Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Нещо бъркаш. Пилешко със зеленчуци не е НВД. По-скоро Аткинс. А ако си се интересувал наскоро на него му ебаха майката и в съда за тая диета.
mejdupraznika написа:давайте рецепти за пилешкото месо, писна ми да ги ям .... някой да знае нещо различно ?
телешко, конско ....
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А какво ви е мнението за опустошаване на основно ядене(демек количество) през деня за ~5-10мин.
Често ми се налага, защото често закъснявам за някъде
и редовно ми става лошо за 5-10мин. след това
1 път даже ми се случи да върна обратно изяденото

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Flymen написа:Сигурно е от значение ,че почвам с горна част гърдите ама все пак -трицепса правя тесен хват с 60-70 ,френско с 45 и на скрипеца слагам повечко .Раменете ако ги правя в отделен ден правя раменни преси зад врат с 60кг и с дъмбели пред тялото по 17-20кг всеки.Гърдите по-принцип винаги са ми изоставали ама се изнервям разни лапетии да вдигат повече на лежанка от мен.
Започвай с хоризонталния лег и на 3,4 тренировки го прави второ след горните(все пак да има стрес),другото нещо е като правиш лек опитвай да буташ и с тялото(виж техниката на трибойците)и спускай надолу към слънчевия сплит,защото така на помощ идват и трицепсите и като последен съвет,който мога да ти дам:прави пълни кофички и като ти олекнат слагай тежести(това упражнение действа и върху лежанката),успех!
колко пъти в седмицата тренирате и по колко време ви продължават тренировките?
www.bmwпрофесори-bg.net
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
аз тренирам 4 дена по около час - час и нещо
аз в момента тренирам през ден, по 40-50 мин (без загрявката) и се чудя дали и аз да почна 4 дена с 1 почивка, но няма ли шанс да претренирам така и да има по скоро обратен ефект?
www.bmwпрофесори-bg.net
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ами най-добре пробвай и виж как ще ти се отрази. На мен си ми е супер така.
Като казвам 4 дена в седмицата, имам предвид 2 тренирам, 1 почивам, после пак 2 тренирам, 2 почивам. Има и друго, че трябва да съобразиш тренировките си с другите ангажименти през деня. Аз ако моех щях да съм в залата почти всеки ден
Като казвам 4 дена в седмицата, имам предвид 2 тренирам, 1 почивам, после пак 2 тренирам, 2 почивам. Има и друго, че трябва да съобразиш тренировките си с другите ангажименти през деня. Аз ако моех щях да съм в залата почти всеки ден

Nikito_nn написа:Ами най-добре пробвай и виж как ще ти се отрази. На мен си ми е супер така.
аз кажи речи имам възможност да съм всеки ден

www.bmwпрофесори-bg.net
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Добре а как би изглеждала порцията при тая диета ? Може ли малко информацияbum_bum написа:Нещо бъркаш. Пилешко със зеленчуци не е НВД. По-скоро Аткинс. А ако си се интересувал наскоро на него му ебаха майката и в съда за тая диета.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Колеги взех си едни ръкохватки за предмишница от спортсдирект. Въпроса ми е какви серийки се правят с тях, колко да задържам, по-колко минути да се занимавам... какъв е чалъма, някой знае ли 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
http://www.bb-team.org/articles/4150_si ... z1d3oGbLQX
Какво ще кажете за тези таблички? Според мен са яко ташак работа

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
TNT написа:http://www.bb-team.org/articles/4150_silovi-proporcii-za-otdelnite-grupi#axzz1d3oGbLQX
Това с процентите нещо не го усвойх

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:http://www.bb-team.org/articles/4150_silovi-proporcii-za-otdelnite-grupi#axzz1d3oGbLQX
според мене е хубава табличката (скромно лично мнение без претенции

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
И аз се реших да пиша в тази тема най накрая...
Ще се включа с няколко въпроса че имам няколко неясни неща и ако може да ми помогнете
ТЪ!
аз съм висок ~179 см и тежа ~ 86-7 кг.Обиколките на талията и гръдната и на бицепса не ги знам (ако има някакво значение де) и искам малко да отслабна.Преди около 4-5 месеца бях 95+ кг но незнайно как отслабнах много-наистина, не се хранех мн здравословно-ядах всякакви боклуци но от сега нататък това ще се промени
Днес вечерях в 9 часа и в 22:30 реших да потичам.Не съм тичал досега с цел отслабване и незнам кога трябва да се прави, затова просто загрях в нас с серия от 15 лицеви, загрях ходилана и краката като цяло и излезнахПак повтарям че нз дали е било правилно.
Въпроса ми е може ли вечер, час-час и половина след вечеря да тичам 20-30 минути като за начало.Защото сутрин нямам време-ученик съм и ставам към 9 часа закусвам нещо оправям се и излизам за училище, както и да споделите как трябва да се тича-с умерено темпо и дълго време,бързо с почивки или бавно тип "тръс" пак без почивки.Отбелязвам че мога да тичам с умерено темпо 2-3 макс 4 минути и след това ходя 1, за да мога пак да тичам няколко
Също ако може да ми препоръчате с какво ..да се изхранвам
Например рено ли е за закуска 4-5 яйца,бучка сирене и 2 препечени филии бял хляб, за обяд нещо от рода на Сандвич,ход-дог (само това има край у-ще, ако не е редно кажете нещо към което трябва да се стремя) и също какво да хапвам за вечеря
Благодаря ви преварително за отговорите

ТЪ!

Днес вечерях в 9 часа и в 22:30 реших да потичам.Не съм тичал досега с цел отслабване и незнам кога трябва да се прави, затова просто загрях в нас с серия от 15 лицеви, загрях ходилана и краката като цяло и излезнахПак повтарям че нз дали е било правилно.
Въпроса ми е може ли вечер, час-час и половина след вечеря да тичам 20-30 минути като за начало.Защото сутрин нямам време-ученик съм и ставам към 9 часа закусвам нещо оправям се и излизам за училище, както и да споделите как трябва да се тича-с умерено темпо и дълго време,бързо с почивки или бавно тип "тръс" пак без почивки.Отбелязвам че мога да тичам с умерено темпо 2-3 макс 4 минути и след това ходя 1, за да мога пак да тичам няколко
Също ако може да ми препоръчате с какво ..да се изхранвам

Благодаря ви преварително за отговорите

Mr. 6 Cylinders