Отделно я движиш на 2 педи пред краката си, което е КРАЙНО грешно.
Има и още грешки ма не знам де ти е клипа да ти ги кажа и тях. Това, което изпълняваш ти не е тяга, а просто "клатушкане с лост".
Последна промяна bum_bum на 21 Дек 2011, 23:48, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата